Kankiler Yine Buluştu ,İşte FOTOLAR ......

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
881
448
43
cuma günü buluştuk biz 3 kanki olduk ,ilk buluşmamızda üçümüz arasında olmuştu zaten :))
ben öğlende piraye ye gittim önce ,akşamda eşi bizi sedaya götürdü .
önce piroş ve meloş kankileriden bir iki foto geliyor ;

iyi seyirler ..

ve daha sonra sedacığıma gittik akşam saat 22.00 civarıydı ,
arda kızımı görünce çıldırdı ,ortalarda zıplayıp durdu ,sonra gelip kokladı kızımı hep ,kendinden geçti resmen ,gözlerini kapatıp kokladı resmen şok olduk ..

melis kaçıyor arda kovalıyor :))

arda melisi odasına attı :)) sıkıştırdı sanırım ,melis ağlayarak koşuyor can havliyle :))

reklam izliyolar hep birlikte

ayyy süperler yaaa ardaya siz geldiğinizde ablamla beraber şaştık daha öncede bağırıp çağırırdı koşardı falan ama melisle piroşu görünce çıldırdı çocuk gece 1:30 a kadar susmak bilmedi eşşek çok sevindi hele melise yanaşması şaştım kaldım valla önceden çapkın diodum die die harbiden çapkın ettim çocuğu :D çekilinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 2008 in çapkın playboyu geliyorrrrrrrrrrrrr :D:D:D

gece yemeğimiz ,sedanın ablası süper bir kısır yaptı ,afiyetle indirdik mideye
saat gece 12.30 civarı

sabaha karşı saat 5 piraye uyuyor anası da kahkaha atmaktan bitap düşmüş sızmak üzere :))

Son düzenleme:
hiç aklımın ucuna bile gelmezdi internetten hele ki internetten böyle güzel arkadaşlıklar dostluklar kazanacağıma ilk siteye girdiğimde meraklarımı gideriyordum git gide alışkanlık yapmaya başladı neredeyse hergün yaşadığımız şeyleri birbirimize anlatmaya başladık derken doğumlar gerçekleşti pıtırcıklar büyüdü ve buluşm alar başladı herşey süper allah nazarlardan saklasın dostluklarımızı arkadaşlıklarımızı daim etsin hepinizi çok seviyorum ve bunu her seferinde de dile getiriyorum iyi ki varsınız hayatıma renk kattınız canlarım bnm

saat 8.00 de uyuduk 11.00 de uyandık ve bizi süper bir kahvaltı bekliyordu ,füsuncuğumun ellerine sağlık canım benim bize kaşarlı patlıcan ezme ,mis gibi krep ve peynirli biber kızartması yapmıştı ..

ayy süpersiniz kızlar yaa bayıldım.bende orda olmak isterdim.sabaha karşı olan resimlerde şaftınız kaymış gözümden kaçmadı :roflol: minnoşlarda kaynaştı.dostluğunuz daim olsun Şeniz

veeee remo da geldi ,canım arkadaşım işten çıkıp geldi ,helal sana remo ,kürkünü yerim ben senin :))

ama üzgünüm azo ile foto yok bende çünkü makinenin şarjı bitmişti ..ama pirayede var o ekler yarın ..
azocum da heba oldu yollarda ,canım benim ama ne yaptı etti geldi ..

Super goruyorsunuz belli cokta eglenmissiniz bulusmanizin keyfi fotograf karelerine yansimis, dostlugunuzun, guzelliginizin daim olmasi dilegimle :asigim: :nazar:

hiç aklımın ucuna bile gelmezdi internetten hele ki internetten böyle güzel arkadaşlıklar dostluklar kazanacağıma ilk siteye girdiğimde meraklarımı gideriyordum git gide alışkanlık yapmaya başladı neredeyse hergün yaşadığımız şeyleri birbirimize anlatmaya başladık derken doğumlar gerçekleşti pıtırcıklar büyüdü ve buluşm alar başladı herşey süper allah nazarlardan saklasın dostluklarımızı arkadaşlıklarımızı daim etsin hepinizi çok seviyorum ve bunu her seferinde de dile getiriyorum iyi ki varsınız hayatıma renk kattınız canlarım bnm

canımmmmmm ,bende sizleri çok seviyorum ,hayatıma renk geldi benimde sizlerle ,dostluğumuz daim olsun ..

fotolar bitti ,yarın pirayede ekler ,özellikle öğlen hazırlanan yemek masasını görmenizi istiyorum ,harikaydı ,heleki çiğ köfte ve tramisu .mmmmm canım çekti yine bak ..

bizde sedadan dönüşte piraye ve eşlerimizle avm ye gittik ,yemek yedik oturduk sohbet ettik ,geç saatte de evimize döndük ,bir dahaki buluşma için program yaptık ..

eylülüm bu saatte ellerine sağlık şekerim bende fotoları bekliodum sabırsızlıkla herşey süperdi
yalnız iki fotoda frikik vermişimm aklım yerinde değil ki çok mutlu oldum herşeyi unuttum :D:D:D neysem hade herkese ii geceler mujuksss

ya kızlar bayıldım valla size öle bi özendim ki anlatamam maşallah yaa allah dostluğunuzu daim etsin
hepiniz çoook güsel görünüyorsunuz dekoltelere bittim ayrıca
bir de piroşu nedense eylüle benzettim yaa
çook gzell ya vallahi hayran kaldım size keşke
bende aranızda olsaydım:((

özellikle baştan 3. resimde
yemeklerde süper görünüyor ellerine sağlık füsüncuğun:)))

Back