Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaptırdığınız hemogram testinde mi iltahap çıktı? yoksa sedim ve crp mi yüksek? bende de aynı sorun var.antibiyotkler ve iğneler banada fayda etmedi.dr hastaneye yatmam ve araştırma yapılması gerektiğini söyledi. eğer senin iğnelerden geçerse iğnelerin adını özelime yazar mısın?
yazarım tabıkı ya cok korkuyorum ben ınsallah gecer acaba gecmezse ne gıbı sonuc cıkar kotu hastalık olmaz dımı ALLAH ım yardım et sonuclarım ıyı cıksın salı gunu
hemen aklımıza kötü şeyler getirmeyelim.iğnen bitince mi kan testi yaptıracaksın yoksa yaptırdında sonucunu salı günü mü alacaksın.?bana en son 21 günde bir yapılan iğnelerden yapıldı.eylül 15'te bir tane daha olup tekrar test yaptıracağım bakalım ne olacak? hepimize acil şifalar..
benim ablama da doktor kaninda iltihap var demis, ayrica idrar yollarinda da iltihap varmis; antibiyotik vermis.. gecmezse bir de guatr testi yapalim demis ???? bisey anlamadik, neden olur bu iltihap ??? bilen var mi?