• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanımda pıhtılaşma heterozigot C677T çıktı

kbraaykut

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
71
18
18
32
4 tane test yapıldı sadece bir tanesinde heterozigot çıktı arkadaşlar benim gibi olan varmı sonrasında hamile kalan...
2 kimyasal 1 dış gebeliğim var

4 tane test yapıldı sadece bir tanesinde heterozigot çıktı arkadaşlar benim gibi olan varmı sonrasında hamile kalan...
Geçmiş olsun. Bir bilgim yok ama bişey sorabilirmiyim. Kandaki hangi değere bakılarak anlaşılır pıhtılaşma olup olmadığını

Canım benim 4 genimde pıhtılaşma var, 5 tane kalp durması sebebi ile kürtaj oldum, şimdi ise çok şükür oksapar 6000,ve 100 ml bebek aspirini kullanıyorum 20 haftama girdim herşey çok güzel ilerliyor, inşallah senin yüzünde güler evladını kucağına almayı nasip eder rabbim

Canım benim 4 genimde pıhtılaşma var, 5 tane kalp durması sebebi ile kürtaj oldum, şimdi ise çok şükür oksapar 6000,ve 100 ml bebek aspirini kullanıyorum 20 haftama girdim herşey çok güzel ilerliyor, inşallah senin yüzünde güler evladını kucağına almayı nasip eder rabbim
ayy rabbim sapa sağlam kucağına almayı nasip etsin inşallah banda gerek yok diyende var kullan diyende var napacağımızı şaştık kaldık

ayy rabbim sapa sağlam kucağına almayı nasip etsin inşallah banda gerek yok diyende var kullan diyende var napacağımızı şaştık kaldık
Amin canım inşallah allahım her isteyene versin,.Ben 4. Kürtajımda aspirin kullandım 10. Haftada kesti doktor kalbi durdu bir hafta sonra,5.Kürtajımda clexane 6000 kullandım oda 10 haftaya kadar kalbi durdu, bu hamilelikte hematoloji doktoru gerek yok dedi ama ben kullandığım zaman bebeğe yada bana bir sıkıntısı yoksa kullanmak istiyorum dedim ve devam ediyorum, 32. Haftaya kadarda aspirine devam edicem, iğneye doğumdan 40. gün sonraya kadar kullanıcam inşallah. Yani diyeceğim oki bazen kendimizin doktoru olmalıyız hislerini güvenmemiz gerekiyor

Amin canım inşallah allahım her isteyene versin,.Ben 4. Kürtajımda aspirin kullandım 10. Haftada kesti doktor kalbi durdu bir hafta sonra,5.Kürtajımda clexane 6000 kullandım oda 10 haftaya kadar kalbi durdu, bu hamilelikte hematoloji doktoru gerek yok dedi ama ben kullandığım zaman bebeğe yada bana bir sıkıntısı yoksa kullanmak istiyorum dedim ve devam ediyorum, 32. Haftaya kadarda aspirine devam edicem, iğneye doğumdan 40. gün sonraya kadar kullanıcam inşallah. Yani diyeceğim oki bazen kendimizin doktoru olmalıyız hislerini güvenmemiz gerekiyor
bende tek gende sorun çıktı ondan mı kullanmayın diyorlar acaba bilmiyorum

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-10-14 at 14.03.49.jpeg
    WhatsApp Image 2019-10-14 at 14.03.49.jpeg
    125,9 KB · Görüntüleme: 35
İçim rahat etsin istiyorsan bir doktorla kalma bir kaç doktora görün

SELAM KIZLAR
BENDE YAPTIRCAM BU TROMBOFILI TESTLERİNİ AMA HERHANGI BIR GEBELIK YADA DÜŞÜK OLMADI AMA NEDEN ISTEDGINI ANLAMADIM ONCESINDE VARSA PROBLEM ONLEM ALMAK ICIN MI BILEMEDIM. 3 YIL BITTI EVLIYIM HIC HAMILE KALAMADIM.
SİZLER NEREDE YAPTIRDINIZ TESTLERINIZ BEN DEVLET HASTANESINDE YAPTIRACAGIM, KAÇ GÜNDE CIKAR ACABA SONUCLAR
BIRDE HETEREZIGOT OLUNCA PIHTILASMA VAR, HOMOZİGOT OLUNCA PIHTILASMA YOKMU DEMEK OLUYOR ANLAMIYORUM.
BAKALIM DAHA NELER OGRENCEZ BU SURECTE

Back