Gebeliğe Hazırlık Kanda ve idrarda en erken ne zaman pozitif çıkar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.171
63
Bireysel farklar mutlaka vardır ama genel olarak söylemek gerekirse, tecrübeliler yazarsa sevinirim.

Diyelim ilişkiden sonra döllenme gerçekleşti önce kana karışır ya bu en erken kaç gün sonra kanda çıkar? Kanı bekledik adete kadar diyelim idrarda en az kaç güne çıkar?

Benim bi arkadaşımda adete 10gün kala idrar testinde çok silik çıkmıştı gidip kan verdi kanda da çıktı. Bundan da erken olanını daha görmedim

Benim bi arkadaşımda adete 10gün kala idrar testinde çok silik çıkmıştı gidip kan verdi kanda da çıktı. Bundan da erken olanını daha görmedim

Ama adet zamanı herkesin farklı olabiliyor canım, merak ettiğim o döllenme sonrası geçen süre zarfı. 1 hafta sonra mı 10 gün sonra mı? Kimisi 28 güne kimi 35 güne kimi daha uzun zaman sonra adet görebiliyor?

Döllenmeden 1hafta sonra kanda çıkabiliyor istatistiklere göre. Ama bi tanıdığım falan yok yani canlı örnek yok :)

benim son adet tarihim 31 mayıstı canım 31 mayıs 1,2,3 hazirana kadar adetliydim zaten...ben 3 temmuzda yani günümden geçeli 5 veya 6 gün olmuştu.idrarda gebelik testi yaptığımda bir tam bir de yarım çıkmıştı akşam acilde werdiğim kanda da beta değerim 437 çıkmıştı.

Aslında 2 şer kat arttığını hesap ettiğimizde adet günü bile kan testi yaptırmış olsan negatif çıkacaktı sonuç değil mi?

Aslında 2 şer kat arttığını hesap ettiğimizde adet günü bile kan testi yaptırmış olsan negatif çıkacaktı sonuç değil mi?

aynen canım..ama kanda baktırsaydım çok düşük bir değer çıkacaktı bu da beni strese geçirecekti arttı mı artacak mı diye

Doktorlara göre kanda çıkması için 72 saat. İdrarda çıkması için 10 gün. İstisnalar olabilir tabi ki.

Benim 14 nisan Bat idi. o gün sabah evde test yaptım 2. çizgi bulanık ama anlaşılır çıktı. 28. günümdü adet döngümün.
16 nisan 128 çıktı kanda. yani 40-50 li sayılarda görmüş oldum diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…