• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda hcg nin düşük olması

Lady94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2018
118
76
28
30
Merhaba arkadaşlar adet gecikmesinin 3. Gününde kan testi yaptırdım. Daha önceden de adete iki gün kala idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı. Bugün kan değerim 21.06 çıktı. İlk gebeliğimde gecikmenin 3. Günü 4100 çıkmıştı değerim bunda neden az çıktı anlayamadım. Bu sonucu pozitif olarak mı anlamalıyım. 17 Haziran’da adete 6 gün kala değerim 0.100 çıkmıştı. Sizce gebelik var mı? 🙏

21.06 degeri gebelik degeri iiki gnde bir takip edilip katlanmasi lazm deger dusuk diyemeyz gec de dollenms.olablr bi kac kez yaptrmalisiniz doktorunz dogrusunu soyleyecektr

Çok kafam karıştı gerçekten geçen haftaya göre kendini katlamış gibi görünüyor ama emin olamıyorum

Çok kafam karıştı gerçekten geçen haftaya göre kendini katlamış gibi görünüyor ama emin olamıyorum
Benim de adet gecikmesinin taaa 8. gününde 23 çıktı. 2 gün sonra da 54'e yükseldi. Benim de kafam çok karışık düşük değerler yüzünden ama katlanarak artıyor şimdilik bakalım

Benimde adetim geçtikten sonraki gün 20 çıkmıştı geç döllenme olduğunu söyledi doktorum çok okudum normalmiş bundan sonra her 2 günde bir test yapıp minimum %60 artması gerekiyor bunu takip etmen gerekiyor.

Back