Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kanguru, sling, hangisi?

Miranda_

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
466
22
318
İstanbul
arkadaşlar, böyle bi ürün almak istiyorum ama kafam o kadar karıştı ki, hangisi daha sağlıklı bilemedim. kullananlardan yardım istiyorum ve en kısa zamanda karar verip almak istiyorum. malum havalar güzelleşti bebeğim 3 ay 10 günlük, bebek arabasına henüz alıştıramadık, 3 deneme yaptım ama durmuyo, çıkıp dönmemiz bir oldu. kullanıp memnun kaldığınız ürünleri yazabilir misiniz lütfen. kaçıncı ayda kullanmaya başladınız, şu an bebeğiniz kaç aylık, kullanımı kolay mı, bebek hem size hem de dışa dönük oturabiliyor mu, bunları da eklerseniz çok sevinirim, ve önemli olduğunu düşündüğünüz diğer özelliklerini de yazarsanız sevinirim. lütfen yardım edin, hiçbiryere gidemiyorum, aceleye getirip alıp bebeğime de istemeden zarar vermek istemiyorum

Dün gece geç saatlere kadar araştırdım. Özellikle manduca, ergo baby, babasling ve slingo hug kullananlardan yorum istiyorum. Yardım lütfen

Ben babysling ve chicco soft kanguru aldım kanguruyu sevmedi bebeğim ama babysling aksine çok alıştı hatta o kadar sevdi ki sürekli orda uyumak istiyor evde yalnız olunca çoğu zaman onun içinde taşıyorum minik prensesimi çabucak uykuya dalıyor ve inanılmaz huzurlu uyuyor iyiki almışım dedim kurtarıcım oldu ama artık 5 aylık olduk birazda iri bir bebek belim omzum tutulmaya başladı aldığım için iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim fıtık olmam yakındır:1:

Son düzenleme:
Back