• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanda negatf çıkıp hamile olanlar

tekpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
241
9
66
34
Kocaeli
bu kadar online annenn içinden soruma cvp weren olur heralde bugündü ya bnm gnm dayanamayıp test yaptım kanda ama 1.20 çıktı olsaydı çıkardı dmi???ama olurdum normalde bu satte kadar gnnde bukadar dşük değer çıkıp tekrar ykselen warmı nolur cvp werin hç aksamazdı.. ilk defaoldu acaba strestnmi geckti

benim de aynen senin gibi düşük çıkmıştı yani sonuç negatifti ve günüm 1 ay geçmişti.sonra en son yaptırdığım kan testinden 1 hafta sonra yaptırdım 5 haftalık hamileydim.sonra jinekoloğumla görüştüm olabilir dedi.meğer döllenme olmuş ama yumurtam geç çatlamış...bence bi jinekoloğa görün ve ultrasonla baktır...

ben bu ay 36.günde adet oldum kanda betahcg 1 küsürdü..geçikme olabilir ama umudunu yitirme.belki hastanenin testi yanlıştır

1 gün gecıkme cok normal cıakrdı kanda cok tereddütün varsa ıdrar testı yapabılırsın

bende yaklaşık 2 ay geçikme ile doktora gittim kanda negatif çıktı sevinmiştim hamile olmadığıma fakat 15 gün sonra tekrar kadn doğum uzmanına gittiğimde şok şok şok oldum yaklaşık 2.5 aylık hamile olduğumu öğrendim hiç bir belirti dahi olmadı üstelik amaliyat geçirdim adet olmadığımı amalıyata bağlamıştım tabi kendimi kandırıyormuşum o ayrı vesselam şuan 22 haftamdayım :)

bende yaklaşık 2 ay geçikme ile doktora gittim kanda negatif çıktı sevinmiştim hamile olmadığıma fakat 15 gün sonra tekrar kadn doğum uzmanına gittiğimde şok şok şok oldum yaklaşık 2.5 aylık hamile olduğumu öğrendim hiç bir belirti dahi olmadı üstelik amaliyat geçirdim adet olmadığımı amalıyata bağlamıştım tabi kendimi kandırıyormuşum o ayrı vesselam şuan 22 haftamdayım :)

bende gecen ay adet bitiminden 1 hafta sonra asirir bel agrilari oldu 2 hafta sonra kahverengi akinti oldu kasilma kasik agrisi bu ayin 13 de olmam gerekiyorrdu olmadim test yaptim idrar testi sonuc negatif adet yok eksi yemek istiyorum surekli uff hamilemiyim ben ya ki insallah oyleyim:)

bende gecen ay adet bitiminden 1 hafta sonra asirir bel agrilari oldu 2 hafta sonra kahverengi akinti oldu kasilma kasik agrisi bu ayin 13 de olmam gerekiyorrdu olmadim test yaptim idrar testi sonuc negatif adet yok eksi yemek istiyorum surekli uff hamilemiyim ben ya ki insallah oyleyim:)

canım bendede aynı şekilde kahverengi lekeler hatta baya bir akıntım da olmuştu öncesinde adet oldugumu düşünmüştüm kısa sürdü ve dediğim gibi bir kaç hafta sonra hamile oldugumu öğrendim hayırlısı olsun hepimz için şimdi kesinleştimi peki

canım bendede aynı şekilde kahverengi lekeler hatta baya bir akıntım da olmuştu öncesinde adet oldugumu düşünmüştüm kısa sürdü ve dediğim gibi bir kaç hafta sonra hamile oldugumu öğrendim hayırlısı olsun hepimz için şimdi kesinleştimi peki

doktorum adet 10 gun icinde gelmese idrar testini yap dedi yarin 10 cu gunum cumaya test yapicam negatif cikar ve adet gelmese pazartesi doktorumdayim Insallah iyi haberlerle gelirim hepimize iyi saglikli bebislerrr:)

Back