KANKA Aranıyor :)) çat kapı kahveye gelicek, gelmişken iki fal bakacak, sabah kahvaltılarına eşlik edecek, gerektiğinde geç vakte kadar kalıp şekerlerime yardım edecek, ekmek eldennn su göldennn gel keyfimmm gellll zamanlarımda bana eşlik edecek, 25-... yaşları arasında, mümkünse evli,ayak bağı olmayan, oğlumla arkadaşlık kurabilecek yaşta cocugu olan, bayan kanka adayları yorumlarınızı bekliyorum :)))))
Not : Kağıthane, 4.Levent, civarında oturan :))
ben caanım tam beni tarif ettinbibuçuk 2 ay öncesinde buluştuk biz keşke o zaman sende gelseydin bidahakine çağrırız senide
antalya dada biri var ben beklerim hepiciğinizi
canım buluşmadan haberim vardı ama kısmet olmadı işte oğluşum hastaydı o zaman birde havalar malum çok soğuktu bi dahakine inşallah
Sen nerde oturuyodun bu arada? Yaşın kaç canım?
bende yaramaz 2 erkek var... çocuğun vardıdimi o kaç yaşındaizmirde de bi kankam olsun canım belki bi gün yolum düşerde görüşürüz olmaz mı :))
ben gültepede oturuyorum 22 yaşındayım,bekarım,çalışıyorum
pek senin istediğin kriterlere uygun değilim sanırım
bende yaramaz 2 erkek var... çocuğun vardıdimi o kaç yaşında
olsun canım yinede tanıştığıma memnun oldum
gültepede yakın sayılır bana sanırım yakın oturuyoruz seninle :))
kankalarım nerelere kayboldunuz bi slm verdiniz gerisi gelmedi bu nasıl kankalık oldu yani aşk olsun sizlere
selam kızlarrr bende varım 22 yasındayım evliyim 27 aylık bi oğlum var sultandazide oturuyorum
alıcı bjk ile 2 ay once bulusma yapmıstık ordan tanıyorum szilerlede tanısmak isterimm
selam kızlarrr bende varım 22 yasındayım evliyim 27 aylık bi oğlum var sultandazide oturuyorum
alıcı bjk ile 2 ay once bulusma yapmıstık ordan tanıyorum szilerlede tanısmak isterimm
senin yazdığın saatlerde ben uyuyorum cnm yaa... iki yaramaz haşat ediyor beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?