Bebek İkinci El Kanguru arıyorum(UYGUN FİYATLI)(bacak arası geniş olanlardan)

Kaç kiloya kadar arıyorsunuz? Bende 9kiloya kadar chicco marka var aldık 5 kere ancak kullanmışımdır oğlum pek sevmedi onda durmayı. İlgilenirseniz resim atarım.

merhabalar, geç cevaplıyorum kusura bakmayın, bir düğün sebebiyle şehir dışındaydım... chicco go bana uygun değil zira aradığım genişliği sağlayamıyor, hani öne doğru taşınması mümkün olmayanlardan arıyorum ben...

etipuff, oğlum şuan 12 kilo, yine de teşekkür ederim, 20-25 kilo taşıyabiliyormuş arkadaşımın kullandığı ama isimlerini bilmiuyorum tam

bende bunun yeşilinden var ama belimi mahfediyo yine de sağol. oğlum 14 aylık olacak ve artık taşımakta zorlanıyorum ama başka türlü de hiç taşıyamıyorum, o yüzden hem beni hem onu rahat ettirsin istiyorum

Mrb aradığınız boba 4g sanırım arası geniş ismi ole kanguru bende var ilanlarıma bakın Chicco you&me sırt ve bel destekli var işinizi görür

burada bilgilendirme notu olsun, momfortbaby almıştım ama kuzenim ergobaby almış bebeği durmamış onu bana getirecek ben de bendeki momfortbaby'i satıyorum jean modeli

Momfortbaby satıldı, mesajı editleyemediğim için şimdi yazdığım konuları yeniden hortlatmak zorundayım, affola. Birkaç gündür mesajlar aldığım için sadece kendi konumda değil yazdığım her yere tek tek mesaj yazıyorum, bilginize.

Momfortbaby satıldı, mesajı editleyemediğim için şimdi yazdığım konuları yeniden hortlatmak zorundayım, affola. Birkaç gündür mesajlar aldığım için sadece kendi konumda değil yazdığım her yere tek tek mesaj yazıyorum, bilginize.

Selam canim
Hala.dusunuyorsan 90tl ye vericem
Tomy marka piyasadan fiyatini arastirabilirsin.bana hediye geldi ama kullanamadim

Eklentiler

• IMG-20150904-WA0008.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20150904-WA0007.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG-20150904-WA0006.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…