Kann hzl phtlamas

CANANSEN

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
64
2
50
arkadaşlar aradım ama bulamadım.ben kanın pıhlaşmamasını değil normalden hızlı pıhtılaşmasını merak ediyorum.şöyleki;
benim migrenim var.c.tesi günü eşim acile götürdü.serum takacaklarken kanımın pıhtılaşması yüzünden birtürlü iğne ucunu çıkarıpta serumu takamadılar.hemşire bayağı heyecanlandı.bu normal değil.kan şırınganın ucunu tıkıyor .bu konuda test yapalım dedi.kan alırken bile kan şırıngada hemen dondu.sanki buzlandı.beyazları ayrıldı.zaten sadece 1parmak kan çıktı.test yaptılar.kanım normalden hızlı bir şekilde pıhtılaşıyormuş.dahiliye doktoruna gitmem gerektiğini söylediler.kan sulandırıcı verirmiş.:nazar:ama ben duyacaklarıma hazır olmadığım için gitmedim.bu konuda fikri olan varmı?

Eklentiler

• $an1cCAl0g410010NjM4NTJkYnw0NTY2NzdkYXxDQU5JTSBLSVpJTSBC3FncWU9S[1].jpg
    $an1cCAl0g410010NjM4NTJkYnw0NTY2NzdkYXxDQU5JTSBLSVpJTSBC3FncWU9S[1].jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 183
canım cok gecmıs olsun oncelıkle
ben dogru bıldıklerımı anlatayım elımden geldıgınce yanıltmak ıstemem
bus orun genelde hamılelıklerde cıkıyor benımde aynı sorunum var kan bebege gıden damarı tıkıyor ve kalp atımı duruyo 2 dusuk yaptım bu yuzden. kımı ınsanlar bunu hayatı boyunca ogrenmedende yasayabılıyorlar mıs.bu testler genelde fakultelerde yapılıyor pıhrılasma bozuklukları adı altında.
sen yınede onlemını al hemn bır dr a gıt kan sulandırıcı ıgneler var yada hapı vs varmı bılemıyorum
kımı ınsanlar hayat boyu kullanıyor kımılerı gebelık boyunca artık ona dr un karar verır
kotu dusunme onlemını al dunyada hersey bızım ıcın acıl sıfalar dılerım

inananıyoruuuuuum.yaaaaaa.,:çok üzgünüm: ben yıllardır hamile kalmaya çalışıyorum.her türlü sorunla karşılaştım,kısırlık,kadında,erkekte,çikolata kisti,fsh yksekliği,erken menepoz,tüp bebek,düşük, vs.vs.budamı gebelikle ilgili yaa.ne olur rabbim.sınıyosun beni ama dermanımıda ver yalvarırım.:emir_bebek:senağlama:nazar:

benimde 2,5 yaşında bi oğlum var,geçen gün kan testi yaptırdık doktor pıhtılı kan dedi.Oğlumun 2 kolundanda denediler ama zar zor alabldiler.Arkadaşında dedği gibi kanı hemen dondu,doktor korkulacak bi durum yok dedi ama benim içim rahat değil,bilen arkadaşlar varsa bizi bilgilendirsinler bu konuda.

kızlar merhaba;

Bu durumu yaşayan arkadaşlar kan değerlerinizi paylaşabilirmisiniz acaba ??

benimde kanım pıhtılaşmış doğum kontrol hapı kullanıyorum ondanmı acaba bileniniz varmı:uhm:bide selülit,varis var bende ama az bunun etkisi olabilirmi

arkadaslar kan pihtilasmasina aspirin yani acetylsalicilik iyi geliyr, kani sulandiriyr hatta bu aspirini vitaminS diye adlandirmakta bile tartismalar dvm ediyr..
paracetamol, bruffen gibi agri kesicilerden dgl yanlis anlamayin, acsetylsalisicilik'den bahsediyrm.

slm arkadaşlar 4aylık yeni bir anneyim ve bu pıhtılaşma sorunu bende de var,ilk düşüğümden sonra tespit edildi ve gebeliğim süresince kan sulandırıcı iğneleri hergün kendime vurdum...
bu durum genetik bir mutasyondan kaynaklanıyor anneden babadan yada her ikisinden de bozuk genlerin alınması sonucu oluşuyor.bende hem anneden hem babadan alınması sonucu faktör 5 leiden homozigot mutasyon çıktı ve bu durum ben ölene kadarda devam edecekmiş...doktora bu bir hastalık mı özellik mi dedim bana genetik bir hastalık olduğunu söyledi.napalım bizimde kaderimiz buymuş umarım benden de oğluma geçmez...bazı arkadaşlar gebe kalmaya çalıştıklarını bu yüzden mi olmuyor acaba diye yazmışlar benimde bu durumaklıma geldi ve gebelik için uğraştığım bir ayda her gün bebek aspirini içtim ve hamile kaldım...

X