Kanda gebelik testindeki REFERANS ARALIĞI

tazegelin5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
245
49
118
kızlar kanda gebelik testimi biraz erken yaptırdım ve referans aralığı yazıyordu 5 yazıyordu sonuç 0 çıktı yani sonucum 5 ten küçükse 0 mı gözüküyor o referasn aralığı yüzünden yardımm kendimi yedim bititrd,m

5 ten büyük olursa gebelik var demek o. 5 e kadar yani 0 ile 5 arası gebelik yok demek. Testi erken yapmadı isen hamile degilsin diyor test sonucun. Insallah hayırlısı olur canım.

0-5 arası gebelik durumu olmuyor demek hatta. Doktorlar 10un altını kabul etmiyolar ama yeni dölleniyordur belki de hemen test yaptırmak iyi değil aslında bende geciken ilk günümde yaptırdım 52 çıktı degerim sonrakı testler 54 ve 34 çıktı sonra tutunamadan düştü çocuk sen böyle bişey yaşamazsın inşallah

Insan "hamilemiyim acaba" sorusunu sormaya baslayinca bir tuhaf oluyor, hemen gidip test yaptirasi geliyor.. Bende senin yasadigina benzer yasadim, kan tahlilinde pozitifmidir yoksa negative mi diye kendimizi yemistik, doktora da ancak sonucu ertesi gun gosterebilmistim. Testi erken yaptirdigim icin de tabii ki ultrasonda da cikmadi... Netice olarak hamileydim, sadece cok erken gitmistim. Yok yere kendimi uzmustum... Insan muallakta olunca cani SIKILIYOR...

Bence kafani bosalt ve bekle... 1-2 hafta sabret, tekrar o sekilde doktoruna giderek muayene ol. Daha net sonuclar alacaksindir... Insallah hakkinda hayirlisi olur...

17 çıkıtı benim snraki gün 1.20 kanamam vardı ayrıca neden oldu düşükmü yaptım ebnde

17 çıkıtı benim snraki gün 1.20 kanamam vardı ayrıca neden oldu düşükmü yaptım ebnde

canım kimyasal gebelik yaşamışsın... yani döllenme oluyor ve bebk tutunamadan hemen kısa sürede düşüyor.. betada ondan yükselmiş ve düşmüş... benimde başıma gelmişti..Rabbim yardımcın olsun tez zamanda sağlıklı bebiş nasip etsin inş.

Kimyasal gebelik olmuş benimde aynısı oldu degerlerim daha yuksekti ama degerin ıkı gunde bir yukselmesi onemli olan. Zaten 1 cıkması suan gebelik olmadığı anlamına geliyor Allah tekrar yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…