arkdaşlar 2 gündür cok sık idrar çıkıyorum idrarım kan geliyor hemde koyu renkde idrarım rengide çok farklı bulanık gibi ve çişimi yaparken çok yanma ve ağrı oluyor birde çok sık idrara çıkıyorum tuvalete gitmye kormaya başladım nedenki bilgisi olan varmı
arkdaşlar 2 gündür cok sık idrar çıkıyorum idrarım kan geliyor hemde koyu renkde idrarım rengide çok farklı bulanık gibi ve çişimi yaparken çok yanma ve ağrı oluyor birde çok sık idrara çıkıyorum tuvalete gitmye kormaya başladım nedenki bilgisi olan varmı
canım bendede olmuştu kana idrar karışmasının sebebi yeterli miktarda su içilmemesi yada fazla su kaybı....o yüzden çok fazla su tüketmeye başla hemen tabi dra gitmeyide ihmal etme
Aynı bu durumu 2 sene önce yaşamıştım canım,idrarın sonuna doğru son damlalar kan şeklinde oluyordu ve nasıl bir acı vardı.teşhiş idrar yollarının iltihaplanmasıydı.bi antibiyotik ve suda eriyen bir ilaçla kısa sürede geçiyo,ama derhal doktora git çözümüne bak hemen !geçmiş olsun.