• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanguru kullanımı

Adanur2018

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2018
128
71
18
Arkadaşlar merhaba, 50 günlük bir bebeğim var. Bugün bel ve baş destekli bir kanguru aldım ama kullanıp kullanmama konusunda kararsızım daha erken mi yoksa yüzü bana dönük şekilde kullanabilir miyim? Bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim..

Arkadaşlar merhaba, 50 günlük bir bebeğim var. Bugün bel ve baş destekli bir kanguru aldım ama kullanıp kullanmama konusunda kararsızım daha erken mi yoksa yüzü bana dönük şekilde kullanabilir miyim? Bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim..

Yenidoğanlar için bi aparat oluyor onu alırsanız kullanabilirsiniz bence

Nasıl bir aparat ki? Baş için olandan mı bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse zaten o var baş destekli aldım özellikle..

Baş için bi aparat mı? Eğer öyleyse o zaten var özellikle baş destekli aldım. Başka bir aparatsa ne olduğu konusunda bilgilendirirseniz hemen bakıyım..

Hayır canım böyle cırtlı kundak gibi bişey. Bebeği onun içine koyup sonra kanguru içine yerleştiriyorsun

Back