size akupunktur yapan kişinin belgelerini kontrol ettiniz mi ? eğitimini nerede almış kaç yıldır bu işi yapıyor ?Arkadaşlar benimki çok büyük bir dert değil ama 3 gün önce zayıflama amaçlı akapunktur yaptırdım ama dedikleri gibi iştahım falan kesilmedi .Arkadaşlardan duymuştum iştah çok kesiliyor hiçbişey yiyemiyoruz dediler bende öyle bir şey olmadı birde akapunktur iğnesi yapıyorlarmış 20dk bekleyip daha sonra küçük kalıcı iğne takıyorlarmış benimki direkt bantlı iğneleri yapıştırdı acaba bilmiyormu uff kafamda deli sorular tecrübesi olan nolur bişey yazsın
evet kulağa yapıştırdı her iki kulağımada 5 taneArkadaşlarına kalıcı iğne takıyorlarmış dediğin şey kulağına dimi?
evet kulağa yapıştırdı her iki kulağımada 5 tane
Arkadaşım gitti geçen aydan beri tedavi görüyordu. Bıraktı çünkü hiç kilo veremedi. Verenler de tedavi bitince geri kilo aliyorlarmis. 56 kilo arkadaşım 3-5 kilo vermek istedi ama sadece 1 kilo verdi. O da listeyle olduArkadaşlar benimki çok büyük bir dert değil ama 3 gün önce zayıflama amaçlı akapunktur yaptırdım ama dedikleri gibi iştahım falan kesilmedi .Arkadaşlardan duymuştum iştah çok kesiliyor hiçbişey yiyemiyoruz dediler bende öyle bir şey olmadı birde akapunktur iğnesi yapıyorlarmış 20dk bekleyip daha sonra küçük kalıcı iğne takıyorlarmış benimki direkt bantlı iğneleri yapıştırdı acaba bilmiyormu uff kafamda deli sorular tecrübesi olan nolur bişey yazsın