Kankaya güvenme ! aşık mı oluyorum yoksa ilgi mi istiyorum ?

İyiki okumayı başlarda bırakmışım tovbe estağfurullah kanka , kankam, kankası

Konuyu okuyan özet durum neyki tam roman gibi olmuş.

Ne diyo bu ? (Aysen gruda-kemal sunal-gulyabani sahnesi)

Aşırı derecede gossip girl ve gençlik dizisi izlemenin sonuçları hayır anlamadığım senin hic kız arkadaşın yok mu

kısacası sen berkten hoşlanıyordun ama sanırım kankan da hoşlanıyordu o yüzden bu ikiyüzlülüğü ve kıskançlığı
yavrum sen bunlardan uzak tut kendini en iyisi.
gözüm şuan kanka dan başka bir şey görmüyor kan kan oldu valla

Okudum ve kör oldum şu an hastaneden yazıyorum:
Bu ilk tanıştığından beri berkten hoşlanıyomuş ama kankası yüzünden araları açılmış berk buna mütemadiyen sövmüş sonra küsmüşler.
Şimdiki grup çalışmasında da berk gel grup olalım grup demiş diğer kankaya
O da başka kızlarla grup olmuş kankası çok iki yüzlüymüş ondan nefret ediyomuş ama görüşmeye devam ediyomuş yine de
Şimdi de berki seviyomuş ama aynı sınıftalarmış küslermiş napıcakmış şimdi

Ay yok pes ettim ya. Bu konu fake olsun ya. Biz de gittik üniversiteye ama böyle şeyler ne gördüm ne duydum

Berk ve buraka kadar geldim daha fazla kankaya tahammül edemedim valla :/

Helal olsun

Ya arkadaşlar valla olay karısık anlamak cok zor.İnanın bende yazarken içim sıkıldı.Ergen dizileri gibi oldu ama bu yani benimde kafam karısık.Kankam cirkin bi kız.Berkten bastan hoslanıyodum.Burağında beni sevdiğini düsünüyorum.Sacma sapan geldi size düzeltme imkanım olursa düzgün yazcam kusura bakmayın.Bu arada lisans hemsirelik okuyorum.

tamamini okumadim ama yas ortalamasi 12,5 filan mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…