Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kan yaptım negatif çıktı ameliyata alindim 11 gün sonra kan bian da yükseldi ve düzenli adet yasayan biri olarak bence gebelik belirtisi ayrıca göğüs ağrısı idrar koyuluğu kasık ağrısı gebelik belirtisiKızçeler,
Ben normal de çok düzenli adet olurum. Eşim ile yeni bebek yapmaya karar verdik. Takvimi kontrol ettiğimde yumurtlama 15 Aralıkdı fakat biz 19 Aralık’ta ilk denedik. Adetim ise 9 gün sonra gelecekti. Hamile kalma şansı düşük diyordu. Ben umut etmiyordum bu ay için. Neyse adet günüm normalde 29 Aralıkdı falat gece ile 5 gün oldu hala gelmedi. Merak ettim ilk gecikmenin 1.günü test yaptım negatif çıktı 31 Aralık da ise sağlık ocağında kan verdim beta 0,1 çıktı. Fakat hala gelmedi 1 hafta gelmez ise hastaneye gideceğim fakat kafam çok karışık, beyaz akıntı var göğüslerim çok şişmez ama onlarda şişti sol kaşığıma arada kramp giriyor kuru kuru midem bulanıyor. Kanda negatif çıkıp sonra pozitif gören varmı. Arkadasım sağlık ocağında negatif çıkmış 1 hafta sonra hastane de hamile olduğunu öğrenmiş. Çok uzun yazdım ama bu durum ile karşılan var ise eğer cevaplar iseniz de onlara da bilgi olur. Bu arada siteye yeni üye oldum şimdiden teşekkür ederim ❤![]()
Geçmiş olsun. Neden ameliyata alındın.Ben kan yaptım negatif çıktı ameliyata alindim 11 gün sonra kan bian da yükseldi ve düzenli adet yasayan biri olarak bence gebelik belirtisi ayrıca göğüs ağrısı idrar koyuluğu kasık ağrısı gebelik belirtisi
Apandisit ameliyatı geçirdim ve döllenme geç olabiliyor 0 çıktı beta sonradan 11 gün sonrası 400 lerde cikti doktor dedi bi kaç günde bu yükseliş olmusGeçmiş olsun. Neden ameliyata alındın.
Bu arada, çok sık idarara çıkıyorumKızçeler,
Ben normal de çok düzenli adet olurum. Eşim ile yeni bebek yapmaya karar verdik. Takvimi kontrol ettiğimde yumurtlama 15 Aralıkdı fakat biz 19 Aralık’ta ilk denedik. Adetim ise 9 gün sonra gelecekti. Hamile kalma şansı düşük diyordu. Ben umut etmiyordum bu ay için. Neyse adet günüm normalde 29 Aralıkdı falat gece ile 5 gün oldu hala gelmedi. Merak ettim ilk gecikmenin 1.günü test yaptım negatif çıktı 31 Aralık da ise sağlık ocağında kan verdim beta 0,1 çıktı. Fakat hala gelmedi 1 hafta gelmez ise hastaneye gideceğim fakat kafam çok karışık, beyaz akıntı var göğüslerim çok şişmez ama onlarda şişti sol kaşığıma arada kramp giriyor kuru kuru midem bulanıyor. Kanda negatif çıkıp sonra pozitif gören varmı. Arkadasım sağlık ocağında negatif çıkmış 1 hafta sonra hastane de hamile olduğunu öğrenmiş. Çok uzun yazdım ama bu durum ile karşılan var ise eğer cevaplar iseniz de onlara da bilgi olur. Bu arada siteye yeni üye oldum şimdiden teşekkür ederim ❤![]()
ben çok bilmiyorum bunları. HamilemisinApandisit ameliyatı geçirdim ve döllenme geç olabiliyor 0 çıktı beta sonradan 11 gün sonrası 400 lerde cikti doktor dedi bi kaç günde bu yükseliş olmus
Evet hamileyim simdi bende çok sık idrara cikiyordum ve idrar rengine dikkat et koyu mu kahverengimsi boyleBu arada, çok sık idarara çıkıyorum
ben çok bilmiyorum bunları. Hamilemisin![]()
Akintidan ve migde bulantinsan yola çıkarak diyorum olabilir biraz daha bekleyip tekrar baktir benceKızçeler,
O şuan açık gibiEvet hamileyim simdi bende çok sık idrara cikiyordum ve idrar rengine dikkat et koyu mu kahverengimsi boyle
Biraz daha bekleyeceğim ama şu acabalar işteAkintidan ve migde bulantinsan yola çıkarak diyorum olabilir biraz daha bekleyip tekrar baktir bence
Garip bir şekilde bende hissediyorum peki karnın şişti mi Can’ımBenNegatif çıktı, iki hafta sonra idrarda gördüm ben pozitifi. Ama ben çok erken hissetmisim onu anladım
![]()
Yok karnım sismemisti.Garip bir şekilde bende hissediyorum peki karnın şişti mi Can’ım![]()
pekki gecikmeniz olmuş muydu??BenNegatif çıktı, iki hafta sonra idrarda gördüm ben pozitifi. Ama ben çok erken hissetmisim onu anladım
![]()
Adet olmam gereken günde olmadım. Aynı günün akşamı idrar testi yaptım, sabahı bile beklemedim. Hemen çıkmıştı ikinci çizgi. Ben hissediyordum zaten o yüzden o gün olmayınca hemen yaptım.pekki gecikmeniz olmuş muydu??
hayırlı olsun :)Adet olmam gereken günde olmadım. Aynı günün akşamı idrar testi yaptım, sabahı bile beklemedim. Hemen çıkmıştı ikinci çizgi. Ben hissediyordum zaten o yüzden o gün olmayınca hemen yaptım.
Altı gün gecikmeden sonra kanda çıkardı bence. Yine de bekleyin biraz daha. Gelmezse doktora gidin söktürücü bir şeyler versin.hayırlı olsun :)
benim 6gün gecikmem oldu kan negatif idrar negatif. oğlum 2.5 yaşında emziriyorum hala. hiç gecikme yaşamadığım için şüpheleyim de :)
öyle yapacağım galiba, teşekkürlerAltı gün gecikmeden sonra kanda çıkardı bence. Yine de bekleyin biraz daha. Gelmezse doktora gidin söktürücü bir şeyler versin.