Kandırıldım.. Bunu nasıl atlatacagımı bilmiyorum

Akraba demek akbaba demektir. Alisveris olmaz.
Rezil et diger akrabalara. Anlat herkese. Kimse kiz vermesin de
Onu da dusundum ama isin icinde benim ailem de var. Kendimi reklam yapmak istemedim, sonucta insanlar bi olayi cok farkli boyutlara getirip olur olmadik dedikodular yapabiliyor..

@u_mutsuz gelsin de bi:)

Bak eğer alırsan içer içmez uyuma canım. Bekle o ağırlık çökene kadar. 2 saat sonra falan etki gösteriyo. O etki gelene kadar, yatağa girme. Bir de mesela tavsiyeler vardı. Yatağın çarşafların tertemiz olsun güzel koksun. Duş alınca da çok rahat edersin o da ağırlık yapıyo insana. Ben banyo yapınca ertesi sabah uyanamıyorum ya :KK70:
inşallah bendede ise yarar :)

Aminnn insallah tek ihtiyacimiz olan kalbi temiz insanlar zaten..
Bende size yeri gelmişken birşey soruyum
siz bu adamın niyetinin farklı oldugunu ilk başlardan nasıl hissedebilmiştiniz..
size nasıl davranıyordu bu kanıya vardınız
kuzenimde yeni birisi ile tanıştı biraz önyargılı oda böyle düşünüyor ama emin olamıyor fazla

Bende size yeri gelmişken birşey soruyum
siz bu adamın niyetinin farklı oldugunu ilk başlardan nasıl hissedebilmiştiniz..
size nasıl davranıyordu bu kanıya vardınız
kuzenimde yeni birisi ile tanıştı biraz önyargılı oda böyle düşünüyor ama emin olamıyor fazla
Soyle ki beni facede ekler eklemez mesaj atmaya basladi. ilk defa orada konustugumuz halde cok samimi konusuyordu. ilk basta akrabayiz diye uzatmak istemedim. sonra yavas yavas seninle konustugum icin cok mutluyum bu sabah seninle konusmak icin erkenden kalktim gibi mesajlar atip niyetini belli etmeye basladi. ilk defa konustugu biriyle bu kadar samimi olmasi ve bu sekilde cumleler kullanmasi hosuma gitmedi. ama onceden de yazmistim beni daha once gorup begendigini duymustum o da kafami karistirdi. O da yalan cikti tabi ama neyse. kisaca kuzeniniz eger kusku duyuyorsa sonradan aci cekmemek icin baslamasin derim boyle bir iliskiye

Senin yerinde olsam zamanı geriye alabilsem bu derecedeki sıkıntılar icin bir gr üzülmezdim. Çünkü inan bana öyle büyüğü ve öyle çaresiz acılar varmış ki meğer hayatta... Başa gelince anladım

Senin yerinde olsam zamanı geriye alabilsem bu derecedeki sıkıntılar icin bir gr üzülmezdim. Çünkü inan bana öyle büyüğü ve öyle çaresiz acılar varmış ki meğer hayatta... Başa gelince anladım
Haklisiniz tabiki her halimize sukur ama daha kotusu olana kadar basimiza gelen her sey en kotusuymus gibi hissediyoruz. Rabbim daha buyuk sıkıntılardan korusun..

daha yaşın küçük nişan yapmamışsın aranızdaki çok büyük bir ilşki boyutuna ulaşmamış seni sevdiğine inandırmış alışmışsın ona haliyle şu an boşlukta da olabilirsin en iyi ilac zaman en iyisi de yolun başında bitmiş kurtulmuşsun

daha yaşın küçük nişan yapmamışsın aranızdaki çok büyük bir ilşki boyutuna ulaşmamış seni sevdiğine inandırmış alışmışsın ona haliyle şu an boşlukta da olabilirsin en iyi ilac zaman en iyisi de yolun başında bitmiş kurtulmuşsun
Evet Allahin sevgili kuluymusum diyorum erken farkettim. Bu ruh haline alismak cok zamanimi almaz insallah. :KK43:

Anladigim kadariyla sadece tekefon gorusmeleri olmus. Yuzyuze gorusmemissiniz sanirim. Birazcik zamana ihtiyaciniz var. Sukur ki yol yakinken farketmissiniz yani adam gercek yuzunu iyi ki cabuk gostermis. Zamana birakin. Onu da facebooktan takip etmeyi birakirsaniz daha cabuk unutursunuz.

Anladigim kadariyla sadece tekefon gorusmeleri olmus. Yuzyuze gorusmemissiniz sanirim. Birazcik zamana ihtiyaciniz var. Sukur ki yol yakinken farketmissiniz yani adam gercek yuzunu iyi ki cabuk gostermis. Zamana birakin. Onu da facebooktan takip etmeyi birakirsaniz daha cabuk unutursunuz.
Facebooktan takip etmek de takinti haline geldi. Bittigini kabullenebilsem her sey cok daha guzel olacak

Facebooktan takip etmek de takinti haline geldi. Bittigini kabullenebilsem her sey cok daha guzel olacak
Facebook ta herkes mutlu gorunur. Oraya bakip kendinizi yipratmayin. Kaldiginiz yerden yasaminiza devam edebilirsiniz. Sonucta bundan once onsuz yasiyordunuz, oyle degil mi? Bu da boyle bir aniydi deyip gecin. Cok fazla takilmayin. Hayat o kadar guzel seylere gebe ki. Bazen boyle curukler ciksa da icinden.

Facebook ta herkes mutlu gorunur. Oraya bakip kendinizi yipratmayin. Kaldiginiz yerden yasaminiza devam edebilirsiniz. Sonucta bundan once onsuz yasiyordunuz, oyle degil mi? Bu da boyle bir aniydi deyip gecin. Cok fazla takilmayin. Hayat o kadar guzel seylere gebe ki. Bazen boyle curukler ciksa da icinden.
Evet facebookta surekli mutluyum imaji veriyo. ister istemez canımı sıkıyo bu durum. İrade meselesi biraz da. ama yine de haklisiniz hayat devam ediyo dusunmemek icin zorlamak beyni mesgul etmek gerekiyo

Bazen kalbin yaptıklarını akıl anlamazmis. Yaşandı bitti diye Düşün olan olmuş geleceğe bak ve unut onu.

Evet facebookta surekli mutluyum imaji veriyo. ister istemez canımı sıkıyo bu durum. İrade meselesi biraz da. ama yine de haklisiniz hayat devam ediyo dusunmemek icin zorlamak beyni mesgul etmek gerekiyo
Soyle dusunun. Hayati bir asansor gibi dusunun. Hep ayni katta kalamazsiniz. Bazen yukari cikarsiniz bazen de asagi inersiniz. Yukari cikmak icin asagida olmak gerekiyor. Asagiya inebilmek icin de yukarida olmak gerekiyor. Bu boyle devam eder. Bu yasadiginiza takilip kalmayin. Bundan cikarmaniz gereken dersi alin, onu cebinize koyun ve yolunuza devam edin. Anlatabildim mi? Hep ayni katta kalmayin. Yasadigimiz her olayda o an bizim icin kotu gibi gorunse de aslinda bir hayir vardir. Bunu suan goremezsiniz. Ilerde anlarsiniz. Yapacaginiz tek sey yasamaya devam edin. Daha cok gencsiniz. Kimbilir daha kimler cikar karsiniza. o guzelim gunlerinizi bos yere uzulerek gecirmeyin.

Soyle dusunun. Hayati bir asansor gibi dusunun. Hep ayni katta kalamazsiniz. Bazen yukari cikarsiniz bazen de asagi inersiniz. Yukari cikmak icin asagida olmak gerekiyor. Asagiya inebilmek icin de yukarida olmak gerekiyor. Bu boyle devam eder. Bu yasadiginiza takilip kalmayin. Bundan cikarmaniz gereken dersi alin, onu cebinize koyun ve yolunuza devam edin. Anlatabildim mi? Hep ayni katta kalmayin. Yasadigimiz her olayda o an bizim icin kotu gibi gorunse de aslinda bir hayir vardir. Bunu suan goremezsiniz. Ilerde anlarsiniz. Yapacaginiz tek sey yasamaya devam edin. Daha cok gencsiniz. Kimbilir daha kimler cikar karsiniza. o guzelim gunlerinizi bos yere uzulerek gecirmeyin.
Tesekkur ederim bu guzel yorumunuz icin. :) daha umutlu hissetmeliyim sanirim gelecege dair.

Merhaba. Ben yeni bir üyeyim. Sorunumu sizinle paylasırsam en azından biraz rahatlayacagımı düsünüyorum. Bundan bir yıl once uzak akrabalarımdan biri beni faceden ekleyerek sevgili olmak istedigini soyledi. Boyle bir seye olumlu bakmadigim icin sildim 7 ay sonra tekrar ekledi. Gercekten sevdigini dusunerek bir sans vermek istedim. Bir yandan da gonul eglendirip eglendirmedigini dusunerek rahatsiz oldum ve amacinin gonul eglendirmek oldugunu uzak durmasini soyledim. O da neden bir akrabamla gonul eglendireyim boyle bisey yapmak istesem etrafimda kiz mi yok dedi. Cok fazla pesimde kostu. Neyse bu sekilde sozleriyle beni inandirdi ve uzaktan telefonla konusarak bir iliskiye basladik. Velhasıl kelam hislerim dogru cikti ve bana bir cok konuda yalan soyledigini amacinin gonul eglendirmek oldugunu cok aci sekilde ogrendim. ona inandigim icin kendimi affedemiyorum ve bu durumu nasil atlatacagimi bilmiyorum. Ona guvendim ve gercekten sevmistim. Artik insanlara guvenemz hale geldim.
tam olarak naptı?

facebooktan silin engelleyin siz de görmeyin..

Denedim:) burda konulardan birine yazdım dur sana konu linkini bulıym da atarım canım.

Tavsiye ederken korkuyorum hani sonuçta vesile oluyorum ama bebekler çocuklar yetişkinler için diyo. Burda birinin önerisi üzerine aldım. Mucize gibi ya. Mesela 10 gibi içiyodum ben. Bir buçuk iki saate kadar ağırlık bastırıyo. Yatağa gittiğin an baygın gibi oluyosun hafifliyosun gevşiyosun bulutların üstünde gibi oluyosun. Sonra kesintisiz uyku. Çok afedersin ihtiyaç için uyandığımda gözümü açamadım yolu yarılayana kadar:) Ciddiyim:)
canım onun içinde anason varmış ama, zararı olur mu ki, ya da yan etkisi varmıdır bu çayın?

X