• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanda negatif idrar testinde pozitif üstelik iki haftadır kırmızılar gelmedi!!! acill

arfatma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
139
0
46
merhaba kızlar,adet im geçeli iki hafta oldu kanda negatif çiktı idrarda pozitif...bu durumu yasayan varmı?

merhaba kızlar,adet im geçeli iki hafta oldu kanda negatif çiktı idrarda pozitif...bu durumu yasayan varmı?

benimde adetim 2 hafta gecikti idrar testi yaptım iki kere ve negatif çıktı sabah kan testi verdim öğleden sonra alıcam birde ben tedavi görüyodum bebek için 7 aydır bilmiyorum bende merak ediyorum sebebini doktorlarda bişey demiyo ki ya

benimde adetim 2 hafta gecikti idrar testi yaptım iki kere ve negatif çıktı sabah kan testi verdim öğleden sonra alıcam birde ben tedavi görüyodum bebek için 7 aydır bilmiyorum bende merak ediyorum sebebini doktorlarda bişey demiyo ki ya

inş senin pozitif çıkar kanında tatlım

bende ilkinde düşük oldu gelişmedi bebek şimdi herşeyi kafaya taktığımdan mıdır nedir adet olmuyorum doktra gtitm adet sökücü verdi kullansammı kullanmsammı bilemiyorum

bende ilkinde düşük oldu gelişmedi bebek şimdi herşeyi kafaya taktığımdan mıdır nedir adet olmuyorum doktra gtitm adet sökücü verdi kullansammı kullanmsammı bilemiyorum[/QUOTE

doktorlarda bişey demiyo ki hiç aydınlatmıyolar streste çok etkiler adeti takma Allah büyüktür verir başka doktora gitmeyi düşündün mü hiç

bende ilkinde düşük oldu gelişmedi bebek şimdi herşeyi kafaya taktığımdan mıdır nedir adet olmuyorum doktra gtitm adet sökücü verdi kullansammı kullanmsammı bilemiyorum[/QUOTE

doktorlarda bişey demiyo ki hiç aydınlatmıyolar streste çok etkiler adeti takma Allah büyüktür verir başka doktora gitmeyi düşündün mü hiç

antalya daha önce gitmediğim doktro kalmamıstı nerdeyse en son çare buldugum doktora gıttım en iyisi bu gıttıgımdı o yuzden başka doktor düşünmedim ama bu doktor mevzusu çok yorucu hem beynen hem kalben yıpratıyor insanı

Idrar testniz eczacidan alinip yapilan testlerden mi yoksa labarauvara mi yaptirdiniz.eczacidan alinanlarda cokta nadir olsa yanlis sonuc verebiliyor kan da negatif olmasi ise dogru sonuctur beta degeri kana ilk kana gecer sonra idrara gecer.adet olmamanizin baska bi sebebi olabilir doktora gozukmlisiniz

Back