Bebek İkinci El kanguru arıyorum...

derinmavim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
55
1
36
İstanbul
kızlar çok araştırdım ve manduca kanguru almaya karar verdim ama çok pahalı :( elinde olupta satmak isteyen varsa lütfennnn yazsın.

babybjörn iki tane hediye geldiği için birini hiç kullanmadık
ödüllü bir marka olduğu için belki düşünürsün dedim

Sizin aradığınız kanguru sanırım dışa dönük kullanılmıyr bebekler çok uzun süre size dönük durmaz dışa dönük durmak etrafı izlemek isteyecekler.Düşünürseniz arkadaşımda bu kanguru var.

chicco you&me 85 tl yeni gibi hiçbir sorunu yok tertemiz.
interenettede araştırabilirsiniz sıfırırnın fiyatlarını

Eki Görüntüle 842911 Eki Görüntüle 842912

Özellikleri:

İçe ve dışa dönük pozisyonlar olarak iki farklı şekilde kullanılabilir.

Ürünün Madde İçeriği :%50 Koton.%50 Poliester.

Temizleme Şartları :Elde Yıkanabilir.

Teknik Özellikleri :
Yumuşak gözenekli ağ,terlemeyi önler.
Güçlendirilmiş baş dayama bölümü,boyun bölümüne ağırlık vermez.
Bebeği koruyan halkalar sayesinde taşıyıcının hareket özgürlüğünü sağlar.
Çift Ayarlama Sistemi,bebeğin gelişimini takiben uzatabilme ya da kısaltabilme imkanı sunar.
Omuz pedleri oldukça rahattır.Pratik ve güvenli kilit tokaları , sonsuz pozisyona ayarlanabilir.
Ergonomik sırt Bölümü,ağırlığı eşit oranda dağıtan sırt desteği sağlar.
Hava Dolaşım Sistemi,gözenekler sayesinde hava dolaşımını sağlar.

Son düzenleme:
Sizin aradığınız kanguru sanırım dışa dönük kullanılmıyr bebekler çok uzun süre size dönük durmaz dışa dönük durmak etrafı izlemek isteyecekler.Düşünürseniz arkadaşımda bu kanguru var.

chicco you&me 85 tl yeni gibi hiçbir sorunu yok tertemiz.
interenettede araştırabilirsiniz sıfırırnın fiyatlarını

Eki Görüntüle 842911 Eki Görüntüle 842912

Özellikleri:

İçe ve dışa dönük pozisyonlar olarak iki farklı şekilde kullanılabilir.

Ürünün Madde İçeriği :%50 Koton.%50 Poliester.

Temizleme Şartları :Elde Yıkanabilir.

Teknik Özellikleri :
Yumuşak gözenekli ağ,terlemeyi önler.
Güçlendirilmiş baş dayama bölümü,boyun bölümüne ağırlık vermez.
Bebeği koruyan halkalar sayesinde taşıyıcının hareket özgürlüğünü sağlar.
Çift Ayarlama Sistemi,bebeğin gelişimini takiben uzatabilme ya da kısaltabilme imkanı sunar.
Omuz pedleri oldukça rahattır.Pratik ve güvenli kilit tokaları , sonsuz pozisyona ayarlanabilir.
Ergonomik sırt Bölümü,ağırlığı eşit oranda dağıtan sırt desteği sağlar.
Hava Dolaşım Sistemi,gözenekler sayesinde hava dolaşımını sağlar.
.

Canım bana chicco kanguru geldi hediye olarak maks 9 kilo taşıyor ve benim oğlan sığmadı maalesef yani dışarı çıkarken mecbur kalın giydiriyorum öyle sığmadı. Bu dediğim kanguru 20 kiloya kadar taşıyor. Bide ona benzer bir marka var neredeyse aynı fiyatı daha uygun. Ama kararsız kaldım bizim paşa içinde durur mu bide alıp kullanamamak var :(

.

Canım bana chicco kanguru geldi hediye olarak maks 9 kilo taşıyor ve benim oğlan sığmadı maalesef yani dışarı çıkarken mecbur kalın giydiriyorum öyle sığmadı. Bu dediğim kanguru 20 kiloya kadar taşıyor. Bide ona benzer bir marka var neredeyse aynı fiyatı daha uygun. Ama kararsız kaldım bizim paşa içinde durur mu bide alıp kullanamamak var :(
Canım bende 3 kanguru değiştirdim chicco da vardı bunların içinde hiçbirinde durmadı en son mothercare inkinde rahat etti ayrıca sırt ve bel desteği de gayet iyi ben çok memnunum fiyatı da gayet uygun tavsiye ederim

selam 15 kg ya kadar taşıyan maxi cosi kanguru var elimde..senin dediğin nasıl bilemiyorum ilgilenirsen konuda açmıştım. özellikleri falan var orda

yanda taşınanlardan netten bakabilirsin mavi renkli bendeki.

Kızlar çok teşekkür ederim ilginiz için. Ben kanguru aldım malesef manduca bulamadım ama onunla birebir özellikte bir kanguru buldum kullanımı çok kolay amazonas smart carrier. Kanguru almak isteyenlere tavsiye ederim.

Back