• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kanguru seçimi......

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben 7 yıl önce kızımda klasik kangurulardan kullanmıştım.hani şu set içinde çıkanlardan markasını hatırlayamıyorum.çok kullanışlı değildi .çocuğu içinden çıkarmak tekrar koymak çok zor oluyordu kullanmamayı tercih ediyordum.şimdi nette gezerken çok rahat olduğunu düşündüğüm bi kanguru gördüm.ben alacak olursam eğer bu modelden düşünüyorum..
http://urun.gittigidiyor.com/BABY-SLING-KANGURU-100-PAMUK-KAMPANYA_W0QQidZZ25978370#aciklama

chicconun you&me modeli bizde var cok memnunum biraz pahalı ama en azından güvenlikli sırt destegi var cok iyi tavsiye ederim

en fazla bir yaşına kadar kullanabileceğin için fazla pahalı olmasına gerek yok bence Ben kraft almıştım çok memnunum bel destekli 45 tl idi.chicco'nun biraz pahalı 120-150 gibi bi şeydi.

En fazla bir yaşına kadar kullanabileceğin için fazla pahalı olmasına gerek yok bence.ben kraft almıştım bel destekli çok memnunum.45 tl.falandı. cihicco'nun biraz pahalı 120-150 gibi bi şey

Ben de sling almayı düşünüyorum. Bazıları 100 TL'nin üzerinde. Ama ben o şekilde olanlardan değil de daha yumuşak kumaştan olanlardan istiyorum. Link vermek yasak. google'da Be Chic Sling diye Türçke sayfalarda aratınca çıkan var bir tane, 35 TL. Bir de başka bir sitede Anna Sling diye aratınca çıkan var, 65-80 TL Onlardan birini sipariş vereceğim.

bende kraft milan modelii kullanıyorum çok memnunum...
şuan kampanyada 39lira...
ayrıca babasling de var o da çok kullanışlı rahat....o biraz pahalı 108 lira...
ama kraftı öneririm hem fiyatı da uygun...

çok para verme bence. zaten. 7- 8 kiloya geldimi bebek taşımak çok zor olduğundan pusete geçiliyor. oğlum 7 kilo olduğunda onu kanguruda 15 dk taşısam belim çok ağrıyordu. o yüzden pusete geçtim.

selam chicconun kangurusunu sadece 2 kez kullanabildim (neyse ki arkadaşımdan almıştım)hem bel çok ağrıyo hem de bebek belli bir ağırlıktan sonra içinde hiç rahat edemiyor.ayrıca takıp çıkarması da zor.oğlum 7 kg iken kullandım acayip bir baskı yapıyor bele.şu an sling kullanıyorum keşke 8 ay önce keşfetseymişim diyorum.harika bişey.beli ağrıtmıyor bebek çok rahat hem de doğumdan 3 yaşına kadar kullanabiliyorsun.kullanımı da kolay,ama evde bikaç alıştırmadan sonra...arkadaşın dediği gibi yumuşak kumaşlı ve halkalı olanlardan...bana kuzenim yapmış,halkaları amerikadan getirtmiş(bebeği taşıyacağı için kalitesi öenmli).gittigidiyorda satıldığını gördüm.ama kalitesi nasıl bilmiyorum...

Back