Kandırıldım.. Bunu nasıl atlatacagımı bilmiyorum

her aşk yenidir
her yeni aşk taze ve farklıdır
diğerine benzemez
zor biliyorum ama gelecektekini geçmişteki ile kıyaslama hiç bir zaman...

Güzel dediğin şey sahte ise ne anlamı var ki? Neden yalan söylemiş açıkladı mı sana?
Yalan soyledigini kabul etmiyor cok fazla celiskili konusuyor. hatta defalarca sordum sorun bende oldugu icin mi ya da ustune cok geldim diye mi yaln soyledin diye. ama hicbir zaman kabul etmedi. Bir kez affettim ama sonra baska bir yalanina daha rastladim. cok bariz yalanlar soyluyordu. yalan hayat tarzi olmus belli ki.

Evet hakliyken haksiz duruma dustugum de cok oldu bu sekilde yaptigi icin. Bu tur erkekler hep ayni sanirim. Onun icin harcadigim zamana yaniyorm. Boyle birini sevebildigim icin uzuluyorum. Ama gecen gecti olan oldu bunu kendime anlatamiyorum
Evet bu türler böyle senin bi suçun yok,önündeki maçlara bak akrabalardan uzak dur

telefonda konuşmakla aşık mı olunur

eğlendiyse de telefonda eğlenmiş ucuz yırtmışsın

bir dahaki sefere hislerini dinle

telefondan sevemezsiniz
takıntı yaparsınız...üzücü tabi yine de insanın duyguları ile oynanır mı
boşverin artık önünüze bakın...
Malesef ben duygusal bir insanim ve boyle bir seyle ilk defa karsilastim. hayatimda her zaman bir baskasina umut veririm hakkina girerim diye uzak durmuslugum vardir bazi insanlardan. Duygularimla bu kadar basit bir sekilde oynamasina anlam veremiyorum. Herkesi kendim gibi gordugumden boyle bir seye ihtimal bile vermemistim oysa

Eğer bir kadın brşeyler hissediyorsa içi içini yiyorsa rhaat değilse kesinlikle o doğru cıkıyor. kesinlikle..
Bunu çok iyi anladım ama insanız hepimiz hatalar yapıyoruz konu sahibi..
Hatasız kul olur mu olmaz .. Hatalarda derslerle böyle böyle düşe kalka büyüyeceğiz hayatı ve insanları tanıyacağız.
Olan olmuş keşke demenin kimseye faydası yok kendine bu kadar yüklenme bundan sonra hayatına alacağın karşına cıkacak kişilere karşı, daha temkinli yaklaşırsın hislerinin üzerinden gidersin..
Önemli olan hatalardan ders cıkarıp birdaha aynılarını yapmamaktır

Haklisiniz simdiye kadar hislerim.beni hic yaniltmadi keske yine hislerime guvenseydim ama ona inanmak istedim. Yasadiklarimdan sonra armudun sapi uzumun copu diyerek cok fazla secici davraniyorum

geceleri uyuyamiyosndur sen kandrlmadm ama sevglmden ayrldgmda bende ayni seyleri yasadm. saglik ocagna git hafif yollu uyku hapi yazdr kendne. uyuyamiyorm gceleri dersen verirler zaten. gunduz bi sekilde gcer . geceler zor.
Uyku hapına alışır falan riskli bence. Canım milupa gece çayı var. Burda bi konu açmıştım ordan biri önerdi. Allah razı olsun. Ben de senin gibi çook üzüldüğüm bi dönemde resmen uykusuz yaşıyodum. Geçen ben de birine önerdim burda mesaj atmıştı 9 saat aralıksız uyudum teşekkür etmek istedim diye:)

Düşünmemeye çalış güzel kardeşim.. Nefret etmeye çalış kendini gaza getir kaba tabirle..

Haklisiniz simdiye kadar hislerim.beni hic yaniltmadi keske yine hislerime guvenseydim ama ona inanmak istedim. Yasadiklarimdan sonra armudun sapi uzumun copu diyerek cok fazla secici davraniyorum
bu yaşadıklarınzdan dolayı insanlara da cok cok önyargılı davranmayım ama
buda haksızlık olur hem size hem karşınızdaki kişiye sadece daha temkinli olun..
inşallah Rabbim sizi kalbi gönlü temiz kişilerle karşılaştırır.

Gerçekten gözlerinin içine bir kere bile bakmadığınız , kokusunu bilmediğiniz , yada gülüşünü canlı canlı görmediğiniz birini sevebilir misiniz ?

sen denedin mi o cayi kesin etkili mi ?

Tesekkur ederim tavsiyeniz icin.. Nefret etmek kesin cozum degil duygularinizi bastirdiginz zaman bir gun patliyor ve daha fazla aci cekiyosunz.

Akraba demek akbaba demektir. Alisveris olmaz.
Rezil et diger akrabalara. Anlat herkese. Kimse kiz vermesin de

Aminnn insallah tek ihtiyacimiz olan kalbi temiz insanlar zaten..

sen denedin mi o cayi kesin etkili mi ?
Denedim:) burda konulardan birine yazdım dur sana konu linkini bulıym da atarım canım.

Tavsiye ederken korkuyorum hani sonuçta vesile oluyorum ama bebekler çocuklar yetişkinler için diyo. Burda birinin önerisi üzerine aldım. Mucize gibi ya. Mesela 10 gibi içiyodum ben. Bir buçuk iki saate kadar ağırlık bastırıyo. Yatağa gittiğin an baygın gibi oluyosun hafifliyosun gevşiyosun bulutların üstünde gibi oluyosun. Sonra kesintisiz uyku. Çok afedersin ihtiyaç için uyandığımda gözümü açamadım yolu yarılayana kadar:) Ciddiyim:)

Tesekkur ederim tavsiyeniz icin.. Nefret etmek kesin cozum degil duygularinizi bastirdiginz zaman bir gun patliyor ve daha fazla aci cekiyosunz.
Ben hep öyle yaptım ne bileyim.. Yine de sen bildiğin gibi yap çünkü seni en iyi sen tanırsın..

Gerçekten gözlerinin içine bir kere bile bakmadığınız , kokusunu bilmediğiniz , yada gülüşünü canlı canlı görmediğiniz birini sevebilir misiniz ?
Neden herkes ayni soruyu soruyor anlamiyorum. Canli canli onceden gormustum bu sekilde dusunmedigm zamanlarda. Sesini duydum. ilk zamanlar konusmalarimiz guzeldi bana degerli oldugumu hissettirmisti yalan da olsa. Sevmek icin gormek gerekir mi bilmiyorum ama tek bir seyi biliyorm sevmeseydim deger vermeseydim bu kadar umrumda olmazdi bu kadar canimi yakmazdi

bana oyle bi sey lazim ya. gece uyuyamiyorm. yirmi kere uyaniyorm. sabahlar olmuyo gercekten. bide benmki bi uyuyo sanki yillardir uyumuyomus gbi. o daha da canmi skyo. deneyim bnde bi. bende sekiz bucuk dokuz gbi icersem on onbire uyurm herlde. cok ihtyacm var kesntisiz bi uykuya.

@u_mutsuz gelsin de bi:)

Bak eğer alırsan içer içmez uyuma canım. Bekle o ağırlık çökene kadar. 2 saat sonra falan etki gösteriyo. O etki gelene kadar, yatağa girme. Bir de mesela tavsiyeler vardı. Yatağın çarşafların tertemiz olsun güzel koksun. Duş alınca da çok rahat edersin o da ağırlık yapıyo insana. Ben banyo yapınca ertesi sabah uyanamıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…