canim genellikle hamile kalan kisilerde adetine 2 3 gun kala
akinti gelir,
bendede boyle olmustu,
adetinde geciktigi zaman anlaki hamilesin, korunmuyomusun?
kızlar vajinamda çıkan sivilceden sonra birde bu başladı,kesinlikle adet dönemine yakın değilim
kanlı yada kahverengi akıntım oluyor
çok korkuyorum gene çünkü evli değilim ama erkek arkadaşımla yaşadığımız şeyler var
adet geciktirici kullanmıştım 3 ay önce ondan olabilir mi?
erkek arkadaşımla en son 1 gün içinde 3 kez ilişkiye girdik ama 1 hafta oluyor erkek arkadaşım da hasta değilsin ondandır diyor
bilmiyorum ki neden :'( doktorada gitmiyorum çünkü eminim annemde hemen yanımda gelmek isteyecek
üşütmektende olabilir mi son bir haftadır hep terliksiz gezdim karnımda ağrıyor
geçmiş olsun..
üşütme ile kanlı akıntı gelmez.. sadece yoğunluğa etkı eder..
sizin anlattığınız khverengı akıntı vb belirtilerde kötu koku ve yoğunlukta olabılır..
geç kalmadan doktora gıdın.. belki ıltıhap belkı zararsız bı kıst..gıdın öğrenın derım bn..kaç yaşındasınız? bı yol bulup doktora annesız gıdın..
24 yaşındayım akıntılr akşama doğru kesildi annem doktora gittiğimi öğrenir onların üstüne olduğumdan
adet dönemimde bayılcak kadar ağrılar çekiyorum
daha önce doktora gitti bu sebepten doktor bişey bulamadı
ama belkide yeni oldu adet olurken resmen yerlerde sürünüyorum çoğu zaman
kızlar erkek arkadaşıma anlattım cinsel yolla bulaşmış olabilir netten araştırdım diye o ben senden önce kimseyle ilişkiye girmedim diye yeminler etti
başka sebebi vardır git mutlaka doktora dedi
kızlar erkek arkadaşıma anlattım cinsel yolla bulaşmış olabilir netten araştırdım diye o ben senden önce kimseyle ilişkiye girmedim diye yeminler etti
başka sebebi vardır git mutlaka doktora dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?