Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kanda negatif görüp daha sonra pozitif çıkan var mı ?
- Konu Sahibi umay123
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhabalar bende tam yumurtlama gününü ve önceki 3 günü değerlendirdim sonra maalesef imkanımız olmadı doktor bana ilişkiden sonraki 9.gün kanda çıkabileceğini söyledi yaptırdım ama negatif maalesef tabii bata 6 gün vardı. Şu an bat için 3 gün var ama ben son 1 haftadır hep ara ara gelen karın ağrısı çekiyorum adet olacakmışım gibi her seferinde oldum sanıyorum hatta afedersiniz ama akıntım da yumurtlamadan beri hiç bitmedi o yüzden şüpheleniyorum böyle hissedip sonradan pozitif olan var mı.
Belki cihazda bi problem vardır başka bi hastanede yaptırın tekrarKızlar selam. Benim geçen ay beta değerim 14 çıktı. Sonra tutunma olmadı ve adet kanıyla attı vücut . Bu ay adet gecikmesi yaşadım kan testi verdim negatif çıktı. 12. Günümdeyim daha sonra tekrar test yaptırsam pozitif çıkar mı böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Kan testi yaptırmanızı öneririm çünkü kaset tarzı testler genellikle afet sonrası tam sonuç veriyor herkesin hamileliği kendine has olduğu için ben bu belirtiler konusunda bişey diyemeyeceğim benim çok şiddetli kaşık batmalarım olmuştu halsizlik çok vardı meselaMerhabalar bende tam yumurtlama gününü ve önceki 3 günü değerlendirdim sonra maalesef imkanımız olmadı doktor bana ilişkiden sonraki 9.gün kanda çıkabileceğini söyledi yaptırdım ama negatif maalesef tabii bata 6 gün vardı. Şu an bat için 3 gün var ama ben son 1 haftadır hep ara ara gelen karın ağrısı çekiyorum adet olacakmışım gibi her seferinde oldum sanıyorum hatta afedersiniz ama akıntım da yumurtlamadan beri hiç bitmedi o yüzden şüpheleniyorum böyle hissedip sonradan pozitif olan var mı.
Benim de 23 gün gecikmem var kan verdim negatif ikinci adet tarihime 4-5 gün kaldıBenzer bir soruyu sormak istiyorum 14 gün gecikti, gecikmenin 12. Günü kan testi verdim negatif çıktı. bu saatten sonra pozitif çıkar mı
Çok teşekkür ediyorum artık 2 gün daha bekleyeceğim o zaman kesin belli olurKan testi yaptırmanızı öneririm çünkü kaset tarzı testler genellikle afet sonrası tam sonuç veriyor herkesin hamileliği kendine has olduğu için ben bu belirtiler konusunda bişey diyemeyeceğim benim çok şiddetli kaşık batmalarım olmuştu halsizlik çok vardı mesela
Geç döllenme muhabbetini çok okudum burada belki öyle bir şeydir isterseniz kadın doğuma gidin bi bakalım inşallah hayırlı haberler alırsınızBenzer bir soruyu sormak istiyorum 14 gün gecikti, gecikmenin 12. Günü kan testi verdim negatif çıktı. bu saatten sonra pozitif çıkar mı
Çok zaman olmuş sizin de umarım hayırlı haberler alırsınızBenim de 23 gün gecikmem var kan verdim negatif ikinci adet tarihime 4-5 gün kaldı
İnşallah canım bi adet olsaydım en azından böyle bilimezlikte kalmazdımÇok zaman olmuş sizin de umarım hayırlı haberler alırsınız
Haklısınız belirsizlik yoruyor insanı umarım en kısa zamanda en güzel haberleri alırısınızİnşallah canım bi adet olsaydım en azından böyle bilimezlikte kalmazdım
AminHaklısınız belirsizlik yoruyor insanı umarım en kısa zamanda en güzel haberleri alırısınız
Bugün 2 farklı erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı adet günüm yarındı ama lekelenme tarzında bir şeyler gelmeye başladı bugün. Yarın doktora gitcem inşallah hayırlı haberler alırımNe yaptınız varmı bi gelişme
İnşallah ya belki K lekelenmeler yerleşme kanaması da olabilirBugün 2 farklı erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı adet günüm yarındı ama lekelenme tarzında bir şeyler gelmeye başladı bugün. Yarın doktora gitcem inşallah hayırlı haberler alırım
Ben kullanmadım inşallah beklediğiniz haberi alırsınız dualarım sizinleKızlar benim iki kan testim de negatif çıktı maalesef. 14 gün gecikmistim adet oldum zaten yeni bitti o da bu ay tekrar deneyeceğiz . İnşallah hamişlik elde ederim ayrıca bir gebenin günlüğünden inovitol kullanmaya başladım , var mı inovitol kullanıp sonuç alan?
Merhaba sonucunuz ne olduBugün 2 farklı erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı adet günüm yarındı ama lekelenme tarzında bir şeyler gelmeye başladı bugün. Yarın doktora gitcem inşallah hayırlı haberler alırım
Merhabalar şu an için pozitif beta değerim adetten 1 gün önce 99 çıktı ama önceden dış gebelik geçirmiştim bu yüzden sürekli takip edilecek inşallah bu sefer sağlıklı bir yerdedir ve sağlıkla kucağıma alırım.Merhaba sonucunuz ne oldu
Sonuç gayet iyi tebriklerrrMerhabalar şu an için pozitif beta değerim adetten 1 gün önce 99 çıktı ama önceden dış gebelik geçirmiştim bu yüzden sürekli takip edilecek inşallah bu sefer sağlıklı bir yerdedir ve sağlıkla kucağıma alırım.