Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimsenin hakkı yok elbette..
Zamanında fatih kısaparmağın evlenirken karısının bütün mini eteklerini atmasını istediğini duymuştum.Bazı kadınların bu hoşuna bile gidebiliyor.beni sahipleniyor diye..
Tabii işin içinde emri vaki varsa! her türlüsüne karşıyım.
Birisi için etektir sorun birisi için makyaj yada başka bişey...
Konu sahibi dayanılmayacak noktaya gelmişse detaylı konuyu bilmedim için çözüm olarak boşan diyemedim...belki düzelir durumu vardır adamın
Kislanclik, kotuniyet, her seyde ben bilirim, agresiflik, cimrilik.... 2 yildir kabus yasiyorum sanki.... az once de yeni aldigim ve ilk kez giydigim bir etegi bicakla kesip atti.... neymis namus onemliymis....onun karisina kimse bakamazmis..
Haklısın aslında evet....dayanılmayacak noktadaysa eşinin saygısı kalmamış üstüne psikolojik şiddeti varsa ve düzelmeyecekse ayrılmak en mantıklı yol..sizi anlıyorum
beni bazı arkadaşlar bilir, ben çoğu konuya çözüm önerisiyle yaklaşmaya çalışırım
ama bu konu bana öyle hissettirmedi
konu sahibi "2 senedir cehennemi yaşıyorum" diyor
sadece kıskançlık veya öfke olsa yardım alın diyelim ama cimrilik de var, herşeyi ben bilirim var, kötü niyet var (konu sahibinin doğru söylediğini varsayarak yazıyorum)
bence bıçakla etek kesmek de manevi şiddet, ileride fiziksel şiddete dönmeyeceğinin garantisi yok
yani tüm bunlar yok edilebilecek dahi olsa, konu sahibinin yıllarını alır, ha deyince değişmez
değer mi bu yılları böyle bir adamı düzelteceğim diye harcamaya, bence değmez...
Haklısın aslında evet....dayanılmayacak noktadaysa eşinin saygısı kalmamış üstüne psikolojik şiddeti varsa ve düzelmeyecekse ayrılmak en mantıklı yol..
boşanma kelimesi hep üzücü geliyor bana belki ondandır tepkim..
abi fantezi meraklısı demekkiKislanclik, kotuniyet, her seyde ben bilirim, agresiflik, cimrilik.... 2 yildir kabus yasiyorum sanki.... az once de yeni aldigim ve ilk kez giydigim bir etegi bicakla kesip atti.... neymis namus onemliymis....onun karisina kimse bakamazmis..
Ailem arkamda degil
Calisan bir bayanim ama iyice koreldim, kendime guvenimi yitirdim. Alislanlik mi buna regmen hala sevgi de kaldi mi bilemiyorum. Aglamaktan gözlerim kurudu..
Evlenmeden once de boyle cimri idi. Hatta pekcok çirkinlikler oldu ama hep görmek istedim. Nisan atarsam el ne der? Dusmanimi sevindirmeyeyim dedim. Tayin icin nikah da yapmistik...... etek yuksek belli upuzum penye bir etek dar imis...
Ben telimi kırdı diye telefo . İstemiştim, benle pazar lık yapamazsın beni korkutuyor senin bu halin diyip 3 gün ayrı yatmis, sonrasında da git bu evden dedi..sonuç ayriyiz boyle adamlar hem suçlu hem güçlü olurlar..işlemez yani DİE dusunuyrmarkadaşım ister boşan ister boşanma ama artık dik durmak için çaba göster
arkanda ailen veya bir başkasının olması gerekmiyor
sen önce kendine güven, kendi değerini bir hatırla
körelmek de önemli değil, biraz pratikle açılırsın tekrar
eğer boşanmak istemiyorsan o zaman bu gece otur eşinin sevdiği 3-4 t-shirtünü kes! valla ciddiyim, ben olsam yaparım
öyle olmaz, böyle olur de
tepki ver, kabullenme
Ben telimi kırdı diye telefo . İstemiştim, benle pazar lık yapamazsın beni korkutuyor senin bu halin diyip 3 gün ayrı yatmis, sonrasında da git bu evden dedi..sonuç ayriyiz boyle adamlar hem suçlu hem güçlü olurlar..işlemez yani DİE dusunuyrm