Bebek İkinci El kanguru arıyorummm

Çalışıyor, alabilirsiniz. Hem adresi hem eşimin tel nosunu hem de resimleri az sonra mail atıyorum. 30 tl tamamdır, iyi geceler...

Çalışıyor, alabilirsiniz. Hem adresi hem eşimin tel nosunu hem de resimleri az sonra mail atıyorum. 30 tl tamamdır, iyi geceler...

slm günaydın..size karşı çok mahcubum kanguruyu gelip alamadı kardeşim sizi aradım ama açmadınız haber verecektim...ablam ikizlere hamile onu götürdüler doktora düşük tehlikesi varmış ( kangurudan vazgeçmiş değilim alıcam inş...sizde vazgeçmediyseniz...tekrar tekrar kusura bakmayın böyle olsun istemezdim...pazartesi mutlaka almaya çalışıcaz görüşmek üzere...

Önemli değil zaten eşim de götürmeyi unutmuştu. Gelseydiniz de biz mahcup olacaktık. Ben bugün eşimin bagajına koydum. Kanguruyu sizin bilin, anlaştık bir kere. Müsait olduğunuzda eşimi arayıp ondan teslim alabilirsiniz...

kangurusu olan annelerin beşikleride vardır diye düşünüyorum. ya bende bambu yada profil giydirmeli beşik arıyorum. ve sanırım bulana dekde aramaya devam edeceğim:)

kangurusu olan annelerin beşikleride vardır diye düşünüyorum. ya bende bambu yada profil giydirmeli beşik arıyorum. ve sanırım bulana dekde aramaya devam edeceğim:)

Merhaba fikrimce besik çok gereksiz:/ eğer o tarz bırsey ıstıyorsanız dondy alın süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…