• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanla karışık çamurumsu akıntı

mairoses

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
20
20
8
30
herkese merhaba, yeni üye oldum.
1,5 ay sonra düğünüm var ve 5 aydır bu konudan muzdaribim. adetim normal seyrinden sonra kahverengi kanlı akıntım oluyor ve 30 günü geçiyor. İlk olduğunda doktora gittim hormon ilacı verdi anında durdu. Sonraki ay tekrar yaşadım bu sefer prolaktinim yuksek cıktı ve dostinex kullandım. Gecen ay sıfıra düştüğü için doktor kesti ve 2 ay sonra kontrol edelim dedi, o ay normal adet olmuştum. ama bu ay yine kahverengi akıntım devam ediyor ve 14. gün. Bu arada ultrasonda minik minik kistlerim olduğunu ve önem teşkil etmediğini söyledi doktorum. soğan kürünü uygulasam mı diyorum? yada bunu yaşayan var mı?

Akıntımda kücük lekelenme şeklinde değil, ped takacak kadar oluyor. Bazen kanlı kum dökülür gibi akıntım oluyor.

Mrblar polikistik overiniz var doktorunuz söylemistir,yumurtaliktaki minik kistler de bu sebepten olusur. Doğustandir kaybolmaz..kahverengi lekeler akintilar pko dan kaynaklanabilir.sogan kurunu adet duzensizligi icin gebe kalmak icin deneyebilirsiniz..bende de pko var sogan kurunun faydasini gordum..iyi gunler

Back