• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kanguru arıyorummm

kanguru elimde vardı sattım ama eğer düşünürseniz kullanışlı chıcco puset var elimde 90 tl fiyatı piyasaya göre uygun resminide buraya atayım belki ilgilenirsiniz

Eklentiler

• $882371_361517930629117_786563937_o.jpg
    $882371_361517930629117_786563937_o.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 63
bilemiyorum hamilemisiniz,bebeğiniz mi var ama yinede yazayım ilgilenirseniz elimde kız bebek kıyafetleri de mevcut markalı 3-6 ay disney şapka takımı varoldukça pahalıya almıştım 10 tl ye veriyorum 10 aya kadar kullanılır..

Bende de bir mothercare kanguru var kırmızı ama ben zaten 56 tl ye almıştım. Belimi incittiğim için bel desteği daha kuvvetli başka bir tane aldım. Kızımın kolik sancılarında sadece evde kullandık. Dışa ve içe dönük kullanabilirsiniz. Dediğim gibi bel desteği var ama benim özel durumumdan dolayı kullanamadım. 30 tl, kargo size ait. Düşünürseniz resimlerini mail atabilirim.

arkadaşlar fotoğraf eklerseniz tekrar iletişime geçeriz bu arada realizm teşekkür ederim ben görmüştüm sizin ilanınızı fakat geç kalmıştım henüz hamileyim doğum haziranda :)

$babybjorn-kanguru-orijinal-spirit-834.jpg

babybjörn kanguru,yurtdışından getirtmiştim.mail de attım sana zaten.ilgileniyorsan iletişime geçeriz canım:34:

Bende de bir mothercare kanguru var kırmızı ama ben zaten 56 tl ye almıştım. Belimi incittiğim için bel desteği daha kuvvetli başka bir tane aldım. Kızımın kolik sancılarında sadece evde kullandık. Dışa ve içe dönük kullanabilirsiniz. Dediğim gibi bel desteği var ama benim özel durumumdan dolayı kullanamadım. 30 tl, kargo size ait. Düşünürseniz resimlerini mail atabilirim.

hala satılık mı acaba?????

Evet satılık, isterseniz resimlerini size de mail atabilirim.[/QUOT

hangi ildesiniz peki??

Ankara dayım. Ben ürünü günübirlik ve sadece kırmızı renk için yapılan bir indirimden aldım. Linkteki ürünün kırmızısı. Ben yanlış biliyormuşum sizin için araştırdım 3pozisyonlu ama bebeğinizi sırtınızda taşıyacağınızı sanmam.
ORJİNAL KUTUSUNDA MOTHERCARE KANGURU GittiGidiyor'da 80875058
Ürünün kutusu ve 2. Mendili yok sadece.

Ankara dayım. Ben ürünü günübirlik ve sadece kırmızı renk için yapılan bir indirimden aldım. Linkteki ürünün kırmızısı. Ben yanlış biliyormuşum sizin için araştırdım 3pozisyonlu ama bebeğinizi sırtınızda taşıyacağınızı sanmam.
ORJİNAL KUTUSUNDA MOTHERCARE KANGURU GittiGidiyor'da 80875058
Ürünün kutusu ve 2. Mendili yok sadece.

ay ne iyi bende ankaradym keçiören civarlarında elden teslim var mı acaba?? :)

Tabii mail adresinizi verirseniz iletişim bilgilerimi verebilirim

mailinizi aldım burdan cvp veriyim dedim...eşiniz yarın çalışıyor mu acaba??kardeşim gidip alıcak inş...eğer çalışıyorsa mümkünse almamız sizi ararım adresi alırım şimdiden sağolun :) para konusunu hiç konuşmadık ama 30 tl dimi hala ;) birde resimlerini görebilir miyim???

Son düzenleme:
Back