• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🦘☺️𝙺𝙰𝙽𝙶𝚄𝚁𝚄 𝙺𝚄𝙻𝙻𝙰𝙽𝙰𝙽 𝙰𝙽𝙽𝙴𝙻𝙴𝚁𝙸𝙼𝙸𝚉 🦘☺️

kkarems

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
1.268
982
123
Merhaba özellikle kanguru kullanan annelerimizden yorumlar bekliyorum.

Hangi ay aralığında kullanmaya başladınız?
Kanguru alırken nelere dikkat ettiniz?
Sadece bel desteği olan kangurular bebek sağlığı ve gelişimi için yeterli mi?
Kanguru kullanımından sonra gelişimsel sıkıntı yaşayan oldu mu?

Çok araştırdım hatta indirimleri bile kaçırdım lakin çevremde çok görüyorum kanguru veya sling kullanan. Açıkçası bir yandan daha çok erken diye gözüm korkutuldu bir yandan da kullananlardan çok rahat ettin doğduğundan beri olumlamalarıyla karşılaştım.

Kontrole gittiğimizde çocuk doktorumuza da danışacağım ama öncelikle siz değerli kulüp üyesi annelerimizinde görüşünü almak istedim.

En azından şubat indirimleri geliyor,şimdiden plan araştırması yaparım diye düşündüm.

Hadi bakalım yorumlara ☺️

Bende çok araştırdım mamadusbaby almaya karar verdim malı çok kaliteliydi. İçinde yeni doğan aparatı olduğu için doğduğu günden beri kullanıyorum. O aparatın içine bebeği koyup öyle kanguruya yerlestiriliyo

Bebeğin bacakları sarkmıyo m şeklinde duruyo doktorumda beğenmişti gelişim sıkıntısı da yaşamadık şuan 3.5 aylık aparatsiz kullanıyorum
0-4 yaş aralığı kullandığınız ürün sanırım aparat dediğiniz bel desteği gibi ayrı birşey gördüğüme göre değil mi

0-4 yaş aralığı kullandığınız ürün sanırım aparat dediğiniz bel desteği gibi ayrı birşey gördüğüme göre değil mi
Ayrı bişey yenidoğan bebeklerin bacaklarının m şeklinde durmasını sağlıyo hem de. YouTube da videosu vardı izleyince görürsünüz yenidoğan kullanımını

doğduğu ilk andan (yaklaşık 1 aylık ) itibaren kullandım. Yurtdışında yaşıyorum bilmiyorum Türkiye’de var mı ergobaby.
çok memnundum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hatta çok büyük bir kolaylıktı benim için.
Şu anda da hiç bir sıkıntı yok çocuğumda 🧿

Sling aldım .
yenidoğan döneminden beri kullanıyorum .
kızım şuan 10 kilo 15 aylık eşim hala sling ile taşıyor eğer kuxağa gelmek isterse . Ben hamile olduğum için taşımıyorum ama olmasam bende kullanırdım .
Çook memnunum

doğduğu ilk andan (yaklaşık 1 aylık ) itibaren kullandım. Yurtdışında yaşıyorum bilmiyorum Türkiye’de var mı ergobaby.
çok memnundum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hatta çok büyük bir kolaylıktı benim için.
Şu anda da hiç bir sıkıntı yok çocuğumda 🧿
Türkiye şartlarıyla o ka money veremem gibi 2 bin küsür lira :))) ama bel ve boyun destekli mi ne gibi artıları var anlatırsanız TR şartlarında ona göre arayışıma devam edebilirim ☺️

Sling aldım .
yenidoğan döneminden beri kullanıyorum .
kızım şuan 10 kilo 15 aylık eşim hala sling ile taşıyor eğer kuxağa gelmek isterse . Ben hamile olduğum için taşımıyorum ama olmasam bende kullanırdım .
Çook memnunum
Hangi ürün görselini veya markasını paylaşabilirseniz çok sevinirim 😊

• Beğen
Reactions: H E
Hangi ürün görselini veya markasını paylaşabilirseniz çok sevinirim 😊
Markası minik kuş . İnstagram hesabından bakabılırsın . Orda hem kullanımı hemde görselleri mevcut . Kesinlikle öneriyorum . Asla bel sırt ağrısı yapmıyor. Ki benım sırtımda 3 tane fıtığım var o halde bile 1 saat sesim çıkmadan taşımışlığım vardır 😂

Markası minik kuş . İnstagram hesabından bakabılırsın . Orda hem kullanımı hemde görselleri mevcut . Kesinlikle öneriyorum . Asla bel sırt ağrısı yapmıyor. Ki benım sırtımda 3 tane fıtığım var o halde bile 1 saat sesim çıkmadan taşımışlığım vardır 😂
Ay bana bel sırt ağrısı yapsada olur xaten var belki zıt kutuplar iyileşmemi sağlar,yeter ki küçük sincabıma yapmasın 😊

• Beğen
Reactions: H E
Ay bana bel sırt ağrısı yapsada olur xaten var belki zıt kutuplar iyileşmemi sağlar,yeter ki küçük sincabıma yapmasın 😊
Eğer eğitim videolarındaki gibi güzel yerleştirirseniz hiçbir sıkıntı olmaz . Kızım 15 aylık herhangi bir sağlık sıkıntısı falan yok çok şülür :) Allah izin verirse oğlumda da aynı yöntem devam edicez :)

Herhangi bir sosyal hesabımda yok twitter harici . Görmeden incelemeden de almak istemiyorum. E bebekte nuna markalı kanguru var aslınd yorumlarıda müthiş. Özellikleri de istenilen kıvamdaki bu kadar alım ve yorum yapılmış diye düşünüyorum. E bebek şubat indirimlerini bekleyeceğim gibi 🙃 htta görseli paylaşayım sizinlede kızlar ne dersiniz birimizin göremediği görebiliz belki 😊

Eklentiler

• Screenshot_20210126-124401_Ebebek.jpg
    Screenshot_20210126-124401_Ebebek.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 103
Herhangi bir sosyal hesabımda yok twitter harici . Görmeden incelemeden de almak istemiyorum. E bebekte nuna markalı kanguru var aslınd yorumlarıda müthiş. Özellikleri de istenilen kıvamdaki bu kadar alım ve yorum yapılmış diye düşünüyorum. E bebek şubat indirimlerini bekleyeceğim gibi 🙃 htta görseli paylaşayım sizinlede kızlar ne dersiniz birimizin göremediği görebiliz belki 😊
Bu kangurudan arkadaşım da aldı, o zaman da baktım ama ben göremedim. Ergonomik yazmıyor, kanguruda en önemli şey ergonomik olması, çocuk m pozisyonunda olacak yani.
2,5 yaşındaki oğluma 5 aylıktan itibaren 16-17 aylık olana kadarsolomombaby kullandım. Kanguru benim için olmazsa olmaz. Sonra kendi pek istememeye başladı,. pandemi falan girdi araya kullanmaz olduk ama devam etseydim toddler boya geçecektim.
Şu an ikinciyi bekliyorum, ilk aylar için sling aldım

Bu kangurudan arkadaşım da aldı, o zaman da baktım ama ben göremedim. Ergonomik yazmıyor, kanguruda en önemli şey ergonomik olması, çocuk m pozisyonunda olacak yani.
2,5 yaşındaki oğluma 5 aylıktan itibaren 16-17 aylık olana kadarsolomombaby kullandım. Kanguru benim için olmazsa olmaz. Sonra kendi pek istememeye başladı,. pandemi falan girdi araya kullanmaz olduk ama devam etseydim toddler boya geçecektim.
Şu an ikinciyi bekliyorum, ilk aylar için sling aldım
Yani yenidoğan aparatı dediği vs denilen şey o yastık gibi koyduğu şey mi oluyor ? Puset duruşu tarzı duruyor.

Yani yenidoğan aparatı dediği vs denilen şey o yastık gibi koyduğu şey mi oluyor ? Puset duruşu tarzı duruyor.
Ben yenidoğan aparatı kullanmadım 5 aylıkken kanguru kullanmaya başladığımjz için ama sanırım yastık gibi oluyor evet

Ben yenidoğan aparatı kullanmadım 5 aylıkken kanguru kullanmaya başladığımjz için ama sanırım yastık gibi oluyor evet
O kadar çok kafam karıştı ki yanlış birşey alavağız diye korkuyorum.
Ama anladığım kadarıyla bebek m pozisyonunda olmalı
Ergonomik olmalı
Yani bel ve boyun desteği bulunmalı
Eksik var mı ona göre karşılaştırmalı liste yapacağım ☺️🙃

Bende aldim ama benin oglum kanguru sling kabul etmedi arkadaslarima dagittim hep hele bi dogsun da

Back