• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanlı, canlı oğlumu geri istiyorum... Ey dişler !!!!

PolenteFeneri

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
97
3
18
34
İstanbul
Oglum 7,5 aylik ve dün sonunda alt kesicilerden teki elime geldi ama bir gece oncesi ve gündüzü resmen kabustu. Ateşi 38'i geçmişti. Halen mızmız, uykusuz ve iştahsız. Bebegimin resmen huyu değişti.
Deneyimli anneler bu daha ne kadar sürecek? Diş tamamen çıkınca bitecek mi yoksa her diş çıkarken bu huzursuzlukları tekrar tekrar yasayacak miyiz? İnternette biraz araştırdığımda cocuktan cocuğa değişir diyor ama sizler nasıl atlatınız bu dönemi?

di$ler rahatsizlik vermez çikarken, 20 ik di$ gibi deiller yani
çocugunuzun ate$i 38 den sonra var sayilir, ve mikrobik yadak virusler yuzunen vucutta enfeksiyon var demekdir
YA$i kuçuk oldugu için buyuk ihtimalle b=viral bi$ey ya$adigi, bugun yarin ba$ka belirtiler ba$layacakdir
grip olabailir yada herhangi bi dokuntulu hastalik olabilir

di$ler rahatsizlik vermez çikarken, 20 ik di$ gibi deiller yani
çocugunuzun ate$i 38 den sonra var sayilir, ve mikrobik yadak virusler yuzunen vucutta enfeksiyon var demekdir
YA$i kuçuk oldugu için buyuk ihtimalle b=viral bi$ey ya$adigi, bugun yarin ba$ka belirtiler ba$layacakdir
grip olabailir yada herhangi bi dokuntulu hastalik olabilir

Ben de öyle okumuştum. Bebekler dis çıkaracakları zaman bağışıklık sistemleri zayifladigi icin virüslere karsı daha bir savunmasiz Oldukları icin ateşleri yükselirmiş. Ancak bugun 3. gun (allahtan atesimiz dun gecti) ve oğlumda Herhangi bir gribal enfeksiyon belirtisi yok. Umarım daha farklı bir hastalık değildir. Bu arada ağzında bir dis belirdi ve 5 tane de kabarmis durumda. Yani hepsini birlikte çıkarıyor olması sanıyorum yordu onu.

Oglum 7,5 aylik ve dün sonunda alt kesicilerden teki elime geldi ama bir gece oncesi ve gündüzü resmen kabustu. Ateşi 38'i geçmişti. Halen mızmız, uykusuz ve iştahsız. Bebegimin resmen huyu değişti.
Deneyimli anneler bu daha ne kadar sürecek? Diş tamamen çıkınca bitecek mi yoksa her diş çıkarken bu huzursuzlukları tekrar tekrar yasayacak miyiz? İnternette biraz araştırdığımda cocuktan cocuğa değişir diyor ama sizler nasıl atlatınız bu dönemi?

Allah kolaylık versin öncelikle bebeğine sonra sana benim oğlum 17 aylık ilk 8 dişimiz sorunsuz çıktı fakat azı dişleri biraz zorladı bizide ama yapacak birşey yok 2 yaşını geçenekadar diş çıkarma sıkıntılarına devam:34:

Benim bebegimde 7 aylık ilk disini cıkarırken hic sorun yasamadk su werirken farkettm 2.de cok sukur ates filan olmadıda cok huzursuzdu diger bi kacıda bayagı sismis aynı anda cıkarıyor olabilirmi

Kizimi inleye inleye uyuttum.)): taze sogan deneyen var mi? Dis etini uyusturuyormus.

Bir arkadasım anlatmıştı oğlu diş çıkarırken eline taze soğanı vermiş. İyi geldigini de söylemişti. Ancak soğanla ağzında oynarken parçalarını yutmamasına dikkat etmek gerekiyor. Uzun parçaları yutamayabilir ya da yutsa da midesine çiğ soğan dokunabilir. Denerseniz bize de yazın lütfen.
İnci gibi disleri olsun kızınızın.

bize doktorumuz bir jel önermişti..1-2 defa kullandım sustu ama sık sık sürmeye tedirgin olduğum için bıraktım açıkçası.. 8 aylık daha..

Back