Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar Kanda yüksek iltihap ?

mormelodi

O benim dünyam...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
2.089
1.177
158
Merhaba, yaklaşık 5 aydır dilimde arpacık dediğimiz küçük kabarcıklar çıkıyor cildiye genel cerrah kbb ve 2 dahiliye doktoruna gittim.. vitamin tahlilim güzel eksiklik yok, doktorlar çözüm bulamadı. portakal sirke limon suyu turşu ceviz fındık süt süt ürünleri yasak dediler... yemedim içmedim kaç aydır düzelir gibi olsa da sonra hemen aynı acıyı çekmeye başladım dilimde.. son gittiğim dahiliye doktoru crp ve sedimentasyon testi yaptı.. crp maximum 0.5 olması gerekiyormuş benim 3.29 çıktı. sedimentayon maximum 1 saat için 20 olması gerekiyormuş bende 30 çıktı. doktor da beni romatolojiye yönlendirdi ... romatolojiye gideceğim ama bu nedir neden olur kanımda çok iltihap varmış içki sigara kullanan biri de değilim... aranızda bu tip durumla karşılaşan varmı ? lütfen yardım edin ... bi ön bilgim olsun istiyorum açıkçası endişelenmeye başladım... 1 hafta kadar sonra gidebileceğim doktora acil bir durum söz konusu değildir değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…