Kanepe ile ilgili önerilerinizi bekliyorum

Penolophe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
1.629
1.564
133
Merhaba arkadaşlar..
Ben kanepe almayı düşünüyorum.. Ortopedik olan kanepelerden ( İnternette araştırdığım kadarıyla ortopedik kanepe yok).. Yüzeyinin sert olmasını istiyorum.. Evinizde kullandığınız yada önerebileceğiniz markalar var mı? Şimdiden teşekkür ediyorum ..

( Doğru yere mi konuyu açtım bilemiyorum.. Editörden şimdiden özür diliyorum.. )

Merhaba arkadaşlar..
Ben kanepe almayı düşünüyorum.. Ortopedik olan kanepelerden ( İnternette araştırdığım kadarıyla ortopedik kanepe yok).. Yüzeyinin sert olmasını istiyorum.. Evinizde kullandığınız yada önerebileceğiniz markalar var mı? Şimdiden teşekkür ediyorum ..

( Doğru yere mi konuyu açtım bilemiyorum.. Editörden şimdiden özür diliyorum.. )

canım kanepe almak istiyorsan biraz yüksek olsun sert olması fark etmez 1 yılda yumuşuyor çnkü geniş olup yer kaplamasın

ha bide kolay taşınıp çekilen bişi olsun

ben çok pişman oldumda böyle aldığıma

mağazada belli olmuyor ilk bakışta..

ama iyi bak oturma odasına alacaksan deri de düşünme:))

canım kanepe almak istiyorsan biraz yüksek olsun sert olması fark etmez 1 yılda yumuşuyor çnkü geniş olup yer kaplamasın

ha bide kolay taşınıp çekilen bişi olsun

ben çok pişman oldumda böyle aldığıma

mağazada belli olmuyor ilk bakışta..

ama iyi bak oturma odasına alacaksan deri de düşünme:))

önerilerin için çok teşekkür ederim.. Maalesef sipariş verdim.. Daha gelmedi eve.. Bakalım nasıl çıkacak..
Neden deri düşünmemi istemediniz ? deri kullanışsız mı?

önerilerin için çok teşekkür ederim.. Maalesef sipariş verdim.. Daha gelmedi eve.. Bakalım nasıl çıkacak..
Neden deri düşünmemi istemediniz ? deri kullanışsız mı?

gğnlük kullanıma uygun değil ben oturma odama aldım soyulmaya aşınmaya başladı zaman la odaları değiştirirken baya parçalandı ama misafir odası için hş lur

tercih sizin:))
hayırlı olsun şimdiden iyi günlerde kullanın

gğnlük kullanıma uygun değil ben oturma odama aldım soyulmaya aşınmaya başladı zaman la odaları değiştirirken baya parçalandı ama misafir odası için hş lur

tercih sizin:))
hayırlı olsun şimdiden iyi günlerde kullanın

önerin için teşekkür ederim... maalesef deri aldım :((( tamamı değil kenarları ve sırf kısmı deri.. oturduğun yer kumaş.. bakalım artık.. şansa nasıl çıkacak.. ama şimdi üzüldüm deri aldığım için keşke almasaydım...

çok çok teşekkür ederim.. saolun...

Back