B Budapeste Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2016 8 0 1 31 22 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Budapeste #1 akıntısında kan parçacığı gelen varmı arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.909 17.543 498 22 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Budapeste #2 Budapeste .!.: akıntısında kan parçacığı gelen varmı arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Evet bende geliyo ama normaldir diye hiç araştırmadım :)
Budapeste .!.: akıntısında kan parçacığı gelen varmı arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Evet bende geliyo ama normaldir diye hiç araştırmadım :)
B Budapeste Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2016 8 0 1 31 22 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Budapeste #3 Benden ilk defa geldi kasıklarımda da hafif bi ağrı var internetten araştırdım biraz hormonal olabilirmiş yumurtlama dönemlerinde veya vajinal bölde bi takım değişiklikler sebep olabilirmiş kanserli hücre gibi çok korkuyorum
Benden ilk defa geldi kasıklarımda da hafif bi ağrı var internetten araştırdım biraz hormonal olabilirmiş yumurtlama dönemlerinde veya vajinal bölde bi takım değişiklikler sebep olabilirmiş kanserli hücre gibi çok korkuyorum