Kanda pıhtılaşma testi yaptıranlar

Edacnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
1.820
974
123
34
Merhaba bu testi yaptıranlar nasıl oluyor bilgi verebilir mi

Canım iki kalp durmasi sonucu şubatta 12 haftlsik gnentik tedt ve pıhtılaşma testi yapıldı duuskten sona 40 gün sonra gel dediler jinekolojiye randevu aldım ordan söyledim eşim ve bana genetik tedt vede pıhtılaşma testi siye 3 tane kağıt verdi ordan genetiğe gönder di gittim ordanda gün verirler 1 an sonraya ama hemen alada bilirler yoğunluğa bağlı galiba sorna gittim bende iki eşimden bir tüp kan 1 1 buçuk aya çıkar dedi 23 martta verdim pıhtılaşma 25 ci gün cıktı ama öbürleri daha çıkmadı bekliyorum şuan bunu araştırma hastaneleri yapiyor imkanin varsq dahw cwbuk çıkıyor ozelde yalilihor 1 haftada cikoyor 5 7 milyar felwn buluyor bem saten 3 ay koruncsm mecvur arastirmada erdim ordaxa hemen cikti saten yani jinekoloji ye git git durumunu soylr ama iki dusulten sonra yapihotlsr bi dusik ise 2 de sen 3 de yoksa yapmihorlar bilseydim ilk kalp durmasimda 2 dusuk derdim tekarw yasamazdim hic drgilse gine ayni oldu malesef aradtirma hastanesi yapiyor

Rabbim bunu kucağına sağ Salim almayı nasip etsin inş ama iki kayıp sonrası bunu araştırmak bana hiç doğru gelmiyor bu kayıplar kolay kayıplar değil Allah kimseye vermesin Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…