• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kanda gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BayanPekmez

İnce düşünen incinir
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
738
1.363
28
Kanda gebelik ne zaman doğru sonuç verir ? Regl olmam gereken gün kan verdim yani gecikme olmadan çıkar mı? Hemşire yanlış sonuç verebilir gecikmesi gerekir dedi ama internette regl gecikmese de çıkar diyor.

Son düzenleme:
Kanda gebelik ne zaman doğru sonuç verir ? Regl olmam gereken gün kan verdim yani gecikme olmadan çıkar mı? Hemşire yanlış sonuç verebilir gecikmesi gerekir dedi ama internette regl gecikmese de çıkar diyor.
Büyük ihtimalle çıkar, geç döllenme olsa dahi düşük bir değerle çıkar.

Döllenmenin 12 ila 14. günleri arasında çıkıyor.
Bu geç döllenme dahi olsa.
ki benimki geç döllenmeyi, küçük bir değerle çıktı sonra yükseldi zaten. :)

Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz. Sizin adet günü dediğiniz gün aslında adet gününüz olmayabilir. Geç döllenme çok yaygın görülen bi durum. Adet olmadan röntgen çektirmeyin derim ben bu yüzden düşük yaşayan çok duydum

merhabalar adete bir gün kala kanımda beta 156 çıkmıştı. Gecikme olmadan da çıkabiliyor

Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz. Sizin adet günü dediğiniz gün aslında adet gününüz olmayabilir. Geç döllenme çok yaygın görülen bi durum. Adet olmadan röntgen çektirmeyin derim ben bu yüzden düşük yaşayan çok duydum
Adet günümü ilk adet olmaya başladığım zamandan beri takip ederim. Adet günümden emindim 1.5 gün gecikmeli geldi ama geldi 😃😟 karışık duygular içindeyim. Çekildim röntgeni. Teşekkür ederim.

Bazı arkadaşlar yanlış bilgi vermişler, döllenmenin gününe göre değişir bu durum, adet gecikmesi olmadan çıkmayabilir de kanda...Yumurtlama gününüzü biliyorsanız ona göre sağlıklı yorum yapabiliriz

Back