Vajinal ultrasonlar nasıl oluyor alt muayene mi yoksa göbekten gene ulturoson mu ben doktordan da korkuyorum alt muayene urkutuyor beni
Sagliginiz onemli gerilirseniz aci hissedersiniz bu nedenle rahat olmaya calisinNe kadar küçük ben korkuyorum ya canım acır diye çünkü doğuma son bi ay kala muayene ediyorlar ve çok can acıyıcı o beni bitirdi her halde hayatım boyunca korku olarak kalicak bende
internette her şey kanser belirtisi diye çıkıyor zaten onları okumayın ama derhal bir doktora görünün smear vs testlerinizi yaptırınmerhaba,
benim yaklaşık 5-6 senedir kokulu akıntım var. doktora gitmiştim ve bana normal olduğunu söylemişti. daha sonra cinsel ilişki sonrasında burda da bahsedilmiş okudum balık kokusu gibi koku olmaya başladı ara ara. son olarak da en son adet dönemim 13 gün sürdü. aynı zamanda ağır bir soğuk algınlıgı grip geçiriyordum. bittikten 2 gün sonra da kokulu ve kanlı akıntım başladı. yaklaşık 1 aydır sürüyor. kanser belirtisi olduğunu okuyorum her yerde. konuda bilgisi olan var mıdır ?
Benım de Doğumdan sonra adet düzenim degıstı. Geçen ay 20 güne kadar çıktı lekelenme tarzında geliyor gün ıcınde. Bu ayda 14. Gundeyım ve hala devam edıyor smear aldırdım. Ultrasonda kistim olduğu çıkmıştı geçen ay bu ay da küçülmüş ilaçlarla. Smear sonucunu beklıyorum bende kanser vs hıc dusunmemıstım. Yoktur öyle bırsey bence.merhaba,
benim yaklaşık 5-6 senedir kokulu akıntım var. doktora gitmiştim ve bana normal olduğunu söylemişti. daha sonra cinsel ilişki sonrasında burda da bahsedilmiş okudum balık kokusu gibi koku olmaya başladı ara ara. son olarak da en son adet dönemim 13 gün sürdü. aynı zamanda ağır bir soğuk algınlıgı grip geçiriyordum. bittikten 2 gün sonra da kokulu ve kanlı akıntım başladı. yaklaşık 1 aydır sürüyor. kanser belirtisi olduğunu okuyorum her yerde. konuda bilgisi olan var mıdır ?
Kızlar uç gündür akintim kanlı ne olabilir sebep bilmiyorum internetten baktım iyi şeyler yazmiyor uykjm kaçtı resmen başınıza geldi mi sizinde doktora gidicem korkuyorum alt muayeneden elle kontrol edilmek istemiyorum çünkü
Kızlar uç gündür akintim kanlı ne olabilir sebep bilmiyorum internetten baktım iyi şeyler yazmiyor uykjm kaçtı resmen başınıza geldi mi sizinde doktora gidicem korkuyorum alt muayeneden elle kontrol edilmek istemiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?