• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanka Aranıyor :))

incim34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
96
Yer
İstanbul
KANKA Aranıyor :)) çat kapı kahveye gelicek, gelmişken iki fal bakacak, sabah kahvaltılarına eşlik edecek, gerektiğinde geç vakte kadar kalıp şekerlerime yardım edecek, ekmek eldennn su göldennn gel keyfimmm gellll zamanlarımda bana eşlik edecek, 25-... yaşları arasında, mümkünse evli,ayak bağı olmayan, oğlumla arkadaşlık kurabilecek yaşta cocugu olan, bayan kanka adayları yorumlarınızı bekliyorum :)))))
Not : Kağıthane, 4.Levent, civarında oturan :))

izmirde de bi kankam olsun canım belki bi gün yolum düşerde görüşürüz olmaz mı :))
:16::16::16:

KANKA Aranıyor :)) çat kapı kahveye gelicek, gelmişken iki fal bakacak, sabah kahvaltılarına eşlik edecek, gerektiğinde geç vakte kadar kalıp şekerlerime yardım edecek, ekmek eldennn su göldennn gel keyfimmm gellll zamanlarımda bana eşlik edecek, 25-... yaşları arasında, mümkünse evli,ayak bağı olmayan, oğlumla arkadaşlık kurabilecek yaşta cocugu olan, bayan kanka adayları yorumlarınızı bekliyorum :)))))
Not : Kağıthane, 4.Levent, civarında oturan :))

ben caanım tam beni tarif ettin:1:bibuçuk 2 ay öncesinde buluştuk biz keşke o zaman sende gelseydin:31:bidahakine çağrırız senide:6:

antalya dada biri var ben beklerim hepiciğinizi:64:

ben caanım tam beni tarif ettin:1:bibuçuk 2 ay öncesinde buluştuk biz keşke o zaman sende gelseydin:31:bidahakine çağrırız senide:6:

canım buluşmadan haberim vardı ama kısmet olmadı işte oğluşum hastaydı o zaman birde havalar malum çok soğuktu bi dahakine inşallah :64::64::64:
sen nerde oturuyodun bu arada? yaşın kaç canım?

antalya dada biri var ben beklerim hepiciğinizi:64:

aaaa ne güzel antaladan da bi arkadaşım oldu çok sevindim valla her yaz biz antalyadayız canım kısmet bu ya bakarsın görüşmek nasip olur çok memnun oldum tanıştığıma :16::16::16:
yaş kaçtı seninde? evlimisin? çoluk çocuk var mı?

canım buluşmadan haberim vardı ama kısmet olmadı işte oğluşum hastaydı o zaman birde havalar malum çok soğuktu bi dahakine inşallah :64::64::64:
Sen nerde oturuyodun bu arada? Yaşın kaç canım?

ben gültepede oturuyorum 22 yaşındayım,bekarım,çalışıyorum
pek senin istediğin kriterlere uygun değilim sanırım:1::1:

ben gültepede oturuyorum 22 yaşındayım,bekarım,çalışıyorum
pek senin istediğin kriterlere uygun değilim sanırım:1::1:

olsun canım yinede tanıştığıma memnun oldum :16::16::16:
gültepede yakın sayılır bana sanırım yakın oturuyoruz seninle :))

bende yaramaz 2 erkek var... çocuğun vardıdimi o kaç yaşında

Allah bağışlasın canım ama işin zor seninde evde üç erkekle kolay gelsin sana benimde 3 yaşında bi yaramazım var onunla geçiyor zaten bütün vaktim sonrada evde iş güç işte :37::37::37:

kankalarım nerelere kayboldunuz bi slm verdiniz gerisi gelmedi bu nasıl kankalık oldu yani aşk olsun sizlere :19::19::19::19:

selam kızlarrr bende varım 22 yasındayım evliyim 27 aylık bi oğlum var sultandazide oturuyorum
alıcı bjk ile 2 ay once bulusma yapmıstık ordan tanıyorum szilerlede tanısmak isterimm

selam kızlarrr bende varım 22 yasındayım evliyim 27 aylık bi oğlum var sultandazide oturuyorum
alıcı bjk ile 2 ay once bulusma yapmıstık ordan tanıyorum szilerlede tanısmak isterimm

:54:öptüm seni şap şupp:27::27:

gamzecim sende hoşgeldin canım benimde bi tanecik oğlum var 3 yaşında kendimde 28 yaşındayım :))
kağıthanede oturuyorum çok memnun oldum tanıştığıma :16::16::16:

senin yazdığın saatlerde ben uyuyorum cnm yaa... iki yaramaz haşat ediyor beni...

haklısın valla işin zor ben bi tanesiyle zor başediyorum sana Allah sabır versin. Geç saatte nete giriyorum bende çünkü ancak oğluşum uyuduktan sonra rahatça girebiliyorum yoksa mümkün değil peşimi bırakmıyor napalım öle böle idare ediyoruz işte :37::37::37:

Bende varım :21: 25 yaşındayım 19 aylık bi oğlum var evhanımıyım . şişlide oturuyorum ama haftada bi kere kağıthaneye giderim babam orda oturuyo canım umarım tanışmak nasip olur :))

Back