- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.275
okuduğum kadarıyla olay kankası karton ve whatsapp üçgeninde geçmişKonuyu okuyan özet durum neyki tam roman gibi olmuş.
Ne diyo bu ? (Aysen gruda-kemal sunal-gulyabani sahnesi)kızlar nolur bir akıl verin.Acayip karışık bir durum söz konusu.Roman gibi.Şöyle anlatayım.Benim üniye başladığımdan beri bir kankam var.2.sınıfta 2.dönem kanka sınıftan biriyle konuşmaya başlamış öylesine not falan bende o kişiyle bir derste aynı gruptaydım.Yani bende konuşmaya başladım.Onunda bir kankası var .Adı berk.neyse bu berk yaz stajından tanıdığım biri ama çokta muhabbetim yok.Biz dışardayken berk geldi kankamın numarasını istedi o verdi hemen sonra benimkini istedi niye falan dedim ama verdim bnde.Berk watsappta grup yapmış.işte iyi dörtlü olduk falan dediler notları atarız falan.Biz gün içinde dörtlü baya konuşuyoduk.sonra ben bişey anlatırken bu berk bana mal diycem olmıycak dedi .ben de küstüm gruptan çıktım.sabah kankama sormuş niye falan demiş.üzgünmüş falan.Okula gittim şimarıyo bana watsda özelden bişeyler yazıyo falan neyse barıştık.Sonra ben okulda yokken kankamla küsmüş otomatik olarak bana da.Neyse kankama bi daha benle konuşma falan demiş.gruptan cıkmışlar.diğer çocuk burakta gruba yalnız kaldıkm yazmış.bnde gülücük attım.fenada olmadı yazmış. sonra ben diğer çocuk olan burağa tekrar barışsınlar ekle falan dedim.ekledi.sonra ben bu berke odun demeye başladım kaba diye.bu başta kızdı ama sonra hoşuna gitti.bu burak sürekli peşimde .kankam beni bekliyo yemeğe bu da bekliyo.yemekhaneye gidiyoz kankama dur deyip önüme oturuyo.sınıfta kankama sen gelme diyip bnle oturmaya çalışıyo.neyse bbu berk gerizekalısı kankamla barışmadı benle de.bir ders için grup olmuştuk beraber.hocaya grupları yazıp ben vericektim.Berkle bayadır konuşmuyoduk grubada yazmıyodu.sonra ben buna aksam mesaj attım.grupta var mısın diye tamam dedi.okula gittim kankam hemen kankaaa burak berki grupta istemiyo dedi.gittim burağa niye dedim bize iş yapacak adam lazım dedi.neyse berkin gelmesini bekledim.gelince dörtlüyü topladım.Zaten kırgınlık vardı.bakın derdiniz neyse çözün dedim.bu arada burak biz berkle küsken sürekli ona saydırıyodu onu boşverin üçlü iyiyiz falan diyodu.birde bu burak karşıya geçerken omzuma dokumaya falan çalışmıştı.neyse dörtlüyü toplayınca zaten sizle olmak istemiyorum dedim burak berki kötülüyon sürekli ne derdin var dedim.berk de pıt ses çıkarmadı varya.tamam dedi güldü .grup olduk.o gün burağa bi sürü laf dedim dönek falan dedim ama güldü ve sustu.Sonra ödev kartona yazılcaktı.toplanmamız gerekiyodu grup olarak ama toplanmadık pek.berk sürekli bana bi şimarık.beni pür dikkat dinliyo.çok sinirli ama benleyken sakin.gözümün içine bakıyo.ama gruba yazmıyo hiç.neyse bu burak bana sen bağımlısın falan dedi grupta aptal aptal konuştu ben de onu gruptan attım.birkaç sapıkça harreketi vardı.özelden benden uzak mol tarzında bişeyler yazdım.birkaç gün sonra kankam küçük bir tiyatro yazmış.berkte rol icabı baston getirmiş sonra bana vur diyo muzatıp.flashımı almış vermiyo.kankam sabah toplanalım demiş burak yok zaten boşver demiş.ama öğleden sonra ben gelir gelmez toplanalım dedi.yanıma geliyo senle babaaanne dede lalım diyo rolde.yani hep bi ilgi var.benden hoşlandığını düşünüyodum.sonra diğer ödevimiz fon kartonuna yapılacaktı.herkes yapıp bana verecek bnde temize geçircektim.sabah okula gitttim.berk hemen geldi onuştuk falan kartonu masama koydu.koca karton birde yanına a4 zımbalamış.neyse ders bitince kartonları topladım kankamla parka gittik ödevi yazmak için.kankamda sırf formalite geldi.ben kendi kısmımı yaptım.sonra kankamla bize geldk evi önünde takıldık falan.Tam ödevi yazmaya başlıycam bir de baktım berkin karton yok.gruba senin karton yok yazdım.oda nasıl yok falan dedi kankana sor belki ondadır dedi.bnde ne alaka onda olsa bilirdim bütün gün beraberdik dedim kesin yok dedim.oda illede sor dedi.sonra kankam eve gidince bakmış ki kendinde gruba bnde yazmış.berkte inanmadım resmini cek at demiş.bnde sinir oldum kankayı savunmaya gectim.dörtlü grubumuzdan cıktım ama ödev grubumuzda hala vardım.berke özelden niye inanmıyosun dedim oda belki kaybedip yapar diye düşündüm dedi.bnde kanka savunuculuğu yapıp berkle arayı bozdum.ona sen artık odun diilsin dedim kütüğüm dedi berksin dediö.öyle demek mesafe koyuyosun dedi.sen koyuyosun dedim.kalp kırmayalım yarın anlatcam falan dedi bnde ben dinleöek istemiycem dedim.konu kapandı.ve ben herkes tek karton yapmışken 3 karton ödev yaptım ve okula gittim.diğer grupatkiler bayıldı oha falan dedi.berki çağırın dedim gidip hocaya teslim edelim.berk beyefendi gelmedi.hocaya teslim ettik.sonra benim kanka bozuntusuyla okulun etrafında bi çime oturduk.benim zoruma gitti.Ağladım falan.sonra berk bulmuş bizi geldi.saydı saydı bişeyler.benim kanka sen benle hiç konuşmuyosun benle konuşurken bile ondan bahsediyosun yok bana günaydın bile demiyosun dedi beni kastederek oha nasıl kıskanmış.oda güldü bişey demedi.bak bütün ödevi tek başına yaptın dedi bana bnde isteyerek yaptım falan dedim özür diledi barıştık.Sonra berkle watsda konusuyodum burak hakkında kötü şeyler diyo dedi.oha ne dio dedim söylemed.bnde sabah ona sorcam dedim finalden sonra.finalden çıktık burağı çağırdım yanıma konuşcaz dedim tamam dedi. berk benden önce aldı çocuğu bi götürdü.bende planlı olduklarını düşündüm tabi.neyse burakla konuşmaya gittim.aa hiçbişeyi çözemedim.ve biz konuşurkrn berk benim kankayı atlatım yanımıza geldi bak kanka sana şunu diycek falan dedi burakta ona git ddi bnde .sonra başka bir gün berkle kantindeyken benim ondan 2 yaş büyük olduğumu öğrendi.ertesi gün sudan bi sebepten bizi sınıfta topladı.benim kanka hep berke saydırırken beni haklı bulurken.berk bana yüklenince sustu kaldı.çıldırdım tabi.bana sormayın...bilmem..demeler falan.tam 2 yüzlü.oysaki sorunların ana kaynağı.sonra berke oha beni şizofren ettin dedim öylesin dedi.karaktersiz demeye getirdi.ve bana ödevi yaptığını gözüme soktun dedi bnde oha artık deyip kalktım.bu seferde yolumu kesiyo önüme geçiyo çantamı aldı vermiyo falan bnde biçıktım sınıftan.kapıyı bi patlattım ama .sonra gitim tuvalette yine ağladım.kankama ben gidince öyle değil mi ama demiş oda hayır o isteyerek yaptı demiş.benim sayemde bütün grup en yüksek notu aldı ama bir kere dillendirmedim.sonra küstük berkle o küsme hala mevcut.3 aylık tatil gecti,bak okullar açıldı hala küsüz aynı sınıfta dipdibeyiz .bu senede hoca grup olun dedi.burak kankama gelmiş tekrar grup olalım biz iyi bir rkibiz demiş.kankada beni ağza vericek ya hani bilmemler yapmış.bende yok dedim başkalarıyla oldum.Kızlar bu kanka değil bu düşman.DÜŞMAN YA.NAPCAM BEN ONLA HALA KONUŞUYORUM ÇÜNKÜ BU OLAYLAR OLUNCA DEDİM İKİLİ OYNADIĞINI ÖZÜR FALAN DİLEDİ.BENDE SAFIM YA.Berkide sürekli kıskandırma moduna girdimaklımdan çıkmıyo.Ben en başından berkten hoşalnıyodum ama yıkıldım yani.Berk iyiyken aramız bana güzelsin falan demişti.sen üzülünce bnde üzüldüm falan.ne biliyim çok hoşuma gitmişti aslında.Ama şimdi ....
Aşırı derecede gossip girl ve gençlik dizisi izlemenin sonuçlarıkızlar nolur bir akıl verin.Acayip karışık bir durum söz konusu.Roman gibi.Şöyle anlatayım.Benim üniye başladığımdan beri bir kankam var.2.sınıfta 2.dönem kanka sınıftan biriyle konuşmaya başlamış öylesine not falan bende o kişiyle bir derste aynı gruptaydım.Yani bende konuşmaya başladım.Onunda bir kankası var .Adı berk.neyse bu berk yaz stajından tanıdığım biri ama çokta muhabbetim yok.Biz dışardayken berk geldi kankamın numarasını istedi o verdi hemen sonra benimkini istedi niye falan dedim ama verdim bnde.Berk watsappta grup yapmış.işte iyi dörtlü olduk falan dediler notları atarız falan.Biz gün içinde dörtlü baya konuşuyoduk.sonra ben bişey anlatırken bu berk bana mal diycem olmıycak dedi .ben de küstüm gruptan çıktım.sabah kankama sormuş niye falan demiş.üzgünmüş falan.Okula gittim şimarıyo bana watsda özelden bişeyler yazıyo falan neyse barıştık.Sonra ben okulda yokken kankamla küsmüş otomatik olarak bana da.Neyse kankama bi daha benle konuşma falan demiş.gruptan cıkmışlar.diğer çocuk burakta gruba yalnız kaldıkm yazmış.bnde gülücük attım.fenada olmadı yazmış. sonra ben diğer çocuk olan burağa tekrar barışsınlar ekle falan dedim.ekledi.sonra ben bu berke odun demeye başladım kaba diye.bu başta kızdı ama sonra hoşuna gitti.bu burak sürekli peşimde .kankam beni bekliyo yemeğe bu da bekliyo.yemekhaneye gidiyoz kankama dur deyip önüme oturuyo.sınıfta kankama sen gelme diyip bnle oturmaya çalışıyo.neyse bbu berk gerizekalısı kankamla barışmadı benle de.bir ders için grup olmuştuk beraber.hocaya grupları yazıp ben vericektim.Berkle bayadır konuşmuyoduk grubada yazmıyodu.sonra ben buna aksam mesaj attım.grupta var mısın diye tamam dedi.okula gittim kankam hemen kankaaa burak berki grupta istemiyo dedi.gittim burağa niye dedim bize iş yapacak adam lazım dedi.neyse berkin gelmesini bekledim.gelince dörtlüyü topladım.Zaten kırgınlık vardı.bakın derdiniz neyse çözün dedim.bu arada burak biz berkle küsken sürekli ona saydırıyodu onu boşverin üçlü iyiyiz falan diyodu.birde bu burak karşıya geçerken omzuma dokumaya falan çalışmıştı.neyse dörtlüyü toplayınca zaten sizle olmak istemiyorum dedim burak berki kötülüyon sürekli ne derdin var dedim.berk de pıt ses çıkarmadı varya.tamam dedi güldü .grup olduk.o gün burağa bi sürü laf dedim dönek falan dedim ama güldü ve sustu.Sonra ödev kartona yazılcaktı.toplanmamız gerekiyodu grup olarak ama toplanmadık pek.berk sürekli bana bi şimarık.beni pür dikkat dinliyo.çok sinirli ama benleyken sakin.gözümün içine bakıyo.ama gruba yazmıyo hiç.neyse bu burak bana sen bağımlısın falan dedi grupta aptal aptal konuştu ben de onu gruptan attım.birkaç sapıkça harreketi vardı.özelden benden uzak mol tarzında bişeyler yazdım.birkaç gün sonra kankam küçük bir tiyatro yazmış.berkte rol icabı baston getirmiş sonra bana vur diyo muzatıp.flashımı almış vermiyo.kankam sabah toplanalım demiş burak yok zaten boşver demiş.ama öğleden sonra ben gelir gelmez toplanalım dedi.yanıma geliyo senle babaaanne dede lalım diyo rolde.yani hep bi ilgi var.benden hoşlandığını düşünüyodum.sonra diğer ödevimiz fon kartonuna yapılacaktı.herkes yapıp bana verecek bnde temize geçircektim.sabah okula gitttim.berk hemen geldi onuştuk falan kartonu masama koydu.koca karton birde yanına a4 zımbalamış.neyse ders bitince kartonları topladım kankamla parka gittik ödevi yazmak için.kankamda sırf formalite geldi.ben kendi kısmımı yaptım.sonra kankamla bize geldk evi önünde takıldık falan.Tam ödevi yazmaya başlıycam bir de baktım berkin karton yok.gruba senin karton yok yazdım.oda nasıl yok falan dedi kankana sor belki ondadır dedi.bnde ne alaka onda olsa bilirdim bütün gün beraberdik dedim kesin yok dedim.oda illede sor dedi.sonra kankam eve gidince bakmış ki kendinde gruba bnde yazmış.berkte inanmadım resmini cek at demiş.bnde sinir oldum kankayı savunmaya gectim.dörtlü grubumuzdan cıktım ama ödev grubumuzda hala vardım.berke özelden niye inanmıyosun dedim oda belki kaybedip yapar diye düşündüm dedi.bnde kanka savunuculuğu yapıp berkle arayı bozdum.ona sen artık odun diilsin dedim kütüğüm dedi berksin dediö.öyle demek mesafe koyuyosun dedi.sen koyuyosun dedim.kalp kırmayalım yarın anlatcam falan dedi bnde ben dinleöek istemiycem dedim.konu kapandı.ve ben herkes tek karton yapmışken 3 karton ödev yaptım ve okula gittim.diğer grupatkiler bayıldı oha falan dedi.berki çağırın dedim gidip hocaya teslim edelim.berk beyefendi gelmedi.hocaya teslim ettik.sonra benim kanka bozuntusuyla okulun etrafında bi çime oturduk.benim zoruma gitti.Ağladım falan.sonra berk bulmuş bizi geldi.saydı saydı bişeyler.benim kanka sen benle hiç konuşmuyosun benle konuşurken bile ondan bahsediyosun yok bana günaydın bile demiyosun dedi beni kastederek oha nasıl kıskanmış.oda güldü bişey demedi.bak bütün ödevi tek başına yaptın dedi bana bnde isteyerek yaptım falan dedim özür diledi barıştık.Sonra berkle watsda konusuyodum burak hakkında kötü şeyler diyo dedi.oha ne dio dedim söylemed.bnde sabah ona sorcam dedim finalden sonra.finalden çıktık burağı çağırdım yanıma konuşcaz dedim tamam dedi. berk benden önce aldı çocuğu bi götürdü.bende planlı olduklarını düşündüm tabi.neyse burakla konuşmaya gittim.aa hiçbişeyi çözemedim.ve biz konuşurkrn berk benim kankayı atlatım yanımıza geldi bak kanka sana şunu diycek falan dedi burakta ona git ddi bnde .sonra başka bir gün berkle kantindeyken benim ondan 2 yaş büyük olduğumu öğrendi.ertesi gün sudan bi sebepten bizi sınıfta topladı.benim kanka hep berke saydırırken beni haklı bulurken.berk bana yüklenince sustu kaldı.çıldırdım tabi.bana sormayın...bilmem..demeler falan.tam 2 yüzlü.oysaki sorunların ana kaynağı.sonra berke oha beni şizofren ettin dedim öylesin dedi.karaktersiz demeye getirdi.ve bana ödevi yaptığını gözüme soktun dedi bnde oha artık deyip kalktım.bu seferde yolumu kesiyo önüme geçiyo çantamı aldı vermiyo falan bnde biçıktım sınıftan.kapıyı bi patlattım ama .sonra gitim tuvalette yine ağladım.kankama ben gidince öyle değil mi ama demiş oda hayır o isteyerek yaptı demiş.benim sayemde bütün grup en yüksek notu aldı ama bir kere dillendirmedim.sonra küstük berkle o küsme hala mevcut.3 aylık tatil gecti,bak okullar açıldı hala küsüz aynı sınıfta dipdibeyiz .bu senede hoca grup olun dedi.burak kankama gelmiş tekrar grup olalım biz iyi bir rkibiz demiş.kankada beni ağza vericek ya hani bilmemler yapmış.bende yok dedim başkalarıyla oldum.Kızlar bu kanka değil bu düşman.DÜŞMAN YA.NAPCAM BEN ONLA HALA KONUŞUYORUM ÇÜNKÜ BU OLAYLAR OLUNCA DEDİM İKİLİ OYNADIĞINI ÖZÜR FALAN DİLEDİ.BENDE SAFIM YA.Berkide sürekli kıskandırma moduna girdimaklımdan çıkmıyo.Ben en başından berkten hoşalnıyodum ama yıkıldım yani.Berk iyiyken aramız bana güzelsin falan demişti.sen üzülünce bnde üzüldüm falan.ne biliyim çok hoşuma gitmişti aslında.Ama şimdi ....
Üniversite okuduğunuza emin misiniz?
Helal olsunOkudum ve kör oldum şu an hastaneden yazıyorum:
Bu ilk tanıştığından beri berkten hoşlanıyomuş ama kankası yüzünden araları açılmış berk buna mütemadiyen sövmüş sonra küsmüşler.
Şimdiki grup çalışmasında da berk gel grup olalım grup demiş diğer kankaya
O da başka kızlarla grup olmuş kankası çok iki yüzlüymüş ondan nefret ediyomuş ama görüşmeye devam ediyomuş yine de
Şimdi de berki seviyomuş ama aynı sınıftalarmış küslermiş napıcakmış şimdi
tamamini okumadim ama yas ortalamasi 12,5 filan mi?kızlar nolur bir akıl verin.Acayip karışık bir durum söz konusu.Roman gibi.Şöyle anlatayım.Benim üniye başladığımdan beri bir kankam var.2.sınıfta 2.dönem kanka sınıftan biriyle konuşmaya başlamış öylesine not falan bende o kişiyle bir derste aynı gruptaydım.Yani bende konuşmaya başladım.Onunda bir kankası var .Adı berk.neyse bu berk yaz stajından tanıdığım biri ama çokta muhabbetim yok.Biz dışardayken berk geldi kankamın numarasını istedi o verdi hemen sonra benimkini istedi niye falan dedim ama verdim bnde.Berk watsappta grup yapmış.işte iyi dörtlü olduk falan dediler notları atarız falan.Biz gün içinde dörtlü baya konuşuyoduk.sonra ben bişey anlatırken bu berk bana mal diycem olmıycak dedi .ben de küstüm gruptan çıktım.sabah kankama sormuş niye falan demiş.üzgünmüş falan.Okula gittim şimarıyo bana watsda özelden bişeyler yazıyo falan neyse barıştık.Sonra ben okulda yokken kankamla küsmüş otomatik olarak bana da.Neyse kankama bi daha benle konuşma falan demiş.gruptan cıkmışlar.diğer çocuk burakta gruba yalnız kaldıkm yazmış.bnde gülücük attım.fenada olmadı yazmış. sonra ben diğer çocuk olan burağa tekrar barışsınlar ekle falan dedim.ekledi.sonra ben bu berke odun demeye başladım kaba diye.bu başta kızdı ama sonra hoşuna gitti.bu burak sürekli peşimde .kankam beni bekliyo yemeğe bu da bekliyo.yemekhaneye gidiyoz kankama dur deyip önüme oturuyo.sınıfta kankama sen gelme diyip bnle oturmaya çalışıyo.neyse bbu berk gerizekalısı kankamla barışmadı benle de.bir ders için grup olmuştuk beraber.hocaya grupları yazıp ben vericektim.Berkle bayadır konuşmuyoduk grubada yazmıyodu.sonra ben buna aksam mesaj attım.grupta var mısın diye tamam dedi.okula gittim kankam hemen kankaaa burak berki grupta istemiyo dedi.gittim burağa niye dedim bize iş yapacak adam lazım dedi.neyse berkin gelmesini bekledim.gelince dörtlüyü topladım.Zaten kırgınlık vardı.bakın derdiniz neyse çözün dedim.bu arada burak biz berkle küsken sürekli ona saydırıyodu onu boşverin üçlü iyiyiz falan diyodu.birde bu burak karşıya geçerken omzuma dokumaya falan çalışmıştı.neyse dörtlüyü toplayınca zaten sizle olmak istemiyorum dedim burak berki kötülüyon sürekli ne derdin var dedim.berk de pıt ses çıkarmadı varya.tamam dedi güldü .grup olduk.o gün burağa bi sürü laf dedim dönek falan dedim ama güldü ve sustu.Sonra ödev kartona yazılcaktı.toplanmamız gerekiyodu grup olarak ama toplanmadık pek.berk sürekli bana bi şimarık.beni pür dikkat dinliyo.çok sinirli ama benleyken sakin.gözümün içine bakıyo.ama gruba yazmıyo hiç.neyse bu burak bana sen bağımlısın falan dedi grupta aptal aptal konuştu ben de onu gruptan attım.birkaç sapıkça harreketi vardı.özelden benden uzak mol tarzında bişeyler yazdım.birkaç gün sonra kankam küçük bir tiyatro yazmış.berkte rol icabı baston getirmiş sonra bana vur diyo muzatıp.flashımı almış vermiyo.kankam sabah toplanalım demiş burak yok zaten boşver demiş.ama öğleden sonra ben gelir gelmez toplanalım dedi.yanıma geliyo senle babaaanne dede lalım diyo rolde.yani hep bi ilgi var.benden hoşlandığını düşünüyodum.sonra diğer ödevimiz fon kartonuna yapılacaktı.herkes yapıp bana verecek bnde temize geçircektim.sabah okula gitttim.berk hemen geldi onuştuk falan kartonu masama koydu.koca karton birde yanına a4 zımbalamış.neyse ders bitince kartonları topladım kankamla parka gittik ödevi yazmak için.kankamda sırf formalite geldi.ben kendi kısmımı yaptım.sonra kankamla bize geldk evi önünde takıldık falan.Tam ödevi yazmaya başlıycam bir de baktım berkin karton yok.gruba senin karton yok yazdım.oda nasıl yok falan dedi kankana sor belki ondadır dedi.bnde ne alaka onda olsa bilirdim bütün gün beraberdik dedim kesin yok dedim.oda illede sor dedi.sonra kankam eve gidince bakmış ki kendinde gruba bnde yazmış.berkte inanmadım resmini cek at demiş.bnde sinir oldum kankayı savunmaya gectim.dörtlü grubumuzdan cıktım ama ödev grubumuzda hala vardım.berke özelden niye inanmıyosun dedim oda belki kaybedip yapar diye düşündüm dedi.bnde kanka savunuculuğu yapıp berkle arayı bozdum.ona sen artık odun diilsin dedim kütüğüm dedi berksin dediö.öyle demek mesafe koyuyosun dedi.sen koyuyosun dedim.kalp kırmayalım yarın anlatcam falan dedi bnde ben dinleöek istemiycem dedim.konu kapandı.ve ben herkes tek karton yapmışken 3 karton ödev yaptım ve okula gittim.diğer grupatkiler bayıldı oha falan dedi.berki çağırın dedim gidip hocaya teslim edelim.berk beyefendi gelmedi.hocaya teslim ettik.sonra benim kanka bozuntusuyla okulun etrafında bi çime oturduk.benim zoruma gitti.Ağladım falan.sonra berk bulmuş bizi geldi.saydı saydı bişeyler.benim kanka sen benle hiç konuşmuyosun benle konuşurken bile ondan bahsediyosun yok bana günaydın bile demiyosun dedi beni kastederek oha nasıl kıskanmış.oda güldü bişey demedi.bak bütün ödevi tek başına yaptın dedi bana bnde isteyerek yaptım falan dedim özür diledi barıştık.Sonra berkle watsda konusuyodum burak hakkında kötü şeyler diyo dedi.oha ne dio dedim söylemed.bnde sabah ona sorcam dedim finalden sonra.finalden çıktık burağı çağırdım yanıma konuşcaz dedim tamam dedi. berk benden önce aldı çocuğu bi götürdü.bende planlı olduklarını düşündüm tabi.neyse burakla konuşmaya gittim.aa hiçbişeyi çözemedim.ve biz konuşurkrn berk benim kankayı atlatım yanımıza geldi bak kanka sana şunu diycek falan dedi burakta ona git ddi bnde .sonra başka bir gün berkle kantindeyken benim ondan 2 yaş büyük olduğumu öğrendi.ertesi gün sudan bi sebepten bizi sınıfta topladı.benim kanka hep berke saydırırken beni haklı bulurken.berk bana yüklenince sustu kaldı.çıldırdım tabi.bana sormayın...bilmem..demeler falan.tam 2 yüzlü.oysaki sorunların ana kaynağı.sonra berke oha beni şizofren ettin dedim öylesin dedi.karaktersiz demeye getirdi.ve bana ödevi yaptığını gözüme soktun dedi bnde oha artık deyip kalktım.bu seferde yolumu kesiyo önüme geçiyo çantamı aldı vermiyo falan bnde biçıktım sınıftan.kapıyı bi patlattım ama .sonra gitim tuvalette yine ağladım.kankama ben gidince öyle değil mi ama demiş oda hayır o isteyerek yaptı demiş.benim sayemde bütün grup en yüksek notu aldı ama bir kere dillendirmedim.sonra küstük berkle o küsme hala mevcut.3 aylık tatil gecti,bak okullar açıldı hala küsüz aynı sınıfta dipdibeyiz .bu senede hoca grup olun dedi.burak kankama gelmiş tekrar grup olalım biz iyi bir rkibiz demiş.kankada beni ağza vericek ya hani bilmemler yapmış.bende yok dedim başkalarıyla oldum.Kızlar bu kanka değil bu düşman.DÜŞMAN YA.NAPCAM BEN ONLA HALA KONUŞUYORUM ÇÜNKÜ BU OLAYLAR OLUNCA DEDİM İKİLİ OYNADIĞINI ÖZÜR FALAN DİLEDİ.BENDE SAFIM YA.Berkide sürekli kıskandırma moduna girdimaklımdan çıkmıyo.Ben en başından berkten hoşalnıyodum ama yıkıldım yani.Berk iyiyken aramız bana güzelsin falan demişti.sen üzülünce bnde üzüldüm falan.ne biliyim çok hoşuma gitmişti aslında.Ama şimdi ....
Erkek kanka durumlarını bende sevmiyorum kankam kızOff durum karisik bu kanka erkkmi kadinmi orayi anlamdim erkekse hic anlam vermem zaten erkek kanka durumlarina sonra hoslaniyormuyum ne derler kankamdan