kandırılıyorum galiba..bi bakın kk hanımları..

Eolo

Kalite asla tesadüf değildir.
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
662
1.076
37
Arkadaşlar benimki çok büyük bir dert değil ama 3 gün önce zayıflama amaçlı akapunktur yaptırdım ama dedikleri gibi iştahım falan kesilmedi .Arkadaşlardan duymuştum iştah çok kesiliyor hiçbişey yiyemiyoruz dediler bende öyle bir şey olmadı birde akapunktur iğnesi yapıyorlarmış 20dk bekleyip daha sonra küçük kalıcı iğne takıyorlarmış benimki direkt bantlı iğneleri yapıştırdı acaba bilmiyormu uff kafamda deli sorular tecrübesi olan nolur bişey yazsın

size akupunktur yapan kişinin belgelerini kontrol ettiniz mi ? eğitimini nerede almış kaç yıldır bu işi yapıyor ?

dahiliye uzmanı doktor akapunktur eğitimini nerden almış bilmiyorum 2 yıldır falan var bu muayenehanesi

Güzelleşeyim derken güzelliğinden olmada. Ben korkuyorum böyle şeylerden.

Arkadaşlarına kalıcı iğne takıyorlarmış dediğin şey kulağına dimi?

Pek etkîli sonuç alacağınızı sanmıyorum arkadaşımın anneside denemîşti ama sonuç hüsran inşallah sizde etkili olur

evet kulağa yapıştırdı her iki kulağımada 5 tane

Benim çalışığım hastanede dr. iğne batırıyordu 20 dakika sonra çıkarıyordu ama etkisi 3 gün sonrada olabilir 1 hafta sonrada dedi. Ama bantlı değil. Bence başka bir yere git konuş.

Ben de deneyenleri gördüm. Bazılarında işe yaradı bazılarında işe yaramadı. Her tedavi her kişide işe yaramaz. Zaten kandırıldığınızı falan düşünürseniz bu şekilde hiç fayda göremezsiniz.

Akanpunkturdan sonra fazlasiyla kilo almaya hazir ol ..o zaman deli sorular degel deli kilolar olacak amma

Arkadaşım gitti geçen aydan beri tedavi görüyordu. Bıraktı çünkü hiç kilo veremedi. Verenler de tedavi bitince geri kilo aliyorlarmis. 56 kilo arkadaşım 3-5 kilo vermek istedi ama sadece 1 kilo verdi. O da listeyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…