kangren haline gelen evliligim

cherryjam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
248
58
Kislanclik, kotuniyet, her seyde ben bilirim, agresiflik, cimrilik.... 2 yildir kabus yasiyorum sanki.... az once de yeni aldigim ve ilk kez giydigim bir etegi bicakla kesip atti.... neymis namus onemliymis....onun karisina kimse bakamazmis..

Kislanclik, kotuniyet, her seyde ben bilirim, agresiflik, cimrilik.... 2 yildir kabus yasiyorum sanki.... az once de yeni aldigim ve ilk kez giydigim bir etegi bicakla kesip atti.... neymis namus onemliymis....onun karisina kimse bakamazmis..

bu yazdıklarınıza kimse "boşanın" dan başka birşey diyemez ki...
neden boşan mıyorsunuz? sebebi var mı?

Evlenmeden önce nasıldı eşiniz?
etek çokmu kısa rahatsız olunacak kadar..

Ailem arkamda degil
Calisan bir bayanim ama iyice koreldim, kendime guvenimi yitirdim. Alislanlik mi buna regmen hala sevgi de kaldi mi bilemiyorum. Aglamaktan gözlerim kurudu..

Peki önceden de böylemiydi?Çünkü bana hayata bakış açılarınız aynı değilmiş gibi geldi?Kıskançlığın aşırısı evlillik de her şeyden beterdir bana göre.

Evlenmeden once de boyle cimri idi. Hatta pekcok çirkinlikler oldu ama hep görmek istedim. Nisan atarsam el ne der? Dusmanimi sevindirmeyeyim dedim. Tayin icin nikah da yapmistik...... etek yuksek belli upuzum penye bir etek dar imis...

Kaba tabirle. Ya bu deveyi güdücen, ya bı diyardan gidicen.

Yani ya eşinin istediği gibi biri olucan ki istekleri hiç bitmiycek. Ya her isteğin için kavga dövüş yaşıycan. Yada boşanacaksın. O etek nasıl bişey di merak ettim

etek konusundan once yazmıs olduklarınız bile bosanmaya sebep kotuniyet cimrilik herseyi ben bilirim tavrı boyle insanla hayat cok zor

boşan demekle ciddimisiniz?
tabi ki ciddiyim, neden bu kadar şaşırdınız?
ama hata şurda "herkes" değil "çoğu üye" demeliydim

Evlenmeden önce nasıldı eşiniz?
etek çokmu kısa rahatsız olunacak kadar..
etek çok kısa ise "Kislanclik, kotuniyet, her seyde ben bilirim, agresiflik, cimrilik" ve en önemlisi bıçakla kesmek "normal" mi olacak?

Evlenmeden once de boyle cimri idi. Hatta pekcok çirkinlikler oldu ama hep görmek istedim. Nisan atarsam el ne der? Dusmanimi sevindirmeyeyim dedim. Tayin icin nikah da yapmistik...... etek yuksek belli upuzum penye bir etek dar imis...

Peki sadece kıyafette mi kısıtlıyor seni?

Bu nasil bir düşünce kisa etek giyince namussuz mu olunur çok saçma ve yanliş acik giyiniyor diye hiç bir kadin namussuz olmaz....

El neder diye şimdi siz derdi cekiyorsunuz el değil Allah yardımcınız olsun

asla normal olmayacak elbetteki...
hemen neden boşanmıyorsun demenize elbette şaşırmam normal henüz daha Kislanclik, kotuniyet, her seyde ben bilirim, agresiflik, cimrilik diye nitelendirilen konuların ne olduğunu bilmiyoruz.
Bıçakla kesmesine gelince karısını kıskanan bazı erkekler naz nuz blöf içinde yapabiliyor bunu...
ama şiddet uygulayarak yapanıda var...Nasıl olduğunu ne bilelim

ama ele bıçak alıp kesmek, "kısıtlamak"tan fazlası sanki...

Katılıyorum,ama genelde bu kısıtlama olarak sürekli arttığı için o tabiri kullandım.O eteği giyme alırsan keserim,dar bluz giyme,yazın askılı,kolsuz giyme,denize girme,dışarı bensiz çıkma vs..Bunları yaşayan bir tanıdığım oldu sonu eve tıkılmaya kadar gitti.

Ah ahhh. En iyi adam bile nikahta sonra değişiyor. Siz baya bile bile lades demişsiniz. Benim eşim gibi evlilik gününe kadar sütte leke var kendisinde olmayan adam düğünden sonra odunluğun nirvanasına ulaştıysa. böyleleri ne hiç şaşırmam.

ben de o yüzden yorumuma "bu yazdıklarınıza" diye başladım
yalnız, naz nuz blöf için bile kim kimin eteğini bluzunu kesebilir? kimin böyle bir hakkı var????

ben de o yüzden yorumuma "bu yazdıklarınıza" diye başladım
yalnız, naz nuz blöf için bile kim kimin eteğini bluzunu kesebilir? kimin böyle bir hakkı var????
kimsenin hakkı yok elbette..
Zamanında fatih kısaparmağın evlenirken karısının bütün mini eteklerini atmasını istediğini duymuştum.Bazı kadınların bu hoşuna bile gidebiliyor.beni sahipleniyor diye..
Tabii işin içinde emri vaki varsa! her türlüsüne karşıyım.
Birisi için etektir sorun birisi için makyaj yada başka bişey...
Konu sahibi dayanılmayacak noktaya gelmişse detaylı konuyu bilmedim için çözüm olarak boşan diyemedim...belki düzelir durumu vardır adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…