Kanlı balgam çok korkuyorum yardım edin lütfen.

yetto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
19
0
iyi günler ben 5,,5 aylık hamileyim.dün gece battaniyeyle yattım.sabah kalktığımda burnum sanki dolu gibiydi.sonra söylemesi ayıp balgam çıkardım balgamda kan vardı.sümüksü biçimdeydi.sonra bir daha yaptım yine geldi.daha sonra gün içerisinde yine baktım geliyomu diye.azalmaya küçük küçük nokta şeklinde gelmeye başladı.sonra burnuma peçeteyle baktım burnumun ierisinde içe doğru kan vardı.kan akmıyor burnumdan ama peçeteyi sokunca peçeteye bulaşıyor çok değil.burnumdanda bir iki defa küçücük kan pıtısı gibi kan geldi.ne olabilir.korkuyorum.sabahdan beri moralim çok bozuk.internette araştırdım.kanlı balgam verem akciğer kanseri gibi kötü şeyler yazıyor.ama ben öksürmüyorum.üşütmedimde.lütfen bilgisi olan varsa bana yardım etsin çok korkuyorum.bebeğime bişey olacak diye korkuyorum.allah rızası için bilgisi olan varsa yardım etsin.

canımm öncelikle geçmiş olsun gece burnun kanamış içeri akmışsa olabilir bulantı kusmanız veya öğürtünüz olduysa boğazınız tahrişleşmiş ondan olmuş olabilir yarında devam ederse bi sağlık ocağına gidip bi görünün önemli birşeyse zaten sizi uzman bi doktora yönlendirir diye düşünüyorum tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım.Panik yapma hemen bu kadar.Allah korusun,yorduğun şeye bak,bir kere balgamda kan görmekle hemen kanser teşhisi koyar mı insan kendine.Hamile olduğun için hassassın sen de ondan böyle karamsar bir bakış açın var.Benim 86 yaşındaki babaannemim burnundan kan fışkırdı yarım saat oluk gibi,havlu kalmadı yetiştirmeye.Gittik acile tabii,yüksek tansiyonu vardı,vücut oaradan patlak vermiş,atmış iyi ki dedi doktor.Düşün yani,o bile sapasağlam şu an.Muhtemelen uyurken farketmemişsindir,sıcaklık farkından ya da ufak bir sademeden bile bazen hassas olan bir kılcal damar filan kanama yapmıştır.O da yattığın için genzine akmıştır canım.Merak etme,içini ferah tut.

çok sağolun kızlar.yarında tekrarlarsa gidecem kkb ye.çünkü şimdi yine peçeteye kan geliyor burnumdan.

hamileyken benim burnum 3 kere kanamıştı şakır şakır dr. aradığımda normal bişey olmaz demişti.bu arada ozamanlar dev.hastanesinde çalışıordum önüme gelen dr sorardım.ama istersen sen yinede git dr.için rahat etmesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…