- 25 Mart 2015
- 162
- 153
- 31
Oncelikle ben olmaz dedigim halde israr ederek evlilik vaadiyle beni bir iliskiye ikna etti. aslinda ben kendimi bir anda bir iliskinin icinde buldum desem daha dogru olur. her sey cok guzelken durduk yere kavgalar cikmaya basladi. her kavganin sonunda hakli olsun ya da olmasin olay hep intihara kadar geliyordu. kisiligi oturmamis bir insandi anlayacagnz. Bu sekilde bir iyi bir kotu devam eden bir iliskimiz vardi. ayrilmak istiyordum ama bagimlilik olmustu her gun her gece butun dertlerinizi paylastignz insani birakmk kolay olmuyo. en sonunda ise bana hayatiyla ilgili yalanlar soyledigini ogrendim. baya buyuk yalanlar ve geriye donup dusundugum zaman bana soyledigi bircok seyin yalan oldugunu farkettim. Yalana asla tahammulum yok ama yalan soyledigini kabul etmedigi icin bir sans verdim tabi yine yalan soyledi. Surekli inkar ediyodu fakat yalanlari cok barizdi. boyle iste kolay olmadi, sonunda biraktim. En cok da onun bunca yalanini farketmedigim icin kendime kiziyorumtam olarak naptı?