- Emoji Skoru
- 22
- Puanlar
- 88
Merhabalar ;
Merak ettiğim bir konu var .Benim ara ara akintimdan kan geliyor genellikle iliskiden sonra oluyor ve 1 2 gun devam ediyor , yogun birsekilde degilde sadece lavaboya çıktığımda farkediyorum. Yine bu sekilde bi akintim var bu seferki iliskiden sonra degilde birden bire olustu ve 4 5 gundur devam ediyor ve pihtili sekilde geliyor . Bata 1 hafta var sebebi ne olabilir ? Doktora daha once sorduğumda hormonlardan kaynaklanabilecegini söyledi ve prolaktinim yüksek çıkmıştı. Ilacla düştü yine yükselmiş olabilir mi sizce kanamanin sebebi bu olabilir mi ? Böyle birsey yasayanlardan yardim bekliyorum![KK16 :KK16: :KK16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Merak ettiğim bir konu var .Benim ara ara akintimdan kan geliyor genellikle iliskiden sonra oluyor ve 1 2 gun devam ediyor , yogun birsekilde degilde sadece lavaboya çıktığımda farkediyorum. Yine bu sekilde bi akintim var bu seferki iliskiden sonra degilde birden bire olustu ve 4 5 gundur devam ediyor ve pihtili sekilde geliyor . Bata 1 hafta var sebebi ne olabilir ? Doktora daha once sorduğumda hormonlardan kaynaklanabilecegini söyledi ve prolaktinim yüksek çıkmıştı. Ilacla düştü yine yükselmiş olabilir mi sizce kanamanin sebebi bu olabilir mi ? Böyle birsey yasayanlardan yardim bekliyorum
![KK16 :KK16: :KK16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)