Kanka Aranıyor :))

Bende varım 25 yaşındayım 19 aylık bi oğlum var evhanımıyım . şişlide oturuyorum ama haftada bi kere kağıthaneye giderim babam orda oturuyo canım umarım tanışmak nasip olur :))

hoşgeldin sende canım çok memnun oldum senide tanıdığıma bende kağıthanede oturuyorum işte valla öle konum komşumda yok yalnızlıktan bunaldım iyice sizlerle burdanda olsa tanışıp konuştuğum için çok mutlu oluyorum teşekkür ederim hepiciğinize

bende memnun oldum cnm haklısın çocuk olunca insan eve kapanıyor iyice bnde öyle tüm gün evdeyim ... inş. görüşmek nasip olur cnm ...

bende memnun oldum cnm haklısın çocuk olunca insan eve kapanıyor iyice bnde öyle tüm gün evdeyim ... inş. görüşmek nasip olur cnm ...

evet tatlım malesef ki havalarda bi türlü ısınmadı çocuk hasta olacak diye burnumuzun ucunu bile çıkartmıyoruz dışarıya
havalar ısınsında görüşrüz inşallah...

sorma ha yaz geldi geliyo diyoruz kış geldi sanki kışın kış gibi yaşayamadık ybaharı bahar gibi
inş. cnm havalar güzel olsun haberleşiriz çocuklarımızı alır dolaşırız kağıthanenin neresinde oturuyorsun cnm... bnm babam sular idaresinde ...

gamzecim sende hoşgeldin canım benimde bi tanecik oğlum var 3 yaşında kendimde 28 yaşındayım :))
kağıthanede oturuyorum çok memnun oldum tanıştığıma
tesekkur ederim canımm bende memnun oldum tanıstıgıma inş tanısmak nasipp olur oğluslarımızda arkadas olurlar
Bende varım 25 yaşındayım 19 aylık bi oğlum var evhanımıyım . şişlide oturuyorum ama haftada bi kere kağıthaneye giderim babam orda oturuyo canım umarım tanışmak nasip olur :))

hosgeldin tatlımmm sudeylede ist. bulusmasından tanısıyoruzz

anadolu yakasında olsaydın cok guzel olurdu benımde 4 yasında bı kızım var oda arkadassız sıkılıor

inşallah canım görüşüp tanışmayı çok isterim ben kağıthanede başak konutlarına yakın sayılırım işte ama idareyi biliyorum ne güzel yakın sayılırız aslında bende cevahirden pek çıkmam
mutlaka her hafta sonu ordayız ama napalım hava soğuk olunca en güzeli alışverişmerkezleri oluyor

tesekkur ederim canımm bende memnun oldum tanıstıgıma inş tanısmak nasipp olur oğluslarımızda arkadas olurlar

hosgeldin tatlımmm sudeylede ist. bulusmasından tanısıyoruzz

ne güzel yaa siz tanışıyosunuz bu istanbul buluşmasında baya bi tanışan oldu sanırım ben malesefki katılamadım oğluşum hastaydı ama burdan bi arkadaşla tanıştık bizde adı neslihan çok tatlı biri gerçektende aklıma gelmişken burdan öpüyorum onu ve oğluşunuda

kısmet birdahaki bulusmaya d,yelim canım ozaman inş. tanısırız evet neslihanlada bulusmadan tanısıyoruz biz oda cok tatlı biri

bende aranıza yeni katıldım istanbul anadolu yakasında olan yolmu ben maltepedeyim bizde anadolu yakası olarak buluşma yapalım gelsin çaylar kekler:))

aa cnm biliyorumm oralarıı ,inş. görüşürüz..

neslihanıda tanıyorum ist.buluşmasına gelmişti çok candan birisi ne gzl tanışmışız ...:81:

bende geldım su an bulgarıstandaydım yakın zamanda ıstanbul-ızmır veya balıkesırden bır yere yerlesıcem :)

ozel mesaj atamıorm msn adresını atmak ısteyenler atarsa sevınırım.

tskur ederım

hoşgeldin sende eftum demek bulgaristandasın, oralımısın canım yoksa iş nedeni ile fln mı ordasın?

hos geldin canım bende bandırmalıyım balıkesirin ilçesi ve tavs,iye ederimcok guzel bi yerrrrr

kankalarım nerelerdesiniz ben yine tekim, yine tekim
offfffff..... offfffffffff...

ben her daim burdayım gelip gelip gidiyorum ama kimsecikler yokkiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…