• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanser hastası usg sonucu lütfen yardım🥺

Zumruduanka96

Zorlu bir yolculuk ama sona çok az kaldı 🍀👼
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
7.832
7.515
128
28
Merhaba arkadaşlar annem daha önce kanser geçirdi ameliyat sayesinde kurtulmuştu kontrollü hastaydı ulturason istemişler bana yine birşeyler var gibi geliyor anlayan varsa bana yardımcı olabilirmi korkuyorum anneme birşey olucak diye 🥺

Eklentiler

• IMG_1816.png
    IMG_1816.png
    160,8 KB · Görüntüleme: 96
Merhaba arkadaşlar annem daha önce kanser geçirdi ameliyat sayesinde kurtulmuştu kontrollü hastaydı ulturason istemişler bana yine birşeyler var gibi geliyor anlayan varsa bana yardımcı olabilirmi korkuyorum anneme birşey olucak diye 🥺
Lütfen doktorunuza gösterin sonucunuzu, en sağlıklısı bu olur. Insallah temiz sonuçlar alırsınız

Benim babamda kanser hastası, sıkıntınızı anlıyorum.Her 6 ayda bir aynı dert benimde başımda. Ondan dolayı söyledim.

Merhaba ,
Benim annem de kanser hastası, karaciğerde kitle görülmüş ama iyi huylu olan hemanjiom olduğu düşünülmüş fakat net değil
Safra kesesinde polip var ama bunun kanserle alakalı olduğunu düşünmüyorum
Sanırım böbreklerini stent takıldı daha önceden onlar görüntülenmiş başka bir sorun görünmüyor.

Back