Onlari da yaptim bir an unutuyorm ama yalniz kaldigimda butun bu dusunceler kafami mesgul ediyo mutsuz oluyorum. onun mutlu oldugunu gorudkce daha da ofkeleniyorum sanki hicbir sey olmamis gibi.. Sanki bana bunlari hic yasatmamis gibi..keske hislerin dogrultusunda ilerleseydin. cok zor bi durumdasn su an biliyorum ama kendne gelmelsn hic boyle seyler yasamadn farzet. dsari cik arkadaslarinla dolas kafandan atmaya cals yni.
Haklisiniz. Onceden beni bir dugunde gorup begendigini duymustum bu da kafami karistirdi. soyledikleri beni tatmin etmese de belki gercekten seviyordur diye dusundum dusunmek istedim. Arada mesaj atip kafami karistirmaya devam ediyor kolay lokma goruyor sanirim beni bu daha fazla canimi sıkıyo. sevgiden degil yedekte tutmak istedignden mesaj attigini dusunmrk daha aciGönül eğlendirme fikri ilk başta neden aklıma geldi? Çok tutarlı biri değil anladığım kadarıyla ki aklına bu ihtimal gelmiş. Geç olmadan gerçek yüzünü görmüşün tatlım neden sıkıntı yapıyorsun ki,bi tutarsız için artık kimseye güvenim kalmadı falan deme,bosver,ya Nişan yapsaydınız,daha kötüsü ya evlenseydiniz çocuğun olsaydı! O Yüzden uzakta olsa akrabalardan uzak durmak Lazım,sanırım herkeste var bu türgillerden
geceleri uyuyamiyosndur sen kandrlmadm ama sevglmden ayrldgmda bende ayni seyleri yasadm. saglik ocagna git hafif yollu uyku hapi yazdr kendne. uyuyamiyorm gceleri dersen verirler zaten. gunduz bi sekilde gcer . geceler zor.Onlari da yaptim bir an unutuyorm ama yalniz kaldigimda butun bu dusunceler kafami mesgul ediyo mutsuz oluyorum. onun mutlu oldugunu gorudkce daha da ofkeleniyorum sanki hicbir sey olmamis gibi.. Sanki bana bunlari hic yasatmamis gibi..
Soyle ki bana oncelikle aklimda hic yokken evlenme vaatleriyle yaklasti sonra ise hayatiyla ilgili bana anlattigi her seyin yalan oldugunu ogrendim. Balikesirde calisiyorum dedi ama bursada oldugunu ve issiz oldugunu ogrendim. Evlenmek isteyen birisi yalan soylemez. guvenini kaybettirmek istemez. Yalanlarini hicbir zaman kabul etmedi. ama cok fazla celiskili konusuyordu ve ben yalan soyledigini yakin arkadasindan bizzat ogrendim. daha onceden birkac kez gordum ama cok yakindan tanidigim biri degildi. ailesinin iyi biri oldugunu biliyorm sadece.amacının gönül eğlendirmek olduğunu nasıl anladın? telefondan nasıl bir şeyler hissedebildin?
biraz detay verebilir misin?
bir de gönül eğlendirmek neden kötü algılanıyor? anlamı neden kötü?
gönlümü eğlendirmeyen insanı neyleyim ? sıkıntıdan patlayayım mı...
Ben de uyandirdigi hisleri sevmistim. Sevmeseydim su an aci cekiyor olmazdim eminim. telefon numarasini engelledim.ama mesajlar gelmeye devam ediyorİyi ama canım, telefonla görüştüğün hiç gözgöze bakmadığın birini sevemezsinki. Aynı şey onun içinde geçerli... Telefon numarasını falan tamamen engelle sana ulaşamasın.
Uyku hapini dusundum ama sabahlari okula gidyorum malesef. butun gun hayalet gibi dolasiyorum uykusuzluktngeceleri uyuyamiyosndur sen kandrlmadm ama sevglmden ayrldgmda bende ayni seyleri yasadm. saglik ocagna git hafif yollu uyku hapi yazdr kendne. uyuyamiyorm gceleri dersen verirler zaten. gunduz bi sekilde gcer . geceler zor.
Her zaman sukrediyorum erkeden gercek yuzunu gordugum icin. ama insan yine de her sey bu kadar guzelken neden mahvoldu neden boyle oldu demeden yapamiyorSadece telefonla mı görüştün bu adamla? Hiç tanımıyor muydun? İnsan neleri atlatıyor, atlatırsın, alışırsın. Hatta şükredersin iyi ki gerçek yüzünü erkenden gördüm diye. Benim gibi hayatının 5 yılı gitse ne yapacaktın? Boşver ben bile alıştım. Artık aklıma bile gelmiyor. Geldiği zamanda Allah'a şükrediyorum.
Benim başımdada var aynısı,anlamıyor! Tutarsızın teki zaten,ben istemiyorum dediğim zamanda tabi sen beni beğenmezsin mühendis olacaksın yakında gibi salak salak Konuşuyor.bal gibi biliyor öyle havalı kimseyi beğenmeyen biri olmadıgımı ama vicdan yapıp güya şans vermem için psikolojik baskı yapıyor kıt aklıyla.üstelik benim hayatımda biride var anlamıyor işte,bu ürünlerde böyle! O Yüzden fazla takılma tatlım,en baştaki hislerinin gerçek olduguna sevin hatta, çünkü dogruyu yanlısı ayırt edebiliyorsunHaklisiniz. Onceden beni bir dugunde gorup begendigini duymustum bu da kafami karistirdi. soyledikleri beni tatmin etmese de belki gercekten seviyordur diye dusundum dusunmek istedim. Arada mesaj atip kafami karistirmaya devam ediyor kolay lokma goruyor sanirim beni bu daha fazla canimi sıkıyo. sevgiden degil yedekte tutmak istedignden mesaj attigini dusunmrk daha aci
Ben de uyandirdigi hisleri sevmistim. Sevmeseydim su an aci cekiyor olmazdim eminim. telefon numarasini engelledim.ama mesajlar gelmeye devam ediyor
Her zaman sukrediyorum erkeden gercek yuzunu gordugum icin. ama insan yine de her sey bu kadar guzelken neden mahvoldu neden boyle oldu demeden yapamiyor
Evet hakliyken haksiz duruma dustugum de cok oldu bu sekilde yaptigi icin. Bu tur erkekler hep ayni sanirim. Onun icin harcadigim zamana yaniyorm. Boyle birini sevebildigim icin uzuluyorum. Ama gecen gecti olan oldu bunu kendime anlatamiyorumBenim başımdada var aynısı,anlamıyor! Tutarsızın teki zaten,ben istemiyorum dediğim zamanda tabi sen beni beğenmezsin mühendis olacaksın yakında gibi salak salak Konuşuyor.bal gibi biliyor öyle havalı kimseyi beğenmeyen biri olmadıgımı ama vicdan yapıp güya şans vermem için psikolojik baskı yapıyor kıt aklıyla.üstelik benim hayatımda biride var anlamıyor işte,bu ürünlerde böyle! O Yüzden fazla takılma tatlım,en baştaki hislerinin gerçek olduguna sevin hatta, çünkü dogruyu yanlısı ayırt edebiliyorsun