Bebek Beslenmesi kanguru

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

inaysa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
3.769
2
116
46
Kocaeli
arkadaşlar bbeğim 1 aylık oldu evde tek olduğum için kendi işlerimi kendim yapmak zorundayım doğumdan önce kanguru almıştım artık kullanma zamanı gelmişmidr sizce kanguru alıpta kullanan varmı varsa kaçıncı ayda başladınız

henüz daha bebeğin 1 aylık... çok erken... onun daha kemikleri tam değil ki... kanguruya koyduğun an hamur gibi dağılır.. bence kullanma.. biz 4, ayda kullanmaya başladık....

bebeğin daha çok küçük cnm şimdi kullanılmaz kanguru.bende evde tek başıma yapıyorum işlerimi daha doğrusu yapmaya çalışıyorum ama yinede hiç kanguruya koymadım.kızımın izin verdiği yere kadar yaptım işlerimi.napalım önceliğimiz onlar sonuçta dimi :)) yakında 3 ayımız dolacakhala emin değilim kullanmakla ilgili

canım 3. aydan sonra hatta 4. ayda kullanılmalı diye biliyorum ben daha çok küçük bebegin kemikleri tam gelişmedigi için tehlikeli olabilir

bencede daha çok erken kullanma.ana kucağı yada araba koltuğun vardır ona koyarak yapmayı dene .ben öyle yapıyorum.kolaylık gelsin canım

bencede daha çok erken cnm benim bebeğim 3 aylık ama en azından 4 aylık olmasını bekliyorum koymak için önce doktorumuzuda sorucam onun onayını alıp koymak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…