Kandırıldım.. Bunu nasıl atlatacagımı bilmiyorum

tam olarak naptı?
Oncelikle ben olmaz dedigim halde israr ederek evlilik vaadiyle beni bir iliskiye ikna etti. aslinda ben kendimi bir anda bir iliskinin icinde buldum desem daha dogru olur. her sey cok guzelken durduk yere kavgalar cikmaya basladi. her kavganin sonunda hakli olsun ya da olmasin olay hep intihara kadar geliyordu. kisiligi oturmamis bir insandi anlayacagnz. Bu sekilde bir iyi bir kotu devam eden bir iliskimiz vardi. ayrilmak istiyordum ama bagimlilik olmustu her gun her gece butun dertlerinizi paylastignz insani birakmk kolay olmuyo. en sonunda ise bana hayatiyla ilgili yalanlar soyledigini ogrendim. baya buyuk yalanlar ve geriye donup dusundugum zaman bana soyledigi bircok seyin yalan oldugunu farkettim. Yalana asla tahammulum yok ama yalan soyledigini kabul etmedigi icin bir sans verdim tabi yine yalan soyledi. Surekli inkar ediyodu fakat yalanlari cok barizdi. boyle iste kolay olmadi, sonunda biraktim. En cok da onun bunca yalanini farketmedigim icin kendime kiziyorum

canım olan olmuş, artık sen önüne bakacaksın, burda suçlu olan sen değilsin o.. o mahfetmiş herşeyi.. onu her hatırladığında söylediği yalanları düşün, daha çabuk soğursun.. ve karşına etkilenebileceğin adam gibi biri çıkınca rahatlıkla atlatacaksın

İnsallah.. oyle tabi suclu olan o ama ondan cok ben aci cekiyorum. hassas bir yapim var malesef. Cok sagolun fikirleriniz icin

Ş
canım onun içinde anason varmış ama, zararı olur mu ki, ya da yan etkisi varmıdır bu çayın?
İşte o yüzden korkuyorum tavsiye ederken ama bebekler çocuklar yetişkinler için yazıyo. Hani bebekelr yazdığı içim tereddüt etmedim. Ama sanmıyorum olsun. Evet içinde uyku yapacak tüm otlar mevcut:) humananın da var ama ben burdaki üye milupayı tavsiye etti diye humana almadım. Humana nasıldır bilmiyorum ne desem yalan olur ama milupadan aşırı memnundum.

Haklisiniz tabiki her halimize sukur ama daha kotusu olana kadar basimiza gelen her sey en kotusuymus gibi hissediyoruz. Rabbim daha buyuk sıkıntılardan korusun..
Biliyorum, bu yüzden söylemek istedim zaten. Biz de en kötüsü sandık ama şimdi keşke o kadarla kurtulsaydik bu işlerden dedik diyoruz

Hadi yaa var mi öyle çay?
Nerde bulabilirim?
Bebeklere de diyormuş dogru mu?

Yanlış olmadan doğru bulunmaz....Bu gibi insanlar hayat terübesidir ve hayatına giren iyi insanı hemen anlayıp deger vermemize vesile oluyorlar. Ben hiç pişman olmadan şerefsiz insanları tanıdığım için...Onlar sayesinde çok doğru bir seçim olan eşimi buldum

Ahh ne guzel sizin adiniza sevindim. insallah benimde karsima iyi bir insan cikar :)

peki gün içinde mayışıklık, yorgunluk falan yapıyomu canım?

peki gün içinde mayışıklık, yorgunluk falan yapıyomu canım?
@u_mutsuz hala uykum var falan diyodu ama iyi uyudum anlamında mıydı bilmiyorum:)

Bana etkisi şuydu: mükemmel bi uyku uyudum ciddi anlamda. Sabah da çok dinç çok dinlenmiş bi şekilde uyandım. Ben gündüzleri kahve içtiğim için bende öyle bi etki olmadı. Ama istersen işe gitmediğin bi gün dene. Ertesi gün evde olacağın zaman iç istersen denemiş olursun. Alarm falan kur bakalım uyanabiliyor musun.

E-bebekten 10 liraya mı 13 liraya mı ne almıştım. Migrosta da vardı geçen gün.

Tam adı milupa gece çayı lacivert bi kutuda.

Hadi yaa var mi öyle çay?
Nerde bulabilirim?
Bebeklere de diyormuş dogru mu?
Var:)) öyle yazıyor üstünde canım. Ama doktoruna sor da içir bebeğin varsa. Allah korusun ben kötü bişeye vesile olmak istemem. Bitki karışımı sanırım ama nolur nolmaz sen çocuk doktoruna danışırsın yine..

E bebekten aldım ben migrosta da vardı.

Bir insana güven sonra o güvenin boşa çıksın çok fenaaa. Nasıl atlatırsına gelirsek bilemiyorum vallahi bulursan bana da söyle.

İnsan başta birisi hakkında ya da bir olay hakkında ilk iç sesine uymalı aslında. bi şekilde ilk başta rahatsız olduğumuz seyler sonra hep çıkıyor . aklımıza gelen başımıza geliyor yani geçmiş olsun . dünde kalma ... bitir zor ama geçecek hangi acı geçmemiş ki...

Bir insana güven sonra o güvenin boşa çıksın çok fenaaa. Nasıl atlatırsına gelirsek bilemiyorum vallahi bulursan bana da söyle.
İnsan en buyuk darbeyi en cok guvendiklerinden yiyor zaten. daha sonra kimseye guvenmemeyi ogreniyor.

Ayrilik acisi geciyor da yasadiginiz pismanlik kolay kolay gecmiyor.

Ayrilik acisi geciyor da yasadiginiz pismanlik kolay kolay gecmiyor.

Pişmanlıklar seni kendine düşman eder. çıkamazsın işin içinden zor ama kendini suçlama bu kadar

sen ciddi bir ilişki yaşasan intihar ederdin herhalde...

sen ciddi bir ilişki yaşasan intihar ederdin herhalde...
Ciddi iliskiden kastiniz yuz yuze bir iliskiyse onu da yasadim. Ama burada onemli olan iliskinin boyutu degil guvenimi kaybetmis olmam ve sozlerinden sonra bana yalan soylemez diye guvendigim birinin en basindan beri beni aldatmis oldugunu ogrenmem. Evlilik olayina kndimi fazla kaptirdim ve hayaller kurdum. hayallerimin havada kalmasi da cabasi..

bende onu diyorum zaten.fazla kapılmışsın sadece tel görüşmesiyle bile. artık evlilik yoluna girseydiniz den bahsediyorum.fazla kapılmayın derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…