Kandırıldım.. Bunu nasıl atlatacagımı bilmiyorum

@u_mutsuz hala uykum var falan diyodu ama iyi uyudum anlamında mıydı bilmiyorum:)

Bana etkisi şuydu: mükemmel bi uyku uyudum ciddi anlamda. Sabah da çok dinç çok dinlenmiş bi şekilde uyandım. Ben gündüzleri kahve içtiğim için bende öyle bi etki olmadı. Ama istersen işe gitmediğin bi gün dene. Ertesi gün evde olacağın zaman iç istersen denemiş olursun. Alarm falan kur bakalım uyanabiliyor musun.

E-bebekten 10 liraya mı 13 liraya mı ne almıştım. Migrosta da vardı geçen gün.

Tam adı milupa gece çayı lacivert bi kutuda.
çok teşekkür ederim canım denicam :) benim sorunum çıt sesine bile uyanıyorum, bi daha da zor uyuyorum uykum bölünüo :KK43:

bende onu diyorum zaten.fazla kapılmışsın sadece tel görüşmesiyle bile. artık evlilik yoluna girseydiniz den bahsediyorum.fazla kapılmayın derim..
Haklisiniz ama nasil kapildigimi ben de anlayamadim. ayrilinca bu kadar baglandiginin farkina variyor insan.

kandırılan kişi olduğunuz için mi kendinizi affedemiyorsunuz?
bizler insanız, yaptığımız her hata her yanlış bu hayatın ve insan olmanın bir sonucu.
kendinize yüklenmeyin.
hak yiyen olmaktansa hakkı yenilen olmak daha iyi.
tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması var. bekleyin bakalım bu kandırmacalar, aldatmacalar kimlerden ne şekilde sorulacak, kimlerin nasıl canı yanacak görün.

kandırılan kişi olduğunuz için mi kendinizi affedemiyorsunuz?
bizler insanız, yaptığımız her hata her yanlış bu hayatın ve insan olmanın bir sonucu.
kendinize yüklenmeyin.
hak yiyen olmaktansa hakkı yenilen olmak daha iyi.
tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması var. bekleyin bakalım bu kandırmacalar, aldatmacalar kimlerden ne şekilde sorulacak, kimlerin nasıl canı yanacak görün.
Haklisiniz hak yiyen olmadigim icin mutluyum ama saf yerine konmak da zor. İnsallah herkes bir gun hakettigini yasar..

Once kendini affetmeyi ogrenmelisin. Bunu bir hata degil bir tecrube olarak gormelisin. Hata yapa yapa bazi seyleri ogreniyor insan. Bebekler bile duse duse kalkmayi ogreniyirlar. Aksine daha da guclu olmalisin. Sen kandirilmadin aslinda o yalanlariyla kendini kandiriyordu. Boyle dusun. Cok takilma. Gecmise bakma. Artik yeni bir gune basliyor gibi devam et hayatina. Yasam boyle birsey iste.

Once kendini affetmeyi ogrenmelisin. Bunu bir hata degil bir tecrube olarak gormelisin. Hata yapa yapa bazi seyleri ogreniyor insan. Bebekler bile duse duse kalkmayi ogreniyirlar. Aksine daha da guclu olmalisin. Sen kandirilmadin aslinda o yalanlariyla kendini kandiriyordu. Boyle dusun. Cok takilma. Gecmise bakma. Artik yeni bir gune basliyor gibi devam et hayatina. Yasam boyle birsey iste.
Cok guzel soylediniz. İnsanlari kullandigini sanarak kendi hayatini mahvettiginin farkinda degil insanlar. Hayat devam ediyor

Haklisiniz ama nasil kapildigimi ben de anlayamadim. ayrilinca bu kadar baglandiginin farkina variyor insan.
öyle mantık dışı üzücü insanlık dışı olaylar yaşayan kadınlarımız var ki yaşadığı ilişkiler sonucu; tek tek sıralamama gerek yok
bukadar ucuz kurtulduguna sevin bence

Merhaba. Ben yeni bir üyeyim. Sorunumu sizinle paylasırsam en azından biraz rahatlayacagımı düsünüyorum. Bundan bir yıl once uzak akrabalarımdan biri beni faceden ekleyerek sevgili olmak istedigini soyledi. Boyle bir seye olumlu bakmadigim icin sildim 7 ay sonra tekrar ekledi. Gercekten sevdigini dusunerek bir sans vermek istedim. Bir yandan da gonul eglendirip eglendirmedigini dusunerek rahatsiz oldum ve amacinin gonul eglendirmek oldugunu uzak durmasini soyledim. O da neden bir akrabamla gonul eglendireyim boyle bisey yapmak istesem etrafimda kiz mi yok dedi. Cok fazla pesimde kostu. Neyse bu sekilde sozleriyle beni inandirdi ve uzaktan telefonla konusarak bir iliskiye basladik. Velhasıl kelam hislerim dogru cikti ve bana bir cok konuda yalan soyledigini amacinin gonul eglendirmek oldugunu cok aci sekilde ogrendim. ona inandigim icin kendimi affedemiyorum ve bu durumu nasil atlatacagimi bilmiyorum. Ona guvendim ve gercekten sevmistim. Artik insanlara guvenemz hale geldim.
Face den yazışarak mı peşinden koştu.

Face den yazışarak mı peşinden koştu.
Daha onceki yorumlarima bakarsaniz anlattim. Beni dugunde gorup begendigini yakinlarimla haber gonderdigini daha sonra ise faceden mesaj atarak niyetini belli ettigini ve sildigim halde tekrar ekledigini soyledim.

Daha onceki yorumlarima bakarsaniz anlattim. Beni dugunde gorup begendigini yakinlarimla haber gonderdigini daha sonra ise faceden mesaj atarak niyetini belli ettigini ve sildigim halde tekrar ekledigini soyledim.
Bu şimdi peşinden koşmamı oluyor tatlım.Öyle bile olsa yaşanılan birşey yok ortada fazla.Uzaktan telefonla ne aşk ne sevgi ne ilişki olur.Kendine layık duygularını karşılıklı yüzüne bakarak yaşayacağın bir şeyler paylaşacağın insan çıkar karşına.

Bence basına gelenlerin bir kısmı senin sucun olmus tam anlamıyla tanımadıgın biriyle ki yüz yüze de degil telefondan baslayarak ilişki yasamıssın, insanların bazıları cidden kötü ve düşüncesiz akraban olsa bile senin hislerini önemsemiyorlar. Basına gelenleri degiştiremezsin ama yasanması gerekiyormus yasanmıs diye bak. Bunları yasayarak tecrube edicegini düşünüyorum. İnsanlara güvenememen dogal bi şey ama bir insan kötü çıktı diye hepsi aynı olucak diye bi şey yok. İyice tanıdıktan sonra güven ki kırılma. Umarım yakın zamanda atlatırsın ve mutlu olursun :)

Bence basına gelenlerin bir kısmı senin sucun olmus tam anlamıyla tanımadıgın biriyle ki yüz yüze de degil telefondan baslayarak ilişki yasamıssın, insanların bazıları cidden kötü ve düşüncesiz akraban olsa bile senin hislerini önemsemiyorlar. Basına gelenleri degiştiremezsin ama yasanması gerekiyormus yasanmıs diye bak. Bunları yasayarak tecrube edicegini düşünüyorum. İnsanlara güvenememen dogal bi şey ama bir insan kötü çıktı diye hepsi aynı olucak diye bi şey yok. İyice tanıdıktan sonra güven ki kırılma. Umarım yakın zamanda atlatırsın ve mutlu olursun :)
Tesekkur ederim guzel yorumun icin.. Ben zaten kendi hatalarimi inkar etmiyorum. Hatali oldugum icin pismanlik yasiyorum sadece ama artik biraz daha iyiyim degmeyecek insanlar icin gozyasi dokmemeyi ogrendim en azindan..

X