kanlı akıntı :'(

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
kızlar vajinamda çıkan sivilceden sonra birde bu başladı,kesinlikle adet dönemine yakın değilim
kanlı yada kahverengi akıntım oluyor
çok korkuyorum gene çünkü evli değilim ama erkek arkadaşımla yaşadığımız şeyler var
adet geciktirici kullanmıştım 3 ay önce ondan olabilir mi?
erkek arkadaşımla en son 1 gün içinde 3 kez ilişkiye girdik ama 1 hafta oluyor erkek arkadaşım da hasta değilsin ondandır diyor
bilmiyorum ki neden :'( doktorada gitmiyorum çünkü eminim annemde hemen yanımda gelmek isteyecek

üşütmektende olabilir mi son bir haftadır hep terliksiz gezdim karnımda ağrıyor

Son düzenleme:
canim genellikle hamile kalan kisilerde adetine 2 3 gun kala
akinti gelir,
bendede boyle olmustu,
adetinde geciktigi zaman anlaki hamilesin, korunmuyomusun?

canim genellikle hamile kalan kisilerde adetine 2 3 gun kala
akinti gelir,
bendede boyle olmustu,
adetinde geciktigi zaman anlaki hamilesin, korunmuyomusun?

ya ama sadece 1 kez korunmadan ilşkiye girdik 1 hafta oldu
bir haftada belli olurmuçok korkuyorum :'((((
adet olmama en az 10 gün var birde

Son düzenleme:

geçmiş olsun..

üşütme ile kanlı akıntı gelmez.. sadece yoğunluğa etkı eder..

sizin anlattığınız khverengı akıntı vb belirtilerde kötu koku ve yoğunlukta olabılır..

geç kalmadan doktora gıdın.. belki ıltıhap belkı zararsız bı kıst..gıdın öğrenın derım bn..kaç yaşındasınız? bı yol bulup doktora annesız gıdın..

24 yaşındayım akıntılr akşama doğru kesildi annem doktora gittiğimi öğrenir onların üstüne olduğumdan
adet dönemimde bayılcak kadar ağrılar çekiyorum
daha önce doktora gitti bu sebepten doktor bişey bulamadı
ama belkide yeni oldu adet olurken resmen yerlerde sürünüyorum çoğu zaman

Son düzenleme:

doktora gıtmelisiniz.. normal kontrol olarak değerlndırın.. 6 ayda bır gıdılebıyor kontrollere..

bşka yolu yokkı öğrenmenın..

aktif cinselliğin olduğundan partnerinle bakteri transveri oluyor o yüzden enfeksiyon ve ya vajinit gibi şeyler olabilir bir jinekoloğa git ve korunmasız yani prezervatifsiz ilişkiye girme

kanlı akıntı genelde enfeksiyonda olur, aktif cinsellikle ilgisi yok ben de olmuştum geçen sene. sistit vajinit ve mantar olmuştum aynı anda. yalnız sivilce diyorsun yani o kafamı karıştırdı kızların da dediği gibi mutlaka doktora gitmelisin. bazı cinsel yolla bulaşan hastalıkların semptomları arasında sivilce ve siğiller vardır, bir an önce muayane ol canım.

kızlar erkek arkadaşıma anlattım cinsel yolla bulaşmış olabilir netten araştırdım diye o ben senden önce kimseyle ilişkiye girmedim diye yeminler etti
başka sebebi vardır git mutlaka doktora dedi

canım doktora git ama jinekoloğa gideceğini söyleme bir sebep bul annene karşı

ama şikayetin hakkında bir fikrim yok

kızlar erkek arkadaşıma anlattım cinsel yolla bulaşmış olabilir netten araştırdım diye o ben senden önce kimseyle ilişkiye girmedim diye yeminler etti

geçmiş olsun tekrar..

cınsel yolla bulaşam bır rahatsızlık derse doktorunuz; partnerınızınde tedavı gormesı gerekır..

bu tur rahatsızlıklarda çıftler tedavı görmezse bulaşma yoluyla tekrar eder semptomlar..

valla geçenlerde biri konu açmıştı sifiliz bulaşmış, ben eminim kocamın beni aldatmadığına diyip duruyordu. burdan bi şey demek saçma olur belki dediğim gibi enfeksiyondur sivilceler de alaksız bi şeyden çıkmıştır ama ya hastalık bulaştıysa? onun için mutlaka jinekoloğa gitmelisin bir an önce.

kızlar şimdi aklıma geldi sevgilimle ilişkiye girmeden öncede birkaç kez kanlı akıntı gelmişti
çok araştırdım netten sistit gibi tabiki kendime tanı koyamam ama belirtiler onu gösteriyor gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…