• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kanguru arıyorum

selam cnım ben aldım ama kullanamıyorum $1240598_170637969792089_750840053_n.jpg $1185771_170637956458757_1774972844_n.jpg bu cnım gayette sağlam hiçbiryerinde leke yada söküğü yoktur

bendede kırmızı var kız erkek rahatlıkla kullanır 2 kere kullandım mevsimden dolayı uymadı bize seve seve kullanacağına eminim.sırt destekli ağız salyası için bile halulu bir yeri var dediğim gibi çok sağlam temiz ve kullanışlı:) $DSCN4566.jpg $DSCN4593.jpg $DSCN4567.jpg

İşinize karışmak gibi olmasın ama kanguru değil de sling alın bence.Kanguruda bebeğin bütün ağırlığı kalçasına bindiği için yürüteç gibi zararlı bir araç.Slinglerde bebeği kucağınızda tutar gibi kavradığı için daha iyiler.Güle güle büyütün bebeğinizi,iyi günler :)

merhaba

bende chicco you and me kanguru var. lacivert rrenkli. sadece bir kez kullandım. istanbuldaysanız elden verebilirim. degilseniz kargoyla yollayabilirim. 100 tl olarak belirledim fiyatını ama yine konusabilirz

Baby2go marka kangrum var 3-4 defa kullanıldı o da bebekken yan olarak kullandık yani oturtmadık yanda yatar pozisyonda kullandık (her kangru öyle olamıyor bunun o özelliği benim çok işime yaradı doğduğu andan itibaren kullanabiliyorsun. o yatarken kucağında yemeğini de yapabiliyorsun temizliğini de bebeğinde mışıl mışıl uyur. oturtmaya başlayınca da oturtarak kullanabilirsin. kırmızı renkli 25 tl ver senin olsun

Bebeğinizi 3 pozisyonda elleriniz serbest rahatça taşıyabileceğiniz "Mothercare" marka orjinal kutusunda kanguru.

Ürün çok özenerek aldım fakat heryere arabayla gittiğim için sadece 2 kere kullanmak nasip oldu . alındığı gb terteniz duruyor

Özellikleri:
•Renk; LACİVER•Yumuşak formda taşıyıcı sırt desteği
•Bebek baş desteği
•3.5kg - 12kg arası kullanıma uygun (bebeğiniz 18 aylık oluncaya kadar kullanabilme imkanı)
•3 yönde taşıyabilme-:
1. yenidoğan durumunda bebeğiniz önde yüzü size dönük kullanabilme

2. 3. Aydan itibaren bebeğinizi,önde yüzü dışa dönük kullabilme

3. 6. Aydan itibaren sırt bölgenizde taşıyabilme.
eğer düşünürsen 55 tl

•Kolay bağlama ve çözme özelliği
•40°C'de yıkanabilir

KUTU İÇERİĞİ

•1 adet Mothercare 3-Pozisyonlu Taşıyıcı
•2 adet Orjinal Bebek mendili ile birlikte

Bebeğinizi 3 pozisyonda elleriniz serbest rahatça taşıyabileceğiniz "Mothercare" marka orjinal kutusunda kanguru.

Ürün çok özenerek aldım fakat heryere arabayla gittiğim için sadece 2 kere kullanmak nasip oldu . alındığı gb terteniz duruyor

Özellikleri:
?Renk; LACİVER?Yumuşak formda taşıyıcı sırt desteği
?Bebek baş desteği
?3.5kg - 12kg arası kullanıma uygun (bebeğiniz 18 aylık oluncaya kadar kullanabilme imkanı)
?3 yönde taşıyabilme-:
1. yenidoğan durumunda bebeğiniz önde yüzü size dönük kullanabilme

2. 3. Aydan itibaren bebeğinizi,önde yüzü dışa dönük kullabilme

3. 6. Aydan itibaren sırt bölgenizde taşıyabilme.
eğer düşünürsen 55 tl

?Kolay bağlama ve çözme özelliği
?40°C'de yıkanabilir

KUTU İÇERİĞİ

?1 adet Mothercare 3-Pozisyonlu Taşıyıcı
?2 adet Orjinal Bebek mendili ile birlikte

ne kadar diyorsunuz peki

Back