Saç Rengi ve Saç Boyama Kandırıkçı saç rengim:) Resimli.

Nazenins

`I Need A Mirαcle`
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
1.264
288
363
...

1.Flaslı 2.Gün ışığı 3.ve 4.cü Oda ışığı flaslı.

Siyahtan kurtuldum şimdi de, kızıllıklardan kurtulmak istiyorum, son halindeki (3.4.)de olan rengin daha sarımtrak durmasını istiyorum kızlar.Tek renk yani,ama her açıdan farklı çıkıyor,sebebi kızılların arasına açıcıdan dolayı yerleşmiş sarılar olabilir,ama bütün olarak bakıldığında yani, dışarıda kahvemsi kızıl.Küllü sarı,kumral vs.boyasam veyahut karıştırsam sarı ve kumralı,düz renk olarak sadece kumralı tutturabilir miyim?

Son düzenleme:
resimler görünm üyor??

benimde saçlarımın dipleri doğal rengim saçının yarısına kadar uçlarıda bal rengi boya aktı çünkü artık boyatmayı düşünmüyorum yavaş uçlarından kestiriyorum.

Bende tek renk olsun buda isteidğim olsun ve sonrasında uzun süre boyamıyayım istiyorum.

canım tecrübelerime göre söyleyebilirim ki saçında bir kere kızıllık olduysa istediğin kadar küllü boya asla tamamen kaybolmuyor.büyük ölçüde azaltabilirsin tabi normal ışıkta yada gölgede falan küllü kumral gibi görünsede güneşte turuncu yansımalara oluyor.ben saçlarımı açıcıyla açıp bildiğin fanta gazoz rengine getirdim saçımı sonra da defalarca küllü kumral küllü kahve vs boyadım.şuan sokakta hava bulutluyken,ya da evin içinde normal ışıkta turuncusuz tam bir kumral renkte ama güneşte hala turuncu parlıyor

Desene kuzum ne yaparsam yapayım gün ışığında yani güneşli havalarda turuncu yansımalar olacak. Offf

Tam 3.fotograftaki renk su an sacimda olan renkten hic mi kurtulamicaz bu kizillardan biz

Tam 3.fotograftaki renk su an sacimda olan renkten hic mi kurtulamicaz bu kizillardan biz

Dinlendiriyorum canm ben saçımı suanda,kimse renk önermiyor.Küllü renklerde uzun zamndan sonra kapatıyor kızıllığı.Oufff

...
Dinlendiriyorum canm ben saçımı suanda,kimse renk önermiyor.Küllü renklerde uzun zamndan sonra kapatıyor kızıllığı.Oufff
alix marka tüp boya kapatıyor kızıllığı turunculuğu ben 9 vol oksidanla 9.1 kullandım fanta portakalı saçlarım dumanlı grimsi bir sarı olmuştu hatta şimdi yine bu boyayı kullanacağım
sanada şiddetle tavsiye ederim yakında bende saçımı paletteyle açıp bu boyayı kullanacağım çok güzel dumanlı gri gibi bir küllü sarı oluyor aklında olsun

Örnek resim olsaydı keşke,ama bir araştırayım çok sağol not aldım aklıma.

Bende dinlenmeye aldim 5-6 aydir boyamiyorum dipler geldi uclar koyu orta kahve gibi pek tuhaf oldum

Hic duymamistim alix markasini :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…