Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar annem daha önce kanser geçirdi ameliyat sayesinde kurtulmuştu kontrollü hastaydı ulturason istemişler bana yine birşeyler var gibi geliyor anlayan varsa bana yardımcı olabilirmi korkuyorum anneme birşey olucak diye
Merhaba arkadaşlar annem daha önce kanser geçirdi ameliyat sayesinde kurtulmuştu kontrollü hastaydı ulturason istemişler bana yine birşeyler var gibi geliyor anlayan varsa bana yardımcı olabilirmi korkuyorum anneme birşey olucak diye
Merhaba , Benim annem de kanser hastası, karaciğerde kitle görülmüş ama iyi huylu olan hemanjiom olduğu düşünülmüş fakat net değil Safra kesesinde polip var ama bunun kanserle alakalı olduğunu düşünmüyorum Sanırım böbreklerini stent takıldı daha önceden onlar görüntülenmiş başka bir sorun görünmüyor.