Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkKanda Pıhtılaşma Hangi Test ile Anlaşılır
Merhaba, geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bazı hormon testleri ve kan testleri yapıldı ama pıhtılaşma konusunu doktora sormayı unuttum. Pıhtılaşması olan arkadaşlar, bu teşhis nasıl koyuldu? Hangi test ile buna karar verildi?
Merhaba biz araştırma hastanesinde yaptırmıştık genetik bölümüne gitmeniz gerekiyor devlet hastanesi iki düşükten sonra ücretsiz yapıyor ama özel hastanede yaptıracaksanız fiyatı ne olur bilmiyorum. Biz yaptırırken eşim de kan vermişti ikimizin kromozomlarına da bakıldı bi sorun var mı diye siz de isteyin bence geçmiş olsun
2-3 düştükten sonrasında yapılıyor. Devlette ücretsiz olarak.
Kimyasal gebelik olabilecek birşey olduğu için düşükten saymıyorlar bu arada.
2-3 düşük mü bekleyeceğim, bu testi yaptırmak istiyorum derseniz bazı özellerde de yapıyorlarmış ücret karşılığında tabi ki.
Birde normal kan testinde INR değerine de bakıyorlar kanın ne kadar sürede pıhtılaştığını görmek için.
Ama asıl olan Trombofili Paneli testi olarak geçiyor.