- 15 Aralık 2017
- 95
- 36
- 38
- 26
- Konu Sahibi Okaniniremi
-
Evet yaptircam buraya mutlaka yazarim insallah vardir cok mutlu olmustukSen tekrar bi kan testi yaptır canm nedense var. Gibi geldi bana hangi test doğru açaba Yen'i vekili o yüzden göremedi doktor
Ama nasil yanlis cikarbilir hangisi yanlis boyle bi ihtimal varmiEvet yaptircam buraya mutlaka yazarim insallah vardir cok mutlu olmustuk
Ama nasil yanlis cikabilir hangisi yanlis boyle bisey olabilirmiSen tekrar bi kan testi yaptır canm nedense var. Gibi geldi bana hangi test doğru açaba Yen'i vekili o yüzden göremedi doktor
Nasil anlamislar yanlis oldugunu ki yani hamileymis oylemi insallah yaa yada pozitif cikan test yanlis :/Burdan bi arkadasinki baska birinin testle karismisti sen gibi yukselmis mi diye tekrar test verince oncekinden cok dusuk cikmisti o da kimyasal sanmisti ama baskasininki ile karismis insallah seninki de oyledir hamilesindir
Tekrar test verdiğinde ilk testten daha yuksek cikmis bence boyle beklemek yerine bi acilde kan verebilirsinizNasil anlamislar yanlis oldugunu ki yani hamileymis oylemi insallah yaa yada pozitif cikan test yanlis :/
Hmm tesekkur ederim zaten yarin vericektim biz hastaneye uzak oturuyoruz o yuzden bugun gidemem malesefTekrar test verdiğinde ilk testten daha yuksek cikmis bence boyle beklemek yerine bi acilde kan verebilirsiniz
Hmm tesekkur ederim zaten yarin vericektim biz hastaneye uzak oturuyoruz o yuzden bugun gidemem malesef
Evet birakmiycam ya hamileysem ve o ilaci icseydim belki bebegim duscekti yada hsmile degilsem ve bana hamilesin dedilerse nasil bir hayal kirikligi bu ya 20 yildir bebek isteyen olmayan birine denk gelse insanin psikolojisi cok bozukur dalga gecer gibiInsallah pozitiftir her iki durumda da yanlis cikan sonucun pesini birakmayin hakkinizi arayin gerekirse bas hekime cikin .Boyle hata kabul edilemez
Guzel sonuclarla dön insallahEvet birakmiycam ya hamileysem ve o ilaci icseydim belki bebegim duscekti yada hsmile degilsem ve bana hamilesin dedilerse nasil bir hayal kirikligi bu ya 20 yildir bebek isteyen olmayan birine denk gelse insanin psikolojisi cok bozukur dalga gecer gibi
Amiinn insallah buraya yazarimm hamileymisim diyeGuzel sonuclarla dön insallah
Insallah canimm tedavi oluyomusun sende ben klomen kullandim iki ay ama olmadiBen de pkoluyum, hayal bile edemiyorum ne kadar zor olduğunu. İnşallah negatif çıkan yanlıştır da güzel sonuçlarla dönersiniz...
Ben de klomen kullanıyorum üç aydır. Bu ay son ayım yani. Eğer olmazsa diane içeceğim yine bir üç ay daha hormonları toparlamaya çalışacağız...Insallah canimm tedavi oluyomusun sende ben klomen kullandim iki ay ama olmadi
Hmm ben doktora sordum klomeni ne kadar kullancam diye 6 ay dedi sonra peki dedim daha 20 yasindasin bisey olmaz dedi bu negatif diyen doktor sinir oldumBen de klomen kullanıyorum üç aydır. Bu ay son ayım yani. Eğer olmazsa diane içeceğim yine bir üç ay daha hormonları toparlamaya çalışacağız...
Benim doktorum 6 ay zararlı diyor en fazla 3 ay ardarda kullandırıyormuş.Hmm ben doktora sordum klomeni ne kadar kullancam diye 6 ay dedi sonra peki dedim daha 20 yasindasin bisey olmaz dedi bu negatif diyen doktor sinir oldum
Anladim bencede oyle olmasi gerek cok hormonlarim bozuldu hep gecikiyo adetim kac aydir doktorumdan memnun degilim bakalim belki doktor degistiririmBenim doktorum 6 ay zararlı diyor en fazla 3 ay ardarda kullandırıyormuş.
Nasil yani klomenle aslinda gunu gunune adet olmaniz gerekiyor.benimkini o duzenledi.artik 28 gunde geliyor hemen reglim gunu bile sasmiyor.gebelik olmadi ama enazindan adetlerim duzene girdi.Anladim bencede oyle olmasi gerek cok hormonlarim bozuldu hep gecikiyo adetim kac aydir doktorumdan memnun degilim bakalim belki doktor degistiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?